- Konu Sahibi kelebek_93
-
Canım onlar sokağın sonunda oturduğu için öyle pek tanıyan komşularımız yok.onları tanıyan bir komşunuz ya da tanıdık filan varsa onlara çıtlatabilirsiniz...veya kız hakkında bişeyler sorabilirsiniz
hehehee :))Abin mektup yazsın , azcık romantiktaşa bağlayıp balkonlarına atsın
Madem kız bakkala bile çıkmıyor
anneniz kıza direkt görücü olarak gitsin ve onlarla konuşsun. kız isterse ve Ailesi izin verirse abinle dışarıda bir yerde oturup konuşsunlar
Abin mektup yazsın , azcık romantiktaşa bağlayıp balkonlarına atsın
Madem kız bakkala bile çıkmıyor
Parmağına dikkat etmedim ama bi dahakine iyi bakıcam. Tanıyan bir arkadaşım yok maalesef.
Ya abim kapısının önünde 2 saat bekledi kız ne cama çıkıyor ne de dışarıya
ne kadar da gizemli bir kız:93: kız annesiyle dışarı çıktığında abin de birşekilde yanlarından geçsin. olmadı bir kere daha geçsin. sürekli tesadüfmüş gibi karşılaşmalar yaratsın. önemli olan kızın dikkatini çekmek.
Balkona atıcam diye camı kırarmışAl başına belayı ahahahha
eğer kpss lisansa girecekse şurda kaldı 4 gün
Gizemli olduğu çok belli :)
Abim kafayı yicek ya o kızdan. Sürekli onu düşünüyor. Bu sene kpss ye gircek. Onun yüzünden de kendini derslere veremiyor.
Resmen delisi olmuş onun
Canım dediğin güzel fikir. Abim de öyle yapcak.
Selam kızlar.konuya hemen gireyim.
Abim yeni askerden geldi. bizim sokakta bir kızdan hoşlanıyor. Kız üniversiteden geldi. Annesinin yanında çalışıyor. Kız hep annesiyle gidip geliyor doğal olarak. Abim de hep balkonda yolunu gözlüyorKızlar abim bu kızla nasıl konuşacak ? Facebook adresi yok. Kız da dışarıya tek hiç çıkmıyor. Çıksa da yalnız annesiyle çıkıyor. Fikirlkerinizi bekliyorum. Napsın sizce abim ?
Bence abin o kızdan vazgeçsin.. Dediğin gibi sadece annesiyle geziyorsa,annesinin sözünden çıkamaz,annesi yönetir onu. Abin onunla çıksa, evlense de annesiyle de çıkmış,evlenmiş olur,gölge gibi peşlerinde olur...
çok romatik ya çok hoşuma gitti. mahhalenin esas kızıyla esas oğlanı :))
sık sık karşılaşmak iyidir kız abini fark ederse yanlız çıkmaya başlar dışarı:))
yada daha da romatikleşip çarpsın abin.. kızın elinde torbalar felan düşsün göz göze gelsinler
fondan bir müzik " bizimkisi bir aşk hikayesi"..
yok canım lise den gircek.
Gizemli olduğu çok belli :)
Abim kafayı yicek ya o kızdan. Sürekli onu düşünüyor. Bu sene kpss ye gircek. Onun yüzünden de kendini derslere veremiyor.
Resmen delisi olmuş onun
Canım dediğin güzel fikir. Abim de öyle yapcak.
o da sanırım eylülde. hala zamanı var. kızı düşünmeyi bıraksın derslere versin kendini. hem şöyle düşünerek motive olsun, kazanırsa iyi bir işe girerse şansı daha çok artar. askerliğini yapmış madem, şimdi ona en gerekli şey iş sahibi olmak.
İyi güzelde canım kız Eylülde gitcek. Daha var okulların açılmasına .Aklıma gelen tek ihtimal kız üniversiteye gittiğinde,okuduğu şehire abinde gitsin
Orda mutlaka kız dışarı çıkıyodur,en azından okula gidiyodur
Orda konuşabilir belki
senin abindede var bişeycukler
ben hiç böle kara sevdaya tutulmadım
kız niye tek hiç çıkmıyorki
İyi güzelde canım kız Eylülde gitcek. Daha var okulların açılmasına .
Abim kızın dört gözle gelmesini bekliyordu. Eylüle kadar bekleyemez
Bende görmedim böyle seveni valla. O kız abime evet desin varya yaşayacak resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?