Abim ve yengem sizden nefret ediyorum!

Nine benim cocuguma aynı ilgiyi göstermiyorsa gayet normal.

Kılıbık oluyor abiler yaa
Umursamamak duymazdan gelmek en iyisi

*Mesela=
- Neden bizim çocuğa para vermediniz?
-Duyamıyorum ses kesiliyo tünele girdim...vs.

Keşke 'abim ve yengem' demeseydiniz de 'ablam ve eniştem' diye konu açsaydınız..
Bugs Bunny de, dinamit odasına kibritle giren kızıl sam geldi aklıma..

Kılıbık oluyor abiler yaa
Umursamamak duymazdan gelmek en iyisi

*Mesela=
- Neden bizim çocuğa para vermediniz?
-Duyamıyorum ses kesiliyo tünele girdim...vs.
Abiniz vermeyince kilibik siz isteyince çok normal..
Nasıl tamah ediyosunuz ?
Ama yook vermek zorunda yengeden korkuyo di mi ??
Çok enteresan cooookkk. ...

O nineyle sizin aranizda kucuk cocugun ninesine ne kadar gidip geldigi kimseyi ilgilendirmez. Diline dolayan iyi niyetli degildir.
Valla dedigim gibi benim çocuguma aynı ilgi yoksa gayette dolanır bunun iyilikle kötülükle alakası yok.
Neyse uzatmak istemiyorum. İyi günler.

Sen de sanane çok zoruna gittiyse sende git anana birak diye haber yollasaydin. Çok fazla muhatap olma. Olursa da lafını esirgeme. İçimde kalıp bana dert olacağına, disima çıksın ona dert olsun.

Kendi eşiniz sizi bırakıp da annesi ve kardeşinin yanında olsaydı buraya eşim benim yanımda değil sürekli annesini görümcemi savunuyor diye konu açarsınız. Siz görümce ler abim evlensin ama beni karısından çık sevsin istiyorsunuz iyi yapmış abiniz anneniz de adaletli olsun.

Abiniz vermeyince kilibik siz isteyince çok normal..
Nasıl tamah ediyosunuz ?
Ama yook vermek zorunda yengeden korkuyo di mi ??
Çok enteresan cooookkk. ...
Ya aslında dedeler nineler abinin çocuğuna daha bile iyisini almalıydı ama almamışsa almamış konuyu uzatıp "niye almadınız?" demesi hanımının ağzıyla konuşma gibi geliyor bana

Bana göre babanne keşke verseymiş diğer toruna da, diğer çocuk aklı kesecek yaştaysa onun için de üzgünüm
Ama buna karşılık abi yada yengenin hesap sorması da abes..

yada hadi para mevzusu tamam diyelim, konu sahibi için annesine çok gidiyor, çocuğunu baktırıyor falan demek hadsizlik.
2 senede anneme 2 kere oğlumu bırakmak zorunda kaldım bir kaç saatliğine, çok doğru bulmuyorum, ona rağmen baktıran, bakan memnunda başkasına laf düşmez diye düşünüyorum...

Ya aslında dedeler nineler abinin çocuğuna daha bile iyisini almalıydı ama almamışsa almamış konuyu uzatıp "niye almadınız?" demesi hanımının ağzıyla konuşma gibi geliyor bana
Niye adamın kendi fikri yok mu ? Beyinsiz mi abiler ? Neden hep eşleri suclaniyo? Ben de bunu anlamıyorum. ..

Görümcelerin yengelerini bukadar kıskanması hatta abilerinden kıskanması kadar saçma bişey yok hayatta..
Hatta kv nin de oğlunu gelinden kıskanması gelini dışlamaya çalışmaları ve sadece abisini-oğlunu aramaları sormaları, gelini de arayıp nasılsın diye bi sormamaları..böyle durumları anlamıyorum

Soylemeden yapamayacagim anneniz adalatsiz bir kadin galiba torunlar arasi ayrimcilik var ve eminim sadece harclik icin olmadi bu mevzu gelinin yerinde olsaydim hic takmazdim ki ben oyle yapiyorum.

Sanırım anneniz sizin çoçuğunuzu daha çok seviyor ve yengeniz buna bozulmuş. Ben öyle algıladım en azından.

Canım ben de ironi yaptım zaten :)

Yorumlar cok ilginc geldi
Bende konu acmistim kv büyük ogluna para verdi izin yapsin diye, bize bi türlü sira gelmiyo hakkimiz yeniyor demistim.
Kime verirse versin karismayin para kv'nin dendi. Eee burda da para Annenizin kime isterse versin o zaman? demekki neymis her konuya her zaman ayni yerden bakilmiyormus :) O yüzden her yorumu önemsemeyin öncelikle.

Size gelince bu anlattiklariniz büyük ihtimal ufak bi ayrinti, yengeniz de birden bire sirf cocuga harclik vermedigi icin cosmamistir. Öncesinde daha farkli ve önemli nedenlerden dolayi gecimsizlikler varsa herkes kendi huzuru icin nasil davranmasi gerekiyorsa öyle davransin. Görüsmek istemiyosaniz görüsmeyin.
Abiniz halinden memnunsa ona da karismayin bosverin. Siz de ne olursa olsun esiniz sizden yana olsun isterdiniz sonucta.

Çocuğunuza annenizin doğum günü hediyesi olarak para verdiğini yengenize kim duyurdu?
Kutlama yapmasalar bile abinizin çocuğuna da vermeliydi, eşit davranılmalı torunlara..
Ama yengeniz de bu para meselesini dillendirerek çok ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…