- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
Gizli kayit delil değildir.Gizli kayit olup delil kabul edilen tek bir emsal dava gördüm bugüne kadarValla ben sadece kendi ayaklarimin üzerinde duracagim günü bekliyorum. Hepsinin huyunu biliyorum bi ses kaydına gizli bi çekime bakar. Alırım darp raporunu açarım davayı sürüm sürüm sürünür it. Ben zamanını bekliyorum sadece. Allah benim durumunu yaşayanların yardımcısı olsun boyle itlerin de bin belasını versin
Zamanı geldiğinde delil-sahit bulunur dert etmeyinGizli kayit delil değildir.Gizli kayit olup delil kabul edilen tek bir emsal dava gördüm bugüne kadar
Bunu duyunca da kendine ayar verirAbi. Hakkında suç duyurusunda bulun ve uzaklaştırma kararı al ve kariyer hedeflediği okuluna da bu dosyaları gönder ve haberdar et. Ortalıkta akademisyen diye dolaşabilecek mi bakalım bi daha bi kadro bulacak mı.
Abi. Hakkında suç duyurusunda bulun ve uzaklaştırma kararı al ve kariyer hedeflediği okuluna da bu dosyaları gönder ve haberdar et. Ortalıkta akademisyen diye dolaşabilecek mi bakalım bi daha bi kadro bulacak mı.
madem bazı şeyleri göze alacak kadar sınıra geldi bence yap bekleme daha fazla zarar verecek belliki . arkadasın dedıdıgı gıbı suc duyurusunda bulun .Valla ben sadece kendi ayaklarimin üzerinde duracagim günü bekliyorum. Hepsinin huyunu biliyorum bi ses kaydına gizli bi çekime bakar. Alırım darp raporunu açarım davayı sürüm sürüm sürünür it. Ben zamanını bekliyorum sadece. Allah benim durumunu yaşayanların yardımcısı olsun boyle itlerin de bin belasını versin
Öğrencilere karşı sut dokmus kedi gibi olucak çünkü onlar karşılığını verebilir artisligi bize onunayy valla bende gıcık oldum abine şimdi ama bencede bu bis hastalık gıbı duruyor . zamanla büyüyen bı hastalık gıbı. hoca olacak demısınız ama pekı bu ogrencılere nasıl davranıyor valla unı ögrencılerı ınsanı maf eder böle davranırsa . allah yar ve yardımcınısz olsun ıns. bence güzel bır bölumunuz var az sabredın ve ıns tayınınız çıkar hersey güzel olur . ne denırkı .valla aslında gönlüm babanıda al başka bı eve gıdın kırada olsa dıcemde işte ...
Ben 11 yildir anlatmadimEşinize, nisanliniza veya sevgilinize asla ev içindeki mahremiyeti anlatmayiniz sakın. Birakin 4 duvar arasi kalsin yasanilanlar.
Yeri gelir yapmaz dediğin adam, başına kakar durur. Bir şeye sinirlensen öfkelensen, "ailenden belliydi" der. Bu sefer eşinden nefret edersin. Pişman olursun. Aman canim. Dikkat et bu konuda.
Abi konusuna gelince evlenmesine kadar sabredeceksin maalesef. :/
Eee?Iki tane erkek kardeşim var. Allahima bin şükür bir gün bile beni kırmadı ikiside.kötü gunumde yanımda oldular hep.evlendim hergün arar halımı sorarlar.kızım oldu daha bir kere ayakkabı almamışımdır hep en küçük erkek kardeşim alır.onunda bir kızı var. Hem kizina hem yeğenine alır.
Yok ya ben zaten erkek arkadaşıma anlatmam hem utanıyorum hem de dediğini z gibi yarin bi gün evlensek lafını yapabilirEşinize, nisanliniza veya sevgilinize asla ev içindeki mahremiyeti anlatmayiniz sakın. Birakin 4 duvar arasi kalsin yasanilanlar.
Yeri gelir yapmaz dediğin adam, başına kakar durur. Bir şeye sinirlensen öfkelensen, "ailenden belliydi" der. Bu sefer eşinden nefret edersin. Pişman olursun. Aman canim. Dikkat et bu konuda.
Abi konusuna gelince evlenmesine kadar sabredeceksin maalesef. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?