abimden ölesiye nefret ediyorum

Gizli kayit delil değildir.Gizli kayit olup delil kabul edilen tek bir emsal dava gördüm bugüne kadar

Abi. Hakkında suç duyurusunda bulun ve uzaklaştırma kararı al ve kariyer hedeflediği okuluna da bu dosyaları gönder ve haberdar et. Ortalıkta akademisyen diye dolaşabilecek mi bakalım bi daha bi kadro bulacak mı.
Bunu duyunca da kendine ayar verir

Abi. Hakkında suç duyurusunda bulun ve uzaklaştırma kararı al ve kariyer hedeflediği okuluna da bu dosyaları gönder ve haberdar et. Ortalıkta akademisyen diye dolaşabilecek mi bakalım bi daha bi kadro bulacak mı.

bencede bunlari yapin ama anneniz ve abinizle ipleri tamamen koparmayi goze alarak yapin..

ayy valla bende gıcık oldum abine şimdi ama bencede bu bis hastalık gıbı duruyor . zamanla büyüyen bı hastalık gıbı. hoca olacak demısınız ama pekı bu ogrencılere nasıl davranıyor valla unı ögrencılerı ınsanı maf eder böle davranırsa . allah yar ve yardımcınısz olsun ıns. bence güzel bır bölumunuz var az sabredın ve ıns tayınınız çıkar hersey güzel olur . ne denırkı .valla aslında gönlüm babanıda al başka bı eve gıdın kırada olsa dıcemde işte ...

madem bazı şeyleri göze alacak kadar sınıra geldi bence yap bekleme daha fazla zarar verecek belliki . arkadasın dedıdıgı gıbı suc duyurusunda bulun .

Öğrencilere karşı sut dokmus kedi gibi olucak çünkü onlar karşılığını verebilir artisligi bize onun

Abin gercekten cok insafsiz birisiymis.
Benimde bi erkek kardesim var. Ben 21 o 17 yasinda su an.
1 seneye kadar ergenlikten dolayi cok ofke nobetleri gecirdi evde.
Bizde nasibimizi aldik tabi.
Bana el kaldirirdi, onun gibi dusunmeyince hemen kufur ederdi.
Kufuru baska bi dilde ederdi annem babam duymasin diye.
Bazende agzindan turkce cikardi o kufurler, hos yine annem babam bisey yapmazdi.
Yapmaya calissalarda onlarada bagirirdi.

Birgun cok kotu tartistik kahvaltida.
Benim canima tak etti bende yuzune masada duran kolayi firlattim.
O geldi yuzume tokat atti, ben ona vurdum felan.
Of, cok kotu.
Aglama krizi tuttu beni ve oturdum bi elimdede telefon.
bizden buyuk bi abimiz var, 27 yasinda.
Aglayarak ´ abi yeter ya ama yeter ya nolur yter gel burya´ dedim hickirarak.
Abimde o gun meydanda filistin protestosu vardi orya gittim basima bisey gelmis sandi.
Eli ayagi sasmis, neyse geldi hemen.

Ben krizteyim gercek manada. Aglmak istemiyorum ama hickirarak agliyorum, zaten iki elimde farkli yonlere kaydi.
Annem abim elimi duzeltiyor yine o sekile donuyor iki elimde birden. Felc olmusum gibi. Bazen elimde kalemle yazarken ellerim birden uyusur, acaba o gundenmi kalma diyorum bazen.

Uzun oldu neyse, ben sukurki ardimda abim var, o iyce bi fircaladi kardesimi.
Hem ergenlikten dolayi hemde en kucuk cocuk olmasindan dolayi simartilip hep dedgim dedikti kardesim.
Okulda cok sikayetciydi kardesimden.
Sonuc olarak ozel bi ofke kontrol klinigine gitti, okulda her girdigi dersten imza almasi gerekti kurallar geregi.
´X bugun sinirlerine hakim olabildi/olamadi´ gibisinden.
Abimde okulla hep iletisimdeydi.
Su an 17 yasinda ve dizginlesti.
Memnunuz cok sukur.
Cok zor bisey, Allah yardimcin olsun canim benim. Heleki arkanda kimse yoksa.

Baska bi buyugunuz yokmu? abini yola getirecek?

Iki tane erkek kardeşim var. Allahima bin şükür bir gün bile beni kırmadı ikiside.kötü gunumde yanımda oldular hep.evlendim hergün arar halımı sorarlar.kızım oldu daha bir kere ayakkabı almamışımdır hep en küçük erkek kardeşim alır.onunda bir kızı var. Hem kizina hem yeğenine alır.

Senin annen çok fazla pohpohlamış zaten dengesiz olan abini.gün gelir annende anlar hatasını.babam hafta sonlari iş taksimi yapardı. Biri evi süpurür biri wc yi temizlerdi. Bende biseyler yapardim

Ben babamin dayagindan ciplak ayak sokaga kactim.Gelip yakaladi.Dövdü.Altima işedim.25 yaşinda...erkeklerin yaninda...utandim.1 ay pencereden bakmadim......

Nişanimdan 1 gun pnce boynumu morartana kadar sıktı.dayak yedim....kac kez sokakta elbisemi parçalafi döverek....bi gun bostanci koprusunde kocaladi beni.Bi avukat vardi.Elimi tuttu polis cagirdi...babannemde kaldim.Kapu calinca vabam geldi saniyodum...zil sesi duyunca vagirmaya basliyodum.zor zapt ediliyodum
Camdan kacmaya calisiyodum tutuyorlardi elimi kolumy

Eşinize, nisanliniza veya sevgilinize asla ev içindeki mahremiyeti anlatmayiniz sakın. Birakin 4 duvar arasi kalsin yasanilanlar.

Yeri gelir yapmaz dediğin adam, başına kakar durur. Bir şeye sinirlensen öfkelensen, "ailenden belliydi" der. Bu sefer eşinden nefret edersin. Pişman olursun. Aman canim. Dikkat et bu konuda.

Abi konusuna gelince evlenmesine kadar sabredeceksin maalesef. :/

Ben 11 yildir anlatmadim
tabii sorun car bilur ama detay veya boyut bilmesin

tatlım babana söyle ikiniz ev tutun birlikte yaşayın onlar da görüşmeyin ana oğul birbirlerini yesinler

Abimle maalesef bende hic ama hic anlasamiyorum ...
Disaridan iki yabanci gibi duruyoruz ama böylesi daha iyi kafam rahat. Bence sende hic cvp verme ama hiiic ...
Muhatap olma yeter

Eee?

Yok ya ben zaten erkek arkadaşıma anlatmam hem utanıyorum hem de dediğini z gibi yarin bi gün evlensek lafını yapabilir

okurken aklımdan geçen şu oldu, birini tutcaksın gene sana böle hayvanlık yaparken çıkıp ağzını yüzünü kırıp eline verivercek. Annen ayrı bi vaka böle manyakları yetiştirip salıyolar sokağa, ya ikiside evlat bu nasıl bi ayrım. Aaaa ama ollur mu o pipili doğdu, paşa o. Babanda sessizse sessiz ne demek ya babaya bağırmak el kaldırmak, ağzının ortasına iki tane çakıvercek bak bakalım bida efelenebiliyo mu öyle hadsizzz. Yazdıklarım üzdüyse özür dilerim kendime hakim olamıyorum. Sana yaptıklarına çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…