Abim ve sevdiği kız hakkında yardım :( Herkesden fikir bekliyorum kızlar :(

Yok canım sıkılıktan değil kız kendisi çıkmak istemiyor.
Dediğin gibi belki dedikodulardan çekiniyorlardır.
Annem annesini tanıyor ama merhaba merhaba.

annenin haberi var mı abinin ilgisinden? bence annen bu duruma el koymalı :))
kızın üniversiteden geldiğini filan biliyorsanız çok aşırı kopuk da değilsiniz arada bağlantı kurabilecek biri elbet vardır. annen merhaba merhaba olan muhabbeti biraz ilerletebilir. mesela annesine çarşıda pazarda karşılaşınca merhabalaştıktan sonra senin kız napıyo tatilde mi ne okuyo hiç dışarı çıkmıyor mu burda sıkılıyorsa benim de kızım var arkadaş olsalar benzeri bi muhabbetlere girebilir bence
merhaba merhaba muhabbetleri varsa annenden bu gibi teklifler gitmesi hiç de tuhaf kaçmaz. kız da yabani değilse gerisi çorap söküğü gibi gelir. abini beğenip ister mi o ayrı mesele. ama sen elinden geleni fazlasıyla yapmış olursun

Hay Allah ya

Ben mutlu son bekliyordum.

Olsun olur böyle şeyler. Geçenlerde annemle teyzem de kuzenim için kalkıştı böyle bir işe, onlar da aynı cevabı aldılar. Bizimki de üzüldü, gurur yaptı baya. Yapacak bir şey de yok nasipten öte köy de yok. Abin için hayırlısını nasip etsin Allah inşallah canım. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…