Abimden nefret ettim

Sen 26 yaşındaysan baban küçüktür bu yaşta mal paylaşımı evlat için mal satılması mantıklı gelmiyor

Anne babanıza müstehak..vermesin değerli oğullarına.

Çok genç bunun 70 80 90 yaşı var ne olacak başa ne gelecek anneannem daha 74 yaşındaydı birden pıhtı attı felç geçirdi altı alınıyor mesela bakıcı tutuluyor o bu bir kaza olur bi şey olur ne olacak evlat için mal satılmaz ben babama asla sattırmam mesela. Şak deprem oldu şak bir şey oldu ne olacak

Benim kayınpederim de çok zengin mal mülk sahibi miras olarak evleri olmasına rağmen ev yaptırdık yine sağolsun arsa verdi ama tek o değildi ev yaptırmamış olsaydık kredi ile ev alacaktık o bu teklifi etti 4 yıldır karı koca çalışıyoruz kocamın maaşı borçlara benim maaşım eve gitti çok şükür fedakarlık sonucu bir şey edindik hatta kayınpederimin arsasına ev yaptırmasaydık daha karlıydı kredi çekip 12 ödeyecektik bu ay bitti borçlarımız 80 bin.... Baban çok yanlış çok

Anne babanız için yapacak bir durum yok. Sıfırlayana kadar verecekler. Siz de hakkınızı almışsınsız. Sizden borç isteyenlere beraber yemedik ki beraber ödeyelim deyin kapatın mevzuyu. Böylelerinin akrabalıklarından ne olacak ki…

Ya ne güzel yazmışsınız inanın abim ama hiçbir kötü anımda yanımda olmadı

Vermesin babanız borç batağında olsun eşek kadar adam ödesin kime ne .
Oh ne güzel sat sat ye babanız dur diyecek asalaklara

Ay sinir oldum . Babanız ve anneniz cok yuz vermiş. Ne tarla ne para hiç birsekilde yardım zorunlulugu yok. Karısına bakmayacak ev gecındiremeyecekse evlenmeseydi. Diğeri de bişeyi yoksa dır dır yapacagına sıksın totosunu calıssın bi zahmet. bu ne boyle asalak kene gibi .. herkesin sağlıgı için babanız yakasından düşürmeli. İsterse borctan hapse girsin dönüp arkama bakmam. Hiç sevmediğim insan tipi.

Suc anne babanin.
Cocuga herseyi hazir ver ver, sonuc bir birey olamaz ve ömrü billah sirtindan inmez.
Sonra gekin hanimda memnun kalmaz tabi

Babanız mirası paylaştırsın madem. Herkes istediği gibi harcasın.

Siz ailenizle mi yasıyosunuz?
abiniz sorumsuz biri yengeniz de öyle. al birini vur ötekine… verdikce isteyecek. sizin ailenizle konusmanız lazım iş onlarda bitiyor maalesef. ailenizle yasamıyosanız ben evlenicem ceyiz altın vs bi seyler diyerek siz de para isteyin diyecem ama kıyamazsınız babanıza haklı olarak…
Allah korusun annenize babanız elden ayaktan düşse abiniz yengeniz bakar mı onlara? cidden yaslılıklarını düsünsünler öyle bol keseden vermesinler. Herkes yerini bilsin.
benim de babamın annemin kendi evleri var ama hiçbir zaman onların malına güvenip plan yapmadım. Belki baskasıyla evlenecekler yarın bir gün? Belki dolandırıcının birine kanacaklar? Belki saglıklarından olacaklar, para gerekecek?
Tırnağın varsa başını kaşı demişler. Bu yastan sonra zor ama abiniz bunu idrak etmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…