Eh iste...1 sene küs 1 ay konusuyorum.Ayni sehirdeyiz hiç gitmem...o eve girince psikolojom bozuluyo
Ben bekarken her gece ciglik cigliğa bagirarak.uyanirdim.tum mahalle bilirdi
Eh iste...1 sene küs 1 ay konusuyorum.Ayni sehirdeyiz hiç gitmem...o eve girince psikolojom bozuluyo
Ben bekarken her gece ciglik cigliğa bagirarak.uyanirdim.tum mahalle bilirdi
Çoooook..11 yil oldu.ustelk cok yakisikli.yesil gozleri var biliyo musun.uzun boylu...
Ben kocami severken "anamm babamm kardesimmm" diye severim...o pek anlamaz ama....Yeşil gözlere bende bayılırım tarkanında yeşil gözleri vardı sanırım ,neyseki evlendiğin kişi karekterli çıkmış şanlısın
İlk evlndiğimde het gece bagiriyodum...sonra gecti.babamlara gidince eve döndugum gece yine bagiriyodum...
Hep babami kendime hasret biraktim.cok uzuldu...oğluma bi gun dedim ki " deden beni dövdu"... Babama bi kizdi ki....babam dedi ki yok oğlum ben anneni dövmedim.Eşin durumuna üzülmüştür bence babanla fazla görüşme
Yok ben zaten hep oyleyim hep uzaktayim. Muhatap olmasam da ara ara sinirlerimi bozuyor yurtta kalacaktı ama yurt ankarada yaşadığı evi olduğu için kabul etmemiş ondan kurtulma hayalim suya düştü yani. Küçükken bana ilgi gösterilmediSabret dua et Allaha havale et neler yaşadığını kesinlikle bilemeyiz haklısın bize demeside kolay ama sabret... O geldiğinde odanda dur çıkma onunla yada konuşmayı denedin mi hiç bana neden böyle yapıyorsun diye yada küçükken sana mı ilgi gösterildi hep omu dışlandı... Neyse o evdeyken ondan uzak dur dışarı çık odana kapan film izle. Yemekte bile görme yüzünü gerekirse... Zaten okul bitincede evlenirsin uzakta oturursun yüzünü şeytan görsün de çek git...
Hic sormayin ya duygularıma tercüman olmussunuz. Şöyle bi durumda bile kendini övmeye çalışan insanlar var. Komik duruma düştüğünün farkında da değiller sanirimay canımm ne kadarda güzel.Konu sahibi arkadaş ve biz şimdi sana nasılda imrendk, benim abim erkek kardeşimde yok birini bana versene valla ta burdan nazarm değer yoksa bak. İyiki böle bi konu açıldı da sende erkek kardeşlerini böle bi konuda anlatma övme fırsatını buldun, konu sahibinin abisi kötü örnek ama seninkiler öylemiiii
Töbe Yarabbim ya şimdi bunu ne diye konu sahibine yazıyosun gerçekten merak ettim?? Kızın yarasına tuz basar gibi, ne ayıp şey
Ben de zaten boyle bi anne olucam erkek erkek diye tepelerine çıkarıyorlar sonra tecavuzcusu katili sapığı bir de abim gibi hayvanlar bela oluyo basimizaAynen canım benimde iki kızım bir oğlum var geçen ablasıyla tartışdı ablası odasına gitti ordan birşey dedi oğlum kendi odasından çıkıp horoz gibi kabara kabara geliyor geçtim önüne bana bak kime horoz gibi kabarıyon sen bir dokun ablana bak ne yapıcam sana dedim ne yapıcan ne yapıcan dedi istediğin bir şeyi yapmıcam ne dersen de seni dinlemiyecem neden dedi kızıma vurursan seni af etmiyecem ona vurmak bana vurmakdır dedim geri durdu anneniz hata yapmış kızı erkeği ayrımımı olur hepsini aynı 9 ay taşıyorsun karnında rabbimin emanetidir çoçuklarımız kızı erkeğimi olurmuş böyle yapacak anneler bir zahmet çoçuk doğurmasın ne oldu bak oğluşunu korurken kızını nasıl yaraladı nasıl ezikledi canım sen mümkün mertebe uzak dur elin ekmek tutana kadar görme duyma mutahap olma
