Iyi de onlar düşman gibi bize karşı. Yengem aşırı mesafeli ama bizden hep davet bekliyor. Abim deseniz ha var ha yok. Yani çok dengesiz bir tutum içerisindeler. Hem mesafeliler hem de hep davet beklemek ne kadar doğru. Kendi ramazanda birkere beni evine davet etmezken,anneme neden beni nisazümra davet etmedi diyor. Saçma sapan meseleler[/QUOTE. Siz üstünüze düşen saygıyı göstermemişsiniz abinize , abiniz de buna istinaden sevgi göstermemiş size. Kp hep derki siz küçüksünüz siz 10 geleceksiniz biz 1 . Siz yemeğe davet edeceksiniz sonra o. İşte saçma sapan değil bunlar
Nine benim cocuguma aynı ilgiyi göstermiyorsa gayet normal.Hadi dogum gununde nine haksiz diyelim (boyle bile olsa insan kaynanasina ona para verdin benimkine vermedin diyecek gurursuzlukta olur mu bilemiyorum) yenge ve abi kim oluyor ki konu sahibinin cocugunun ninesine gitmesine laf ediyor. Bu nasil bir curet? Bu safi fesatliktir. Benim cocugumun gelip gitmesini boyle agizlarina dolasalar cok fena pisman ederim bir daha agizlarini acamazlar.
O nineyle sizin aranizda kucuk cocugun ninesine ne kadar gidip geldigi kimseyi ilgilendirmez. Diline dolayan iyi niyetli degildir.Nine benim cocuguma aynı ilgiyi göstermiyorsa gayet normal.
Abiniz vermeyince kilibik siz isteyince çok normal..Kılıbık oluyor abiler yaa
Umursamamak duymazdan gelmek en iyisi
*Mesela=
- Neden bizim çocuğa para vermediniz?
-Duyamıyorum ses kesiliyo tünele girdim...vs.
Valla dedigim gibi benim çocuguma aynı ilgi yoksa gayette dolanır bunun iyilikle kötülükle alakası yok.O nineyle sizin aranizda kucuk cocugun ninesine ne kadar gidip geldigi kimseyi ilgilendirmez. Diline dolayan iyi niyetli degildir.
Ya aslında dedeler nineler abinin çocuğuna daha bile iyisini almalıydı ama almamışsa almamış konuyu uzatıp "niye almadınız?" demesi hanımının ağzıyla konuşma gibi geliyor banaAbiniz vermeyince kilibik siz isteyince çok normal..
Nasıl tamah ediyosunuz ?
Ama yook vermek zorunda yengeden korkuyo di mi ??
Çok enteresan cooookkk. ...
Tamam sizin aklınızdan geçmeyebilir, geçmemesi de gayet iyi bir şey. Ama geçene de neden geçiyor, benim filanıma da çok yapılıyor benim aklımdan bile geçmiyor demek manasız, çünkü kişiden kişiye göre değişen bir durum bu. Kiminin geçer, neden benim evladıma da yapılmadı der. (hatta burda var öyle konular). Kiminin aklının ucundan bile geçmez ya da umursamaz. Bana göre de kayırmaktır mesela.
Huzursuzluk çıkarmak isteyen her konudan bulur çıkarır, ama bana yenge haklı gibi geldi.
Niye adamın kendi fikri yok mu ? Beyinsiz mi abiler ? Neden hep eşleri suclaniyo? Ben de bunu anlamıyorum. ..Ya aslında dedeler nineler abinin çocuğuna daha bile iyisini almalıydı ama almamışsa almamış konuyu uzatıp "niye almadınız?" demesi hanımının ağzıyla konuşma gibi geliyor bana
Neden pişman olayım. Hem görümceyim hem de gelin. Benimde görümcem evlendi gitti. Kayinvalidemler onun evini düzdü bizim zamanda düzmedi. Şimdi sırf bu yüzden kavga ve kiskanclikmi cikarayim? Yengem benden nerdeyse 20 yaş büyük ve kıskançlığı yapan da gorusmeyen ve bana derdini soylemeyende kendisi. Arkamdan konusanda kendisi. Var sayalim annem yegenimin dogum gününde harçlık vermedi tamam eyvallah. En son bayramda onlara verdi ogluma vermedi bayram harçlığı oglum daha küçük diye. Bende hiç takilmadim bile. Ama egerki onlar olsaydi yaygara kopartirlardi asıl mesele bu. Maddiyat ve ilgi istiyorlar sadece. Ama kendilerinin nasıl olduklarını unutuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?