- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Kızın annesi ne iş yapıyor ?
Sen kızla arkadaşlık kur. Sonra devamı gelir.
Kız asosyal herhalde . :// Bakkalada mı gitmiyor?
Aşçı canımannesine yardıma gidiyor.
Hmm abinle birlikte gidebileceğiniz bir işyeri ise gidin diyecektim.
Abin göz teması kurmaya çalışırdı.Sen tanışırdın,zamanla konuyu abine getirirdin.
Yine de ortak arkadaş bulmak veya senin tanışman daha mantıklı.
Bu arada kız,abinin farkında mı ?
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyorKızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?
Canım öyle pek selam vermez bana. Görse bile yere bakıyor diyim :)sen arkadaş olmaya konuşmaya çalışsan.....
Bana pek inandırıcı gelmedin nedense.Sanki kendin için nabız yokluyosun gibime geldi!!!
İşte canım sorun orda nasıl öğrenelim onu napalım :18:kızın hayatında biri olup olmadığını öğrenmek gerekir önce.
Abin cesaretini toplasın ve kızın annesinden izin alarak teyzecim ben kızınızı çok beğeniyorum vs desin bence..Ciddi anlamda hoşlanıyorsa,niyeti laylom değilse tabi.....
İyi de,bu kız,üniversite okuyup gelmiş.
O kadar sıkı olsalar,evden uzakta okumaya göndermezlerdi herhalde.
Belki sadece mahalle dedikodularından çekiniyorlardır.
Annen annesini tanımıyor mu ?
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyorKızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?
parmağında yüzük var mı bakmak gerekir. belki yok ama konuştuğu biri olabilir. mahalleden onu tanıyan bir arkadaşınız varsa ona sorun. abin bir şekilde ona kendisini göstermeli ki kız ilgilenecek mi anlamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?