Annem asla kabul etmez ki ayrım yaptığını. Çünkü ona gore hep ben hataliyim o konuşabilir küfür edebilir ağzına geleni söyleyebilir ama ben susmaliyim ona gore. Ya en sinir olduğum şey annem gelir bana ağzına geleni söyler sover bela okur ben geçer ağlarim kimsenin ruhu duymaz ama oglusuyla en ufak tartissalar oglusu buna küser ve naza ceker kendini tabi annemde bi sinir bi özür dilemeler bi uzulmeler halbuki bisey de demedi oğluna. Ulan benim ağzıma ediyosun kadın ben ağlarken bi gun canini sıkmadın yanıma gelmedin simdi oğlun sana küstü diye oturup aglamadigin kaldı . gerçekten yasadiklarim içime attiklarim kinim çok büyük bunlar en sonunda beni de sinir hastası yapacaklar bilemiyorumÇok acılar çekiyorsunuz. Bu acıları çekerken evlenesiye kadar beklemek nedir ? Ve lütfen aile hayatınızı erkek arkadaşınıza asla anlatmayınız. Y.lisans yapıyormuş birde bu kişilikle. Sizin yerinizde olsam gün boyu evde neler söylediğini ettiğini ses kayıtlarıyla beraber kaydederim. Raporlarımı tarih tarih biriktiririm. Delilleri biriktiririm.
Nereye kadro açılıyor ? Nereye girecek bu kişilikle aniden o yere gider sık sık mesleğinden ederim.
Babanıza bir kahve yapın. Oturun konuşun sohbet edin uzun uzun derin biraz babana gaz ver ''Acı çekiyorum dayanamıyorum sessiz kalma.'' de. Seni anlayacaktır.
Annene gelecek olursak eğer utanması varsa ar damarı çatlamamışsa göndermeler yap çok utanacaktır. ''Bir erkek evladım olursa hayırlı evlat yetiştireceğim ve asla senin gibi olmayacağım..'' de bunun gibi kibar nezaket tarzında göndermeler yap.
Yaşlandıklarında kendilerine oğullarının sahip çıkacağını düşünüp kızlarına hayati dar ediyorlar ama yaşlandıklarında da oğulları tekmeyi basiyo. Görüyoruz huzur evinde parkta sokakta ya da evinde tek başına ölenleri .şu erkek çocuklarına kıymet verenleri Allah ıslah etsin bu ne ya bu ne biçim zihniyet evlat evlattır erkek olunca ne b.k oluyor anlamadım çok sinirlendim şu geri zihniyetten bıktım erkek çocukları da hiç sevemem kız olsun benim olsun ama erkek çocukları sevmiyorum die oğlum olursa kızıma ezdirmem eşittir evlat..iki gün sonra erkekler gelinlerin lafına bakıp kapı dışarı edecek bakmayacaklar öyle orda burda ölüp gidecekler.. Allah bu zihniyetteki insanlara akıl fikir versin
eski kafa işte başka türlüsünü görmemişler kendileri de muhtemelen aynı konumdaydılar önemsenmediler..ama ders almıyorlar aynısnı kendi evlatlarına da yapıyorlar..bölümün güzel kaçıncı sınıftasın bilmiyorum ama az sabret benim de erkek kardeşim beni hırpalardı ama seninki kadar değil tabi şimdi hepimiz evlendik uzaktayız kıymetliyiz inşallah sizin de düzelir..sinirini anlıyorum ama beddua etme boşver Allah a havale et kimsenin ahı kimsede kalmaz..bende kardeşime beddua ettim çok şey söyledim şimdi karısından yana muzdarip hepsi başına geldi Allah kimsenin yuvasını bozmasın..seninki okumuş mesleği var ama belki huzurlu mutlu bir yuvası olmayacak öle tek başına ölüp gidecek boşverYaşlandıklarında kendilerine oğullarının sahip çıkacağını düşünüp kızlarına hayati dar ediyorlar ama yaşlandıklarında da oğulları tekmeyi basiyo. Görüyoruz huzur evinde parkta sokakta ya da evinde tek başına ölenleri .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?