- 10 Temmuz 2011
- 1.530
- 15
- 158
- Konu Sahibi kelebek_93
-
Aslında fikirlerin güzel canım hoşuma gitti. Akşam abim gelsin söyleyeyim :)Şöyle olabilir mı mesela Market fişleri var ya onun üzerine tel No ve kucuk not yazıp fişinizi düşürdünüz diyip versen kıza ama sen ver Abi'n vermesin dikkat çeker o zaman. Fıs yerine baska obje de olabilir yani :) ama ben düşürmedim diyip kestirme ihtimali çok yüksek ya da beklesin elbet çıkar bir gun disari :)
Ya da sen avon katologlari oluyor ya onlardan al bitane satış yapiyorum bakmak ister misin de o arada iletişim kurarsınız citlatirsin bı sekilde :) bak bu daha iyi bı yöntem oldu
Kız şu yönden bana benziyor,bende mahalleden kimseyle konuşmam,arkadaşlık kurmam.Merhaba merhabalarım bile çok çok nadirdir.Sosyal hayatım işhayatımdan oluşur arkadaşlıklarım vs.
Ben ce abin vazgeçsin bu sevdadan,kız ünv okuyorsa vardır onun görüştüğü;/
bence de gidip direk isteyin hiç sonuca ulaşmasa da abini farketmiş olur belki sonradan gönlü filan kayar
Yaz aylari geliyor. Mahalleden ortak bir tanidigin dügünü falan varsa. Dügünde yapis kizin yakasinaBeraber oturursaniz laf lafi acar, sende citlatirsin.
Kiz üniverste okuyor olabilir, ama tipik türk ev kizi gibi (kötülemiyorum, bende öyleyim cünkü) Bu is sende biter, ne yap et sen ac konuyu
üzlme kız ah seni iyilik sever görümce:) öncelikle canım kıza arkadaşlık teklif et derim sen yanaş arkadaşlığını kur sonra devamı zaten gelir ama olmayada bilir hani abinle belkide kız istemeyebilir zorla olucak değil ya ama inşallah olur sayende güzel bir aşk masalı başlar:)
ne tatlisin kiz :)
abin icin ugrasiyorsun
cok isterdim bende ya mahalle aski yasamayii
mahalle denen sey yok burda ama
bence telefon numarasi vermek bir ise yaramaz. Kiz eger öyle tek basina disari cikmayan utangac biriyse, askindan ölse bile aramaz..
Aslında fikirlerin güzel canım hoşuma gitti. Akşam abim gelsin söyleyeyim :)
Söyle canım ben olsam oyle yapardım yani bı katolog bul satmaya çalışıyormuş gibi git yanına hem yanında annesi bile olsa fısıltıya dahi söylersin olmadı bak su ürün indirimde dersin gösterdigin yere yazarsın durumu
Canım pazar kuruluyor da onunla o kadar samimi değilim ki gidip kapısını çalayımAyy cok hosuma gitti ya. Biri yazmis ya eski mahalle aski diye aynen öyle. Insallah abin bir yolunu bulur tanisir
Bak aklima ne geldi. Yakinlarinizda bi pazar kuruluyordur nasil olsa. O gün git, cal kizin kapisini. De ki, pazara (carsi market falan fark etmez iste) gitmem lazim. Alacaklarimi tek basima tasiyamam, annem abim falan da evde degil yardim edecek. Surda komusuyuz benle gelsen, hem yardim edersin, hemde bana arkadaslik edersin, yalniz gitmemis olurum de.
Ondan sonra da gir konuya iste
Katalog işi de olabilir ama dışarıda görürsem eğer :)Aslında fikirlerin güzel canım hoşuma gitti. Akşam abim gelsin söyleyeyim :)
Söyle canım ben olsam oyle yapardım yani bı katolog bul satmaya çalışıyormuş gibi git yanına hem yanında annesi bile olsa fısıltıya dahi söylersin olmadı bak su ürün indirimde dersin gösterdigin yere yazarsın durumu
bende böyle bir durum yaşamıstım ama mahalleden degıl di ve kız gayet sosyaldı..gıdıp arkadaslık kurmustum zamanlada acıklamıstım durumu tabı abımle de bı arkadaslıkları oldu sonrada devam etmeyıp ayrıldılar..sonradan suclu ben oldum sen yaptın sen ettın dıye o yuzden dıkkatlı ol derım
Bu iş olupta sonradan yatsa dediğin gibi suçlu konuma düşerim.
Ama çözülcek bişey değil bu ya. Çok zor
Parmağına dikkat etmedim ama bi dahakine iyi bakıcam. Tanıyan bir arkadaşım yok maalesef.
Ya abim kapısının önünde 2 saat bekledi kız ne cama çıkıyor ne de dışarıya
Abinizin kız tavlamasını en ince ayrıntısına kadar birliktemi planladınız ne pısırık bir abiymiş o öyle
Kız annesi ile dışarıya çıkınca abin balkondan sen pencereden mi takip ediyorsun
Dibim dustu tutabilene askolsun diye konu acacam yakinda:)
Selam kızlar
Son gelişmeleri haber ederim
İlk başta hepinizin değerli yorumu için çok teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar git kendin konuş dedi
Bazıları da görücü olarak gidin dedi.
Arkadaşlar dün karar verdik. Gidip soralım dedik artık annesine. Yani ciddi ciddi bizim çocuk sizin kıza talip diyecektik
Sorduk annesine "Kızımın sahibi var " dedi.
Yapcak bişey yok artık bundan sonra.
Abime söyledim çok üzüldü. Gözleri doldu yazık ya
Yani bi platonik aşk daha burada noktalandı.
Selam kızlar
Son gelişmeleri haber ederim
İlk başta hepinizin değerli yorumu için çok teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar git kendin konuş dedi
Bazıları da görücü olarak gidin dedi.
Arkadaşlar dün karar verdik. Gidip soralım dedik artık annesine. Yani ciddi ciddi bizim çocuk sizin kıza talip diyecektik
Sorduk annesine "Kızımın sahibi var " dedi.
Yapcak bişey yok artık bundan sonra.
Abime söyledim çok üzüldü. Gözleri doldu yazık ya
Yani bi platonik aşk daha burada noktalandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?