Abim ve yengem sizden nefret ediyorum!

Yengenizi haklı buldum kusura bakmayın kayırma var işin ucunda sizinki torunsa onlarınkide torun abinizde fark etmişki annenize söylemiş normalde erkekler annelerini tutarlar benim kvdede hep eltimin çocuklarına yapar oğlum üç yaşına geldi bi çorap aldığını görmedim üstelik bide onlra oyuncak aldığı zamanlar oraya gittikmi çocukları gazlardı oyuncaklarınızı saklayın ona vermeyin diye duyardım üüstüne bide eşime sürekli amcası falanca şunu istyiyo yok harçlık ver diye para ister esşimden maddi manevide her sıkıştığında eltimle kaynıma değil bizden ister üstüne yapmadıkmı trip yeriz gelinler hep hatalı zaten ha ben bugune kadar dillendirmedim çocuğuma yapılmayanlar için mesafemi koydum oldu bitti yengenizde bunu yapsaymış soran olursa derdini söyleseymiş aklı olan kimse durdum yere herşey güllük gülistanlıkken huzursuzluğu seçmez

Dogum gununde hediye alinir,para verilmez ki.Para veriyorsa ya hepsine vermeliydi yada hic birine.Abiniz tabiki esinin tarafini tutucak.Benim gorumcemde hep kiskanir esim beni gezdirse iyulik birsey yapsa Vay tum garezi abimin bizeymis der her defasinda. Keske benle omur boyu kusseler bence sizde kusun ve hic barismayin. Yegenleriniz zaten durupta sizin tarafinizda olmucak annesini secicek. Bosyere ugrasmayin

Bence o dogum gunu meselesi ilk degildir.Daha once de benzeri bir sey olmustur.Ikisi de torun netice veriyorsa ikisine de vermeli ya da ikisine de vermemeli.bunun disinda sizi rahatsiz eden baska seyler varsa gorusmeyin madem.abimden ve yengemden nefret ediyorum yazmissiniz belki siz nefretinizi belli ettiginizin farkinda deilsinizdir de onlar bu nefretinizin farkindadir ona gore davraniyorlardir.bir de boyle dusunun

Kvnin torununa verdiği parayı kıskanmam, gözümde büyütmem için delirmiş olmam gerekli. İstediği gibi davranabilir. Hele sen daha çok gidiyorsun, çocuğına bakılıyor kısmı. Hiçkimseyi ilgilendirmez bu konuda. Kendi ailesine baksın seninle uğraşacağına her ikisi de. Gözüne batan alınan uzak dursun bu kadar basit.

Eger ileride gelinimle bir problem yasarsam oglum esinin yaninda olur umarim.cunku ona esi lazim.ben gunun birinde yaninda olmayacagim ama onlar benden sonrada bir omru paylasmaya devam edecekler.anneler cocuklari icin zaten seve seve fedakarlik yapar ama gunun birinde daha once hic tanimadigin bir insan sana esim deyip omrunun geri kalanini seninle paylasiyorsa senin her nazini cekiyorsa onun kiymetini bileceksin bunun ne buyuk bir fedakarlik oldugunun farkinda olacaksin.her daim onun yaninda olacaksin yanlisiyla dogrusuyla.bilmem anlarabildim mi...abinizi tebrik ediyorum bu anlamda.diger kiskancliklari hakkinda bir bilgi sahibi ilmadigim icin yorum yapamayacagim

Tebrik ederim sizi Gercekten oglunu dusunen anneler boyle dusunur .Hep iyilerle karsilasin insallah

Ve yine ileride gelinim oldugunda bizim oldugumuz sehre falan gelip gurbet cekmek zorunda degildir(bunu sizin icin demiyorum konu sahibi yanlis anlamayin.hani vardir ya oglunu dibinden ayirmayan kaynanalar.illa gelin bizim oldugumuz sehre gelecek diyen garip tipler.misal benim kaynanam)ben onlarin gercekten anne olduklarina inanmiyorum.cunku annelik kendi mutlulugun icin oglunun ve gelin diye aldigin ana kuzusunun mutsuzluguna sebep olmak degildir.egerki cocugum mutlu olacaksa nerede isterse orada yasar esiyle.isterse esinin ailesinin yanina oglum gider.cunku bir evlilikte kadin mutluysa erkekte mutludur.

