Abim ve sevdiği kız hakkında yardım :( Herkesden fikir bekliyorum kızlar :(

Aslında fikirlerin güzel canım hoşuma gitti. Akşam abim gelsin söyleyeyim :)

Off off canım hiç bilmiyorum ki. Annemde öyle diyor kesin görüştüğü birisi vardır ama işte bilemiyoruz.
Tek te çıkmıyor ki soralım
Abime dedim bırak artık sil şunu kafandan diye o da diyorki ondan bi cevap almadan kafamdan silemem

ne tatlisin kiz :)
abin icin ugrasiyorsun

cok isterdim bende ya mahalle aski yasamayii
mahalle denen sey yok burda ama

bence telefon numarasi vermek bir ise yaramaz. Kiz eger öyle tek basina disari cikmayan utangac biriyse, askindan ölse bile aramaz..

bence de gidip direk isteyin hiç sonuca ulaşmasa da abini farketmiş olur belki sonradan gönlü filan kayar

Ahh ahh canlarım ya inanın bende arada kalıyorum ya. Elimden bişey gelse yapıcam çünkü abim çok seviyor ya. O kadar belli ediyor ki. Öyle böyle değil bu sevgi. :25
efdalya ; canım ilk bi kızın haberi olması lazım. Hemen aileler girmesin devreye
narsultan ; Ya bu kız nasılsa hiç gremiyorum düğünlerde filan. Daha 2 gün önce birisinin nişanı oldu. Göz gezdirdim gelmemişti. bu napıyosa evde anlamıyorum
cimcime1991 ; Tatlım abimin gözlerinde o sevgiyi görünce dayanamıyorum valla. Aralarını yapmak istiyorum ya :) Ya öyle konuşcak tipte bi kız değil. Bi ara konuşmaya çalıştım ama yok konuşmuyor. Hani konuşkan değil. Off tek çıksa dışarı abim konuşcak. Abime de yazık ya valla evlerinin önünde kaç saat bekledi onu.

ne tatlisin kiz :)
abin icin ugrasiyorsun

cok isterdim bende ya mahalle aski yasamayii
mahalle denen sey yok burda ama

Teşekkür ederim canım :)
Ya abim de gitti mahalleden birisine tutuldu.
Ya kızda bizim balkona bakıyor ama bakmak da bi işe yaramıyor
Bu işin olmasını istiyorum.
Abimin benim üzerimde emeği çok. Ona yardım etmeyi istiyorum.

Ayy cok hosuma gitti ya. Biri yazmis ya eski mahalle aski diye aynen öyle. Insallah abin bir yolunu bulur tanisir
Bak aklima ne geldi. Yakinlarinizda bi pazar kuruluyordur nasil olsa. O gün git, cal kizin kapisini. De ki, pazara (carsi market falan fark etmez iste ) gitmem lazim. Alacaklarimi tek basima tasiyamam, annem abim falan da evde degil yardim edecek. Surda komusuyuz benle gelsen, hem yardim edersin, hemde bana arkadaslik edersin, yalniz gitmemis olurum de.

Ondan sonra da gir konuya iste

Son düzenleme:

Son düzenleme:
bende böyle bir durum yaşamıstım ama mahalleden degıl di ve kız gayet sosyaldı..gıdıp arkadaslık kurmustum zamanlada acıklamıstım durumu tabı abımle de bı arkadaslıkları oldu sonrada devam etmeyıp ayrıldılar..sonradan suclu ben oldum sen yaptın sen ettın dıye o yuzden dıkkatlı ol derım

Canım pazar kuruluyor da onunla o kadar samimi değilim ki gidip kapısını çalayım

Parmağına dikkat etmedim ama bi dahakine iyi bakıcam. Tanıyan bir arkadaşım yok maalesef.
Ya abim kapısının önünde 2 saat bekledi kız ne cama çıkıyor ne de dışarıya

Abinizin kız tavlamasını en ince ayrıntısına kadar birliktemi planladınız ne pısırık bir abiymiş o öyle

Kız annesi ile dışarıya çıkınca abin balkondan sen pencereden mi takip ediyorsun

Abinizin kız tavlamasını en ince ayrıntısına kadar birliktemi planladınız ne pısırık bir abiymiş o öyle

Kız annesi ile dışarıya çıkınca abin balkondan sen pencereden mi takip ediyorsun

Hayır öyle değil kızın iş çıkış saatleri belli o aralıkta balkona çıkıyorum. Hani bizim balkona bakıyor mu diye ?
Abimde kızı dışarıda göremediği için evinin önünde bekliyor.

o kız nerde çalışıyo ki? olmadı bi gün kızın annesiyle tanıştığı yere git. sonra aa komşuyuz bak falan, bak arada sıra gel bizede konuşalım, gezelim falan de. kıza arkadaşlık adımı atmaya çalış bi şekilde... olmadı kızı balkonda falan görürsen iyi günler iyi akşamlar falan diye selam verirsin, sonrası muhabbet artar zaten benim eski sevgilimde balkondan bulmuştu ama yakın arkadaşımı bulup cep telefonumu almıştı ondan... bu arada abinde kendini belli etmeye calışşsın canım aaa

o kız nerde çalışıyo ki? olmadı bi gün kızın annesiyle çalştığı yere git. sonra aa komşuyuz bak falan, bak arada sıra gel bizede konuşalım, gezelim falan de. kıza arkadaşlık adımı atmaya çalış bi şekilde... olmadı kızı balkonda falan görürsen iyi günler iyi akşamlar falan diye selam verirsin, sonrası muhabbet artar zaten benim eski sevgilimde balkondan bulmuştu ama yakın arkadaşımı bulup cep telefonumu almıştı ondan... bu arada abinde kendini belli etmeye calışşsın canım aaa

Kızla tanışmıyorsanız,işe kızla tanışmakla başla canım.
Arkadaş olmaya çalış.
Ardından;
Aranızda ki arkadaşlık bağını güçlendirmeye çalış.
Güzel bir arkadaşlık kurmaya çalış.
Daha sonra;
Eviniz kalabalık olmadığı zaman evinize davet et.
Ama mesela abinde olmasın evde.
Abinin duygularından bahsetmeden önce,
bir erkek arkadaşının olup olmadığını öğren.
Eğer varsa yapacak bir şey pek kalmaz,
ama yoksa bunu onunla paylaş.
Tanışın de!
Eğer birbiriniz için uygun değilseniz zaten zorlamayla bir şey olmaz
Ama tanışmayı kabul et falan de.
Böyle huyuna giderek tatlı tatlı konuş canım.
İnşallah olumlu sonuç alırsınız

Son düzenleme:
Selam kızlar
Son gelişmeleri haber ederim
İlk başta hepinizin değerli yorumu için çok teşekkür ederim.
Bazı arkadaşlar git kendin konuş dedi
Bazıları da görücü olarak gidin dedi.

Arkadaşlar dün karar verdik. Gidip soralım dedik artık annesine. Yani ciddi ciddi bizim çocuk sizin kıza talip diyecektik
Sorduk annesine "Kızımın sahibi var " dedi.
Yapcak bişey yok artık bundan sonra.
Abime söyledim çok üzüldü. Gözleri doldu yazık ya
Yani bi platonik aşk daha burada noktalandı.

Son düzenleme:

en iyisini yapmışsınız. boşuna umut bağlamasın.

Son düzenleme:

Hayırlısı...Annesi abinizi kızına uygun görmemişse öyle birşey olmasa bile sahipli demiş olabilir..Zira hayatında kimse olmasa da kabul etmeyebilirdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…