abimden ölesiye nefret ediyorum

Şu erkek evlatla alakalı yakın çevrem veya komşularla alakalı anlatılacak çok olaylar var ve bu annelerin ve babaların bunları iyi yetiştirememsinden kaynaklanıyor son örnek bizim yakın akraba anne sürekli yasin ve dualarda ve camaatlerde olurken oğluyla hiç ilgilenmedi oğluda internete kumar oynayıp babasına tarla, bağ bahçe ve 2katlı evini sattırdı herkes anneyi suçluyor zamanında ilgilenmedi diye ,

acaba abin kimin parası ile okumuş nasıl vicdansız ki bir babaya ataya B.ksunuz diyor.Allahım hayırlı evlat versin zaten her 2 cihanda bu yaptıklarını çeker ...annenize de bravo gerçekten PESS diyebilirim.Sizde elinizden geldiğince muhatap olmayın bu adam okulda nasıl hoca olacak yaa asıl orasındayım ben şaşılacak bir durum gerçekten

Okul bu sene bitiyor isim de hazır allaha şükür iyi bi bolumdeyim ama iste aile kotu olunca ezilince insan mutlu olamıyo

Okul bu sene bitiyor isim de hazır allaha şükür iyi bi bolumdeyim ama iste aile kotu olunca ezilince insan mutlu olamıyo
Bunu yaşayan biliyo...geçmiyo be geçmiyo....ben oğluma hep sakinlik, anlayis, kizlara karşi nezaketi öğretiyorum.Aksini yaparsa cezalandiririm.

babn neden bunları çekiyor.ayrılsın anneden olsun bitsin. şimdiki erkekelr olsa hemen boşardı ne varsa eskilerde var

Bunu yaşayan biliyo...geçmiyo be geçmiyo....ben oğluma hep sakinlik, anlayis, kizlara karşi nezaketi öğretiyorum.Aksini yaparsa cezalandiririm.
Aynen ben de öyle yapicam. Bi oğlum olmasını bu yüzden istiyorum bi erkek bir de kızım olsun. Ailemde yasayamadigim goremedigim saygıyı huzuru kendi kuracagim yuvamda yaraticam inşallah. KK da muhakkak erkek çocuğu olan bayanlar vardır okuyup ders alsınlar ayrım yaomasinlar çocukları arasında.

Benim kocam da kiz kardeşine melektir.Korur kollar, kirmaz, çok sevgi gösterir...Bi bardak su verse bile eline sağlik der....babam da erkek, kocam da erkek....babam hayatima s.çtı...evlenirken dikkat et; anasini bacisini kirmayan karisini da kirmaz.mutluluklar dilerim evliliğinde

Tesekkur ederim.

tanııdğım bırı var,anasını bacına hep kırmış,dövmüş,şimdi karısına kızına tapıyor 15 yıllık evliler,bence ınsan değişir dönüşür,genelleme yapma,teyze oğlum var ıkıtane,bacılarını ne döverlerdi,şimdi eşlerıne ne düşkün,

Ooo Aferin ona ne iyi bir b.k yemiş ya bütün kadınlar kalkıp ayakta alkisladik bu mutlu hikayeyi

Anasini bacisini sayan, kadin kiymeti biliyodur ve esini de sayar...yoksa anasini bacisini dovuyosa seni de döver; yada baska bisey demedim

Abine gucun yetmez, muhatap olma,tartisma cikmasin. O bir erkek ve gucun ona yetmez,o uzerine geldikce sinirlerin daha da yipranacak..

Bence o 1 yılı atlat hayirlisiyla. Sonra babanla birlikte ayri eve mi cikarsiniz naparsiniz bilmem. Baba_kız gayet gecinirsiniz. Ama babaniz annenizden ayrilmak ister mi,ayri durmak?
Babaniza da uzuldum ben.
Herseyi biz kadinlar yapiyoruz malesef,yetistiremiyoruz terbiye edemiyoruz cocuklarimizi... once annenizi dr a goturun ,eseriyle de gurur duysun bol bol..

*** sevgiline aile durumunuzu acma bence,onu araya sokma_herseyinizi bilmesin. Evlenirseniz ,zaten ailen de sorunluydu senin,onlar bile deger vermemis sana diye asagilayip basina kakabilir. Agzina laf verme onun da.

1 yılı atlatmaya bak kolay olmayacak biliyorum ama sabretmelisin, o Allah herseyi gorur kimsenin yanina birakmaz..

Tesekkur ederim yorumunuz için zaten sabrettim bu vakte kadar, bir yıl daha dayanjcam napalim zaten okulum var aksam 6ya kadar eve gelmiyorum gelince de odama kapaniyorum erkek arkadaşım bazen soruyor aileni merak ediyorum hic anlatmiyosun falan ben de gecistiriyorum o da farkediyo bi sorun olduğunu ama asla anlatmadim anlatmam da kimseye guvenecek değilim

En iyisi boswer,aileni kotuleme yine de..
Zaman herseyin ilaci.

töbe est o zaman ne yap ne et abine birini bul evlensin onun evlenme zamanı gelmiş yani senin iyi anlaşabileceğin afedersin ama onun azına tükürecek bir kadın lazım o zaman bak gör ne güzel oluyor :)

Selam.Ben turkceyi pek iyi bilmiyorum yazim hatalari için özür dilerim. Konuyu açan hanimin hesabi pasiv, bes yil onceki konu,amma ben de benzer sorundan muzdaripim. Nasil sonuclandigini merak ettim.Bir sekilde goruyorsa bu konuyu açan hanim geri donus yapsa mutlu olurdum.Tesekkur ederim

Sizde bir konu açabilirsiniz. Yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…