Abim ve sevdiği kız hakkında yardım :( Herkesden fikir bekliyorum kızlar :(

kelebek_93

Kardeşim iyi ki var
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2011
1.530
15
158
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyor Kızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?

Aşçı canım annesine yardıma gidiyor.

Hmm abinle birlikte gidebileceğiniz bir işyeri ise gidin diyecektim.
Abin göz teması kurmaya çalışırdı.Sen tanışırdın,zamanla konuyu abine getirirdin.

Yine de ortak arkadaş bulmak veya senin tanışman daha mantıklı.
Bu arada kız,abinin farkında mı ?

Canım arada bir bizim balkona bakıyor.

Bana pek inandırıcı gelmedin nedense.Sanki kendin için nabız yokluyosun gibime geldi!!!

kızın hayatında biri olup olmadığını öğrenmek gerekir önce.

Abin cesaretini toplasın ve kızın annesinden izin alarak teyzecim ben kızınızı çok beğeniyorum vs desin bence..Ciddi anlamda hoşlanıyorsa,niyeti laylom değilse tabi.....

sen arkadaş olmaya konuşmaya çalışsan.....
Canım öyle pek selam vermez bana. Görse bile yere bakıyor diyim :)

Bana pek inandırıcı gelmedin nedense.Sanki kendin için nabız yokluyosun gibime geldi!!!

Ne alaka ya ne diyorsun sen ! Öyle bişey olsa bile kendim için yazarım. Neden kendim için yazmaktan çekiniyim ki. Bilenler bilir beni burda!!

kızın hayatında biri olup olmadığını öğrenmek gerekir önce.
İşte canım sorun orda nasıl öğrenelim onu napalım :18:

Abin cesaretini toplasın ve kızın annesinden izin alarak teyzecim ben kızınızı çok beğeniyorum vs desin bence..Ciddi anlamda hoşlanıyorsa,niyeti laylom değilse tabi.....

Annesi biraz serttir söylerse düşünemiyorum :)

İyi de,bu kız,üniversite okuyup gelmiş.
O kadar sıkı olsalar,evden uzakta okumaya göndermezlerdi herhalde.

Belki sadece mahalle dedikodularından çekiniyorlardır.
Annen annesini tanımıyor mu ?

Yok canım sıkılıktan değil kız kendisi çıkmak istemiyor.
Dediğin gibi belki dedikodulardan çekiniyorlardır.
Annem annesini tanıyor ama merhaba merhaba.

Bence abin o kızdan vazgeçsin.. Dediğin gibi sadece annesiyle geziyorsa,annesinin sözünden çıkamaz,annesi yönetir onu. Abin onunla çıksa, evlense de annesiyle de çıkmış,evlenmiş olur,gölge gibi peşlerinde olur...

İyi de,bu kız,üniversite okuyup gelmiş.
O kadar sıkı olsalar,evden uzakta okumaya göndermezlerdi herhalde.

Belki sadece mahalle dedikodularından çekiniyorlardır.
Annen annesini tanımıyor mu ?

onları tanıyan bir komşunuz ya da tanıdık filan varsa onlara çıtlatabilirsiniz...veya kız hakkında bişeyler sorabilirsiniz

parmağında yüzük var mı bakmak gerekir. belki yok ama konuştuğu biri olabilir. mahalleden onu tanıyan bir arkadaşınız varsa ona sorun. abin bir şekilde ona kendisini göstermeli ki kız ilgilenecek mi anlamak lazım.

Son düzenleme:

Parmağına dikkat etmedim ama bi dahakine iyi bakıcam. Tanıyan bir arkadaşım yok maalesef.
Ya abim kapısının önünde 2 saat bekledi kız ne cama çıkıyor ne de dışarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…