Anne babanıza müstehak..vermesin değerli oğullarına.Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
58 yaşındalarSen 26 yaşındaysan baban küçüktür bu yaşta mal paylaşımı evlat için mal satılması mantıklı gelmiyor
Çok genç bunun 70 80 90 yaşı var ne olacak başa ne gelecek anneannem daha 74 yaşındaydı birden pıhtı attı felç geçirdi altı alınıyor mesela bakıcı tutuluyor o bu bir kaza olur bi şey olur ne olacak evlat için mal satılmaz ben babama asla sattırmam mesela. Şak deprem oldu şak bir şey oldu ne olacak58 yaşındalar
Benim kayınpederim de çok zengin mal mülk sahibi miras olarak evleri olmasına rağmen ev yaptırdık yine sağolsun arsa verdi ama tek o değildi ev yaptırmamış olsaydık kredi ile ev alacaktık o bu teklifi etti 4 yıldır karı koca çalışıyoruz kocamın maaşı borçlara benim maaşım eve gitti çok şükür fedakarlık sonucu bir şey edindik hatta kayınpederimin arsasına ev yaptırmasaydık daha karlıydı kredi çekip 12 ödeyecektik bu ay bitti borçlarımız 80 bin.... Baban çok yanlış çokÇok genç bunun 70 80 90 yaşı var ne olacak başa ne gelecek anneannem daha 74 yaşındaydı birden pıhtı attı felç geçirdi altı alınıyor mesela bakıcı tutuluyor o bu bir kaza olur bi şey olur ne olacak evlat için mal satılmaz ben babama asla sattırmam mesela. Şak deprem oldu şak bir şey oldu ne olacak
Ya ne güzel yazmışsınız inanın abim ama hiçbir kötü anımda yanımda olmadıAnne babanız için yapacak bir durum yok. Sıfırlayana kadar verecekler. Siz de hakkınızı almışsınsız. Sizden borç isteyenlere beraber yemedik ki beraber ödeyelim deyin kapatın mevzuyu. Böylelerinin akrabalıklarından ne olacak ki…
Babanız mirası paylaştırsın madem. Herkes istediği gibi harcasın.Hanımlar ya insan abisinden abilik beklerken benim abimden biz gına geldik artık. Babam yeni ev almışken biranda kız kaçırdı tarla sattırdı. Yetmedi babam sürekli destek çıktı ama yok yok sürekli borç bataklığında. Kendimi bildim bileli asla borcu bitmiyor. Keşke mal mülk alıp borçlanıyor olsa hayır. Geziyorlar yiyiyorlar sonra çok borcum var. Yengem de çalışmıyor sürekli bişeyler alıp dışarıda gezmelere gidiyor gözüm yok tabiki gezsinler ama sonu beni de etkiliyor. Benim durumum iyiyken ben hiç gezip ettiğimi paylaşıp insanların gözüne sokmadım. Abim kardeşimden de sürekli para ister benden de istedi. Neyse yurtdışına gittiler orda abim çalışmaya orada birikim yapar kendini toplar dedik ama yok yine borç bataklığında. Babamın verdiği arsalardan bir tanesini sattı yediler. Haftanın 2 günü sürekli yengem dışarıda gezip ediyor buradaki eşyalarını da geri gelmeyecekmiş gibi arkadaşlarına dağıttı. Şimdi yine annemleri arayıp laf söylüyormuş bu yaşa kadar evi olmamış çok borcu varmış Türkiye’ye dönecekmiş diğer arsayı da hipotek edip kredi çekecekmiş. Tüm nefreti bize neden babam ona bir ev araba alamadı diye. Ama benşm annem babam hiçbirzaman gezip etmedi arsa ev aldı. Abimse babamın birikimlerini gezerek heba etti. Annemlere çocuğu bile göstermiyor tüm borçlarını babama yıkıyor. Ben vermedim diye birdaha banada bişey söylemedi iyice nefret ettirdi
Babanız mirası paylaştırsın madem. Herkes istediği gibi harcasın.
Babam paylaştırdı ama abim hala kendini acındırıp para bekliyorBabanız mirası paylaştırsın madem. Herkes istediği gibi harcasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?