Abim ve sevdiği kız hakkında yardım :( Herkesden fikir bekliyorum kızlar :(

Abin bu yaz mı gördü kızı,daha yeni mi ?
Başka şansı yoksa bekleyecek malesef

başta herkes öyle canım...

bir zamanlar benide böyle seviyordu adamın biri..şimdi ise kedi-köpek gibiyiz

Öyle ama abim gerçekten çok farklı bir yapıya sahip. Bağlandımı tamamdır artık. Hiç kimseye yan gözle bile bakmaz - ki geçen askerlik yaptığı yerden bi kız abime açılmış. Abim kıza arama demiş. Neden çünkü aklında o kız var. Daha kızın abim hakkındaki düşüncelerini bile bilmeden abim kıza hayır dedi ya düşün

Canim kusura bakma da senin agbin de bir tuhaf.

Daha bir kez konusmadigi, sesini duymadigi, karakterini bilmedigi bir kiza nasil bu kadar baglanmis olabilir?

Ders calismayor, konsantre olamiyor hicbir seye.

Agbinin kisilik yapisini tahmin ediyorum, gorucu gideceksiniz gibi gorunuyor. Agbin madem mecnun oldu, en dogrusu bu bence.

Ya işte bende diyorum fena bağlanmış napsın seviyor işte.
Direkman görücü gitmek yanlış gibime geliyor.
İlk bi kızın haberi olması lazım ama kızda hiç dışarı çıkmıyor ki.

anneniz gitsin kizi istesin olsun bitsin -derim ben

bence kız mutlaka tek cıkıyordur ama abin görmüyordur
en iyisi mi kızın annesiyle annen arkadaş olsun

Şöyle olabilir mı mesela Market fişleri var ya onun üzerine tel No ve kucuk not yazıp fişinizi düşürdünüz diyip versen kıza ama sen ver Abi'n vermesin dikkat çeker o zaman. Fıs yerine baska obje de olabilir yani :) ama ben düşürmedim diyip kestirme ihtimali çok yüksek ya da beklesin elbet çıkar bir gun disari :)

Ya da sen avon katologlari oluyor ya onlardan al bitane satış yapiyorum bakmak ister misin de o arada iletişim kurarsınız citlatirsin bı sekilde :) bak bu daha iyi bı yöntem oldu

Son düzenleme:

Kız şu yönden bana benziyor,bende mahalleden kimseyle konuşmam,arkadaşlık kurmam.Merhaba merhabalarım bile çok çok nadirdir.Sosyal hayatım işhayatımdan oluşur arkadaşlıklarım vs.
Ben ce abin vazgeçsin bu sevdadan,kız ünv okuyorsa vardır onun görüştüğü;/

bence de gidip direk isteyin hiç sonuca ulaşmasa da abini farketmiş olur belki sonradan gönlü filan kayar

Yaz aylari geliyor. Mahalleden ortak bir tanidigin dügünü falan varsa. Dügünde yapis kizin yakasina Beraber oturursaniz laf lafi acar, sende citlatirsin.
Kiz üniverste okuyor olabilir, ama tipik türk ev kizi gibi (kötülemiyorum, bende öyleyim cünkü) Bu is sende biter, ne yap et sen ac konuyu

üzlme kız ah seni iyilik sever görümce:) öncelikle canım kıza arkadaşlık teklif et derim sen yanaş arkadaşlığını kur sonra devamı zaten gelir ama olmayada bilir hani abinle belkide kız istemeyebilir zorla olucak değil ya ama inşallah olur sayende güzel bir aşk masalı başlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…