Abimden nefret ettim

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.566
426
73
26
Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi

Sorun hâlâ abinize para veren, abiniz için tarla vb satan babanız ve annenizde.

Babanız malları ayırsın gitsin kendi payını yesin sacsın ortada kalınca ne yapacak ? Ha şöyle de bir şey var yani babanız da her şeyini feda etmesin düşmez kalkmaz bir Allah öldüğü var ölemmediği var kimse kimseye bakmaz

Abiniz de yengeniz de anne babanızın sırtından geçinerek asalak gibi yaşamanın yolunu bulmuş iğrenç insanlar, habire hazırdan harcamışlar, yenge desen dünyaya sadece para yemeye gelmiş gibi. Madem borçları var neden çalışmıyor gencecik kadın? Abiniz o yaşta babasını arayıp maddi talepte bulunmaya utanmıyor mu, evli ve çocuğu olan eşşek kadar adam. Ki kendisine arsalar verilmiş. Ailenizin durumu kötü olup hiçbir şey vermeye de bilirdi. Ama suç daha çok anne babanızda gibi. Bu yüzü neden veriyorlar? Torun göstermemekle tehdit etmesi de ayrı iğrenç. Anne babanız abinizin tehditlerine keyfin bilir deyip daha fazla muhatap olmamalı

Ol
Sorun hâlâ abinize para veren, abiniz için tarla vb satan babanız ve annenizde.
Malesef ki kıyamıyorlar ama en büyük yanlışı kıyamamakla yapıyorlar. Babam ayırdı malları ama hala istiyor. Annem hep der senin hakkını yiyiyoruzmkızım abine vererek diye ama abim nafile. Hiç düşünmüyor nasılsa benim evim var diye beni hiçe sayıyor

Anne ve babanız bu hale getirmiş, vermeselermiş zamanında bu hale gelemezmiş. Yurtdışında da dikiş tutturamıyorsa Türkiye'ye gelip hepten rezil eder sizi.
Zaten burada rezildi gelince yine rezillik. Anlamıyorum ben bu kadar durumu kötü olan nasıl bir işe girmez de hala kafelerde içtiği kahveyi yediği tatlının resmini atma peşlerine düşer

O konuda saolsun herşeyi ortak ayırdı bana da hakkım olanı verdi
Buna katılmıyorum. Bir yerin ne kadar getirisi olacağı hiç belli olmaz. Hele ki büyük şehir ya da gelişmeye yatkın yerlerde. Yanına yakınına ulaşım vb. Yenilikler gelir ve değeri artar. Dağıtılan ve kişiye düşen yerler birbirine uzaksa bence bu doğru değil. Hadi bu getiriyi gözardı ettim dediniz diyelim. E baba ona verdiği yeri satıyorsa nasıl babanızın birikimi oluyor? Ayrılan yer artık abinizin hakkı olur. Burası da senin diyip vermiş abiye. Bir sorun yok demektir öyleyse.

Son düzenleme:
Abime ilk evlendiğinde sattıgı arsanın üzerine bizimkilere eş değer olacak kadar yer verildi. Ama maddi olarak hep vermeye çalışıyorlar

Abime ilk evlendiğinde sattıgı arsanın üzerine bizimkilere eş değer olacak kadar yer verildi. Ama maddi olarak hep vermeye çalışıyorlar
Ona verip size karşı ayrımcılık yapmıyorlarsa, sizin sıkıntılı durumunuz olsa size de yardım edebileceklerse (evlat ayrımı anlamında ama anladığım kadarıyla bunu zaten yapmıyorlar) sadece sözle uyarıp bırakacaksınız. Gerisini aileniz bilir. Diğer türlü de yapacak bir şey yok zaten, ayrımcılık yüzünden mesafe koyulabilir ancak…

Tabiki bana ihtiyacım olduğunda vermem durumları kalmıyor maddi anlamda

Anne babanız "senin hakkını yiyoruz vb" laflarını bıraksınlar. Böyle giderse yakında kendileri dımdızlak ortada kalacaklar. Sonra nasıl geçinecek, nerede barınacaklar ?

baban aklını kullanmayıp bütün parasını bir yok uğruna bitiricek hakkın olan miktarı kurtar bunlar akıllanmaz

Sıkıntı annen ve babanda erkekkkk diye abine önem veriyorlar ama heba etmiş bütün parayı asdfghjkl böyle ailelere müstahak
Siz kendinizi kurtarın bırakın ne halt yiyorsa yesinler

Babanız sizin hakkınızı abinize yediriyor.. abiniz de bir asalak her ailede vardır bir tane böyle tip arkası toplandıkça saçıp savmaya devam ederler. Görüşmeyin gerekirse nasıl yedilerse öyle ödesinler..yenge de ayrı manyak babadan ev bekliyor her çocuğuna bir ev mi alacakmış baba. Niye kadına çıkışmıyorsunuz böyle absürt isteklerle geldiğinde

Lütttfenn malınıza, hakkınıza sahip çıkın. O parada sizin hakkınız var. O çirkef kadına şimdiye yediklerinle 2 ev alınırdı diyemediniz mi, ne kadar naif insanlarsınız ya.
Ne b. Yerlerse yesinler kısaca, ama kendi hakkınızı alın. Babanız artık pay mı eder ne yapar bilemem. Bu gidişle babanızı kurutacaklar çünkü

Çünkü onların gözünde biz dünya kötüsüyüz. Önceki yazılarımda okuyanlar oldu babam iyi bir baba değildir ama bu zamana kadar hep abime destek çıktı. Ben kız halimle yardım istemedim asalak abim ise hala annemleri destekçi görmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…