O konuda saolsun herşeyi ortak ayırdı bana da hakkım olanı verdiUmarım babanız sizin hakkınızı ayırıyordur. Babanız malını paylaştirsin. Madem sürekli mal satılıyor hakkınızı size devretsin abiniz de mirastan kendine düsecek kısmından satarsa satsın
Baban izin vermese yapamazdı. Abin isteyebilir, verip vermeme özgürlüğü babanda. O verdiklerinde senin, varsa kardeşlerinin de hakkı var.Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti.
Sorun hâlâ abinize para veren, abiniz için tarla vb satan babanız ve annenizde.Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Malesef ki kıyamıyorlar ama en büyük yanlışı kıyamamakla yapıyorlar. Babam ayırdı malları ama hala istiyor. Annem hep der senin hakkını yiyiyoruzmkızım abine vererek diye ama abim nafile. Hiç düşünmüyor nasılsa benim evim var diye beni hiçe sayıyorSorun hâlâ abinize para veren, abiniz için tarla vb satan babanız ve annenizde.
Zaten burada rezildi gelince yine rezillik. Anlamıyorum ben bu kadar durumu kötü olan nasıl bir işe girmez de hala kafelerde içtiği kahveyi yediği tatlının resmini atma peşlerine düşerAnne ve babanız bu hale getirmiş, vermeselermiş zamanında bu hale gelemezmiş. Yurtdışında da dikiş tutturamıyorsa Türkiye'ye gelip hepten rezil eder sizi.
Buna katılmıyorum. Bir yerin ne kadar getirisi olacağı hiç belli olmaz. Hele ki büyük şehir ya da gelişmeye yatkın yerlerde. Yanına yakınına ulaşım vb. Yenilikler gelir ve değeri artar. Dağıtılan ve kişiye düşen yerler birbirine uzaksa bence bu doğru değil. Hadi bu getiriyi gözardı ettim dediniz diyelim. E baba ona verdiği yeri satıyorsa nasıl babanızın birikimi oluyor? Ayrılan yer artık abinizin hakkı olur. Burası da senin diyip vermiş abiye. Bir sorun yok demektir öyleyse.O konuda saolsun herşeyi ortak ayırdı bana da hakkım olanı verdi
Abime ilk evlendiğinde sattıgı arsanın üzerine bizimkilere eş değer olacak kadar yer verildi. Ama maddi olarak hep vermeye çalışıyorlarBuna katılmıyorum. Bir yerin ne kadar getirisi olacağı hiç belli olmaz. Hele ki büyük şeyir ya da gelişmeye yatkın yerlerde. Yanına yakınına ulaşım vb. Yenilikler gelir ve değeri artar. Dağıtılan ve kişiye düşen yerler birbirine uzaksa bence bu doğru değil. Hadi bu getiriyi gözardı ettim dediniz diyelim. E baba ona verdiği yeri satıyorsa nasıl babanızın birikimi oluyor? Ayrılan yer artık abinizin hakkı olur. Burası da senin diyip vermiş abiye. Bir sorun yok demektir öyleyse.
Ona verip size karşı ayrımcılık yapmıyorlarsa, sizin sıkıntılı durumunuz olsa size de yardım edebileceklerse (evlat ayrımı anlamında ama anladığım kadarıyla bunu zaten yapmıyorlar) sadece sözle uyarıp bırakacaksınız. Gerisini aileniz bilir. Diğer türlü de yapacak bir şey yok zaten, ayrımcılık yüzünden mesafe koyulabilir ancak…Abime ilk evlendiğinde sattıgı arsanın üzerine bizimkilere eş değer olacak kadar yer verildi. Ama maddi olarak hep vermeye çalışıyorlar
Tabiki bana ihtiyacım olduğunda vermem durumları kalmıyor maddi anlamdaOna verip size karşı ayrımcılık yapmıyorlarsa, sizin sıkıntılı durumunuz olsa size de yardım edebileceklerse (evlat ayrımı anlamında ama anladığım kadarıyla bunu zaten yapmıyorlar) sadece sözle uyarıp bırakacaksınız. Gerisini aileniz bilir. Diğer türlü de yapacak bir şey zaten, ayrımcılık yüzünden mesafe koyulabilir ancak…
Anne babanız "senin hakkını yiyoruz vb" laflarını bıraksınlar. Böyle giderse yakında kendileri dımdızlak ortada kalacaklar. Sonra nasıl geçinecek, nerede barınacaklar ?Ol
Malesef ki kıyamıyorlar ama en büyük yanlışı kıyamamakla yapıyorlar. Babam ayırdı malları ama hala istiyor. Annem hep der senin hakkını yiyiyoruzmkızım abine vererek diye ama abim nafile. Hiç düşünmüyor nasılsa benim evim var diye beni hiçe sayıyor
baban aklını kullanmayıp bütün parasını bir yok uğruna bitiricek hakkın olan miktarı kurtar bunlar akıllanmazHanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Babanız sizin hakkınızı abinize yediriyor.. abiniz de bir asalak her ailede vardır bir tane böyle tip arkası toplandıkça saçıp savmaya devam ederler. Görüşmeyin gerekirse nasıl yedilerse öyle ödesinler..yenge de ayrı manyak babadan ev bekliyor her çocuğuna bir ev mi alacakmış baba. Niye kadına çıkışmıyorsunuz böyle absürt isteklerle geldiğindeHanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Lütttfenn malınıza, hakkınıza sahip çıkın. O parada sizin hakkınız var. O çirkef kadına şimdiye yediklerinle 2 ev alınırdı diyemediniz mi, ne kadar naif insanlarsınız ya.Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Çünkü onların gözünde biz dünya kötüsüyüz. Önceki yazılarımda okuyanlar oldu babam iyi bir baba değildir ama bu zamana kadar hep abime destek çıktı. Ben kız halimle yardım istemedim asalak abim ise hala annemleri destekçi görmüyorBabanız sizin hakkınızı abinize yediriyor.. abiniz de bir asalak her ailede vardır bir tane böyle tip arkası toplandıkça saçıp savmaya devam ederler. Görüşmeyin gerekirse nasıl yedilerse öyle ödesinler..yenge de ayrı manyak babadan ev bekliyor her çocuğuna bir ev mi alacakmış baba. Niye kadına çıkışmıyorsunuz böyle absürt isteklerle geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?