- 30 Nisan 2016
- 1.231
- 2.570
- 133
Eger ileride gelinimle bir problem yasarsam oglum esinin yaninda olur umarim.cunku ona esi lazim.ben gunun birinde yaninda olmayacagim ama onlar benden sonrada bir omru paylasmaya devam edecekler.anneler cocuklari icin zaten seve seve fedakarlik yapar ama gunun birinde daha once hic tanimadigin bir insan sana esim deyip omrunun geri kalanini seninle paylasiyorsa senin her nazini cekiyorsa onun kiymetini bileceksin bunun ne buyuk bir fedakarlik oldugunun farkinda olacaksin.her daim onun yaninda olacaksin yanlisiyla dogrusuyla.bilmem anlarabildim mi...abinizi tebrik ediyorum bu anlamda.diger kiskancliklari hakkinda bir bilgi sahibi ilmadigim icin yorum yapamayacagim
Ve yine ileride gelinim oldugunda bizim oldugumuz sehre falan gelip gurbet cekmek zorunda degildir(bunu sizin icin demiyorum konu sahibi yanlis anlamayin.hani vardir ya oglunu dibinden ayirmayan kaynanalar.illa gelin bizim oldugumuz sehre gelecek diyen garip tipler.misal benim kaynanam)ben onlarin gercekten anne olduklarina inanmiyorum.cunku annelik kendi mutlulugun icin oglunun ve gelin diye aldigin ana kuzusunun mutsuzluguna sebep olmak degildir.egerki cocugum mutlu olacaksa nerede isterse orada yasar esiyle.isterse esinin ailesinin yanina oglum gider.cunku bir evlilikte kadin mutluysa erkekte mutludur.Eger ileride gelinimle bir problem yasarsam oglum esinin yaninda olur umarim.cunku ona esi lazim.ben gunun birinde yaninda olmayacagim ama onlar benden sonrada bir omru paylasmaya devam edecekler.anneler cocuklari icin zaten seve seve fedakarlik yapar ama gunun birinde daha once hic tanimadigin bir insan sana esim deyip omrunun geri kalanini seninle paylasiyorsa senin her nazini cekiyorsa onun kiymetini bileceksin bunun ne buyuk bir fedakarlik oldugunun farkinda olacaksin.her daim onun yaninda olacaksin yanlisiyla dogrusuyla.bilmem anlarabildim mi...abinizi tebrik ediyorum bu anlamda.diger kiskancliklari hakkinda bir bilgi sahibi ilmadigim icin yorum yapamayacagim
Tesekkur ederim.amin insallah hepimizTebrik ederim sizi Gercekten oglunu dusunen anneler boyle dusunur .Hep iyilerle karsilasin insallah
Senelerdir kendisini sürekli bizimle kıyaslayan,kıskanç bir yengem. Ve onu hep idare edip gurbete gelin geldi diye alttan alan 3 tane görümce. Görümcelerde çocuklara karışınca bu seferde çocuklar arasında kiyaslaması başladı abimle beraber. Dün yengemle abim anneme, neden nisazümranın oğluna doğum gününde harçlık verdinizde benim oğluma vermediniz demişler. Kendi oğlunun doğum günü 2 ay önceydi ve kutlama yapmadı. Ben kutlama yaptığım için annemlerde oğluma para verdiler. Bu bile konu oldu. Ben anneme neden sürekli gidiyormuşum, oğlumu neden sürekli oraya bırakıyormuşum gibi saçma sapan şeyler söylemişler. En çok üzüldüğüm nokta abimin aynı görüşte olması. Inanın bu ilk değil buna benzer çok olay oldu senelerdir idare ettim ama artık bıçak kemiğe dayandı ve sabır tahammülüm kalmadı. Görüşmüyoruz zaten kaç aydır. Annemle kavgalı diye bizide arayıp sormuyorlar halbuki bizim olayla hic bir alakamız yok. Herneyse ben artık ne yengemi nede abimi görmek istemiyorum. Yeğenlerime içim parçalanıyor en çok..... ne yapsam ne etsem bilmiyorum inanın. Bıktım kıskançlık ve fesatlıklarından abimle yengemin ve artık alttan almiycam dediklerini çünkü bardak doldu taştı artık..
Telaş ol ıletısım kurmamancok ıyı ayrıca ywgenlerın ıcın üzülme onlar senın çocukların ıcın üzülmüyordurSenelerdir kendisini sürekli bizimle kıyaslayan,kıskanç bir yengem. Ve onu hep idare edip gurbete gelin geldi diye alttan alan 3 tane görümce. Görümcelerde çocuklara karışınca bu seferde çocuklar arasında kiyaslaması başladı abimle beraber. Dün yengemle abim anneme, neden nisazümranın oğluna doğum gününde harçlık verdinizde benim oğluma vermediniz demişler. Kendi oğlunun doğum günü 2 ay önceydi ve kutlama yapmadı. Ben kutlama yaptığım için annemlerde oğluma para verdiler. Bu bile konu oldu. Ben anneme neden sürekli gidiyormuşum, oğlumu neden sürekli oraya bırakıyormuşum gibi saçma sapan şeyler söylemişler. En çok üzüldüğüm nokta abimin aynı görüşte olması. Inanın bu ilk değil buna benzer çok olay oldu senelerdir idare ettim ama artık bıçak kemiğe dayandı ve sabır tahammülüm kalmadı. Görüşmüyoruz zaten kaç aydır. Annemle kavgalı diye bizide arayıp sormuyorlar halbuki bizim olayla hic bir alakamız yok. Herneyse ben artık ne yengemi nede abimi görmek istemiyorum. Yeğenlerime içim parçalanıyor en çok..... ne yapsam ne etsem bilmiyorum inanın. Bıktım kıskançlık ve fesatlıklarından abimle yengemin ve artık alttan almiycam dediklerini çünkü bardak doldu taştı artık..
10 numara cevap olmuş, tebrikler.Tabikide abin esinin yaninda olmak zorunda yorumlari ? Neden zorunda ? Terazi nerede hani ? Olaylari,durumlari olcup tartip bicip haklilik terazisi ?
Kadin psikopatin,siyirmanin tekiyse ve devamli ariza cikariyorsa nasil yaninda olacak ?? Hopp dur bakalim hanim bi kendine gel burda yanlissin,annem hakli demeyecek mi ? Herkes kendini yengenin yerine koyuyor masallah :) Ne kadar da objektif :)
Erkek adama yakışmıyor böyle hesaplar yapmak. Aile içinde ufak tefek adaletsiz hediyeleşmeler olabilir. Ama bunları hep kadınlar dile getirir, ben öyle biliyorum.Niye adamın kendi fikri yok mu ? Beyinsiz mi abiler ? Neden hep eşleri suclaniyo? Ben de bunu anlamıyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?