Annenize gitmenize ve oglunuzu birakmaniza kimse bir sey diyemez, anneniz haric bu konu kimseyi ilgilendirmez.
Ama kutlama yapilmadiysa o cocugun dogumgunu degil demek mi bu? Bir toruna verip bir toruna vermemeyi ben de haksiz buluyorum. Ama açlıktan ölsem bile bunu kalkip sormam o ayri mesele. Bize kucukken babaannem para verirdi. Amcam biraz hayirsiz bi adam ana baba saygisi yoktu onda. Babaannem hep mesafeliydi amcamin kizina ogluna para vermezdi. Annemiz yasak koymustu. Onlara vermiyorsan biz de almiyoruz demeyi ogretmisti. Ben bu sekilde hesap soramam ama aynisini ben de dusunurdum.
Abiniz dogrusunu yapiyor. Sizin esiniz bir konuda sizinle degil ailesiyle ayni seyleri savununca ne oluyor? Mutlu oluyor musunuz? Onun da bir kadin bir insan oldugunu unutmamak lazim.

böyle durumlarda teraziyi iyi ayarlamak lazım
benim daha can sıkıcı bir durum bayramda başıma geldi ,eşim dondurma alalım dedi evde yeriz ,eşim inemedi babasına verdi parayı neyse aldılar dondurmayı bi baktık 8 yaşında torunu kızından ona da aynı külaha koydurmuş oturdular öne ,arkada ben 4 yaşında oğlumla oturuyorum , hak mı bu şimdi insan olan bunu düşünür ,ee haliyle benimki bende istiyorum dedi ,annecim evde yersin aldık çok çok dediysem de dinletemedim ,bu sefer aldı kızın elindeki dondurmayı al yala diye uzattı ,ben de öyle dondurma yenir mi dedim gitti oğluma da aldı ,alma etme demedim düşünsün saygısız ..... ee sonuç evde de yediler ...arsız arsız örnek oluyorlar çocuklara

Kayınvalıdeler en basıt kızları pahalı bir şey alsa markadan anlıyor olur gelin bir şey alsa musrıf olur.kızları genıs ev ıster hatta beğenmez ama hak ettı olur gelin istese elındekıne sukretmedı olur.kızları çocuklara ıyı bakar ama gelin bakmaz.kızları herısten anlar gelın anlamaz.bu liste uzarda uzar.gelinde bunu hatırlatınca KISKANC olur.

Telaş ol ıletısım kurmamancok ıyı ayrıca ywgenlerın ıcın üzülme onlar senın çocukların ıcın üzülmüyordur

Abin ve yengen hakli..
Bir de annen herseyi herkesi sana anlatiyor farkinda misin?Istemeden de olsa onlara kinlendigini düşünüyorum..En iyisi annene anlatma firsati verme, abin ile yengen ile sorunun olursa direk onlarla çöz..

Benim annem ablamın çocuğuna her şeyi alır, sürekli para verir çünkü o ablamın durumu çok iyi değil son zamanlarda. Ve biz de aynısını yaparız. Diğer ablamın çocuklarına almaz vermez anca doğum günlerinde falan. Ama ablam kalkıp da neden ona yapıyorsun bana yapmıyorsun demez çünkü aramızda sevgi var, kendimize istediğimizin bin katını kardeşimiz için istiyoruz.
Ben size hak verdim. Bizim gelin de öyleydi de çok şükür baktı ki biz gerçekten iyi insanlarız ve hepimizden özür diledi, helallik aldı düzeldi. Şimdi aramız çok iyi. Darısı başınıza umarım.

10 numara cevap olmuş, tebrikler.

Niye adamın kendi fikri yok mu ? Beyinsiz mi abiler ? Neden hep eşleri suclaniyo? Ben de bunu anlamıyorum. ..
Erkek adama yakışmıyor böyle hesaplar yapmak. Aile içinde ufak tefek adaletsiz hediyeleşmeler olabilir. Ama bunları hep kadınlar dile getirir, ben öyle biliyorum.
Yada benim idealim bu.
Eminim konu sahibinin abisi bu konulara girmese bu kadar kırılmazdı abisine. Konuyu büyütmezdi

Abin seni mi tutacak tabiki karisinin tarafinda olacak bu kadar nefret ediyorsaniz gorusmeyin olur biter

Siz kutlama yapmanizla ne alakasi var? O torunada para duserdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…