- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi kelebek_93
-
İyi güzelde canım kız Eylülde gitcek. Daha var okulların açılmasına .
Abim kızın dört gözle gelmesini bekliyordu. Eylüle kadar bekleyemez
Bende görmedim böyle seveni valla. O kız abime evet desin varya yaşayacak resmen
başta herkes öyle canım...
bir zamanlar benide böyle seviyordu adamın biri..şimdi ise kedi-köpek gibiyiz
Abin bu yaz mı gördü kızı,daha yeni mi ?
Başka şansı yoksa bekleyecek malesef
Canim kusura bakma da senin agbin de bir tuhaf.
Daha bir kez konusmadigi, sesini duymadigi, karakterini bilmedigi bir kiza nasil bu kadar baglanmis olabilir?
Ders calismayor, konsantre olamiyor hicbir seye.
Agbinin kisilik yapisini tahmin ediyorum, gorucu gideceksiniz gibi gorunuyor. Agbin madem mecnun oldu, en dogrusu bu bence.
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyorKızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?
anneniz gitsin kizi istesin olsun bitsin -derim ben
İyi güzelde canım kız Eylülde gitcek. Daha var okulların açılmasına .
Abim kızın dört gözle gelmesini bekliyordu. Eylüle kadar bekleyemez
Bende görmedim böyle seveni valla. O kız abime evet desin varya yaşayacak resmen
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyorKızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?