Iki tane erkek kardeşim var. Allahima bin şükür bir gün bile beni kırmadı ikiside.kötü gunumde yanımda oldular hep.evlendim hergün arar halımı sorarlar.kızım oldu daha bir kere ayakkabı almamışımdır hep en küçük erkek kardeşim alır.onunda bir kızı var. Hem kizina hem yeğenine alır.
Senin annen çok fazla pohpohlamış zaten dengesiz olan abini.gün gelir annende anlar hatasını.babam hafta sonlari iş taksimi yapardı. Biri evi süpurür biri wc yi temizlerdi. Bende biseyler yapardim
Aynen canım benimde iki kızım bir oğlum var geçen ablasıyla tartışdı ablası odasına gitti ordan birşey dedi oğlum kendi odasından çıkıp horoz gibi kabara kabara geliyor geçtim önüne bana bak kime horoz gibi kabarıyon sen bir dokun ablana bak ne yapıcam sana dedim ne yapıcan ne yapıcan dedi istediğin bir şeyi yapmıcam ne dersen de seni dinlemiyecem neden dedi kızıma vurursan seni af etmiyecem ona vurmak bana vurmakdır dedim geri durdu anneniz hata yapmış kızı erkeği ayrımımı olur hepsini aynı 9 ay taşıyorsun karnında rabbimin emanetidir çoçuklarımız kızı erkeğimi olurmuş böyle yapacak anneler bir zahmet çoçuk doğurmasın ne oldu bak oğluşunu korurken kızını nasıl yaraladı nasıl ezikledi canım sen mümkün mertebe uzak dur elin ekmek tutana kadar görme duyma mutahap olmaZaten bu annelerdeki erkek çocuk sevgisini anlamam, eğer bi oğlum olursa ona ilk merhameti ve saygıyı ogreticem herkesten ustun olmadığını bir de
Ćok uzuldum naptiniz peki sonraBen babamin dayagindan ciplak ayak sokaga kactim.Gelip yakaladi.Dövdü.Altima işedim.25 yaşinda...erkeklerin yaninda...utandim.1 ay pencereden bakmadim......
Ben 11 yildir anlatmadim
tabii sorun car bilur ama detay veya boyut bilmesin
Hicccccc....hicccc yani....bildiğimiz hiccĆok uzuldum naptiniz peki sonra
Ben de yazarken ağlayip yazdimCanim ben senin yasadiklarini yeni okudum.. konu sahibine söylemiştm aslinda. Ama gözlerim doldu senin yorumlarını gorunce.inşallah simdi mutlu ve huzurlusundur. Icimi parcaladin
Elleri kirilsin ya koskoca kadina el kalkarmi.Hicccccc....hicccc yani....bildiğimiz hicc
Onun icinmi dövdüBen bi adamla taniştim...evlendim
..
Kapiya koşardim...kapiyi bi acsam komsular disardan iter girer kurtarir diye...kac kez 3. Kattan camdan kactim....Elleri kirilsin ya koskoca kadina el kalkarmi.
Yoo zevkine.... her seye kiziyodu.Onun icinmi dövdü
Insallah şimdi mutlusundur canim.Yoo zevkine.... her seye kiziyodu.
Bunlar yuzundn evlendim
Yani nisandan bi gun once morartana kadar...nisanimda fular taktim abiye ustune...ne komik.kim inanir babam dovdu morardi diye....Elleri kirilsin ya koskoca kadina el kalkarmi.
Ben cok zorlandim...esim fakirdi....cok fakirdi yaaa.biz nişanlandk ve esim savci hakim sinavini ilk 3 ten kazandi.ben het seye ragmen isime hep devam etmistim.gece dayaktan kacar parkta kalirdim ve savah yoldan gecen birinden para isteyip şe giderdimInsallah şimdi mutlusundur canim.
Yani nisandan bi gun once morartana kadar...nisanimda fular taktim abiye ustune...ne komik.kim inanir babam dovdu morardi diye....
Eh iste...1 sene küs 1 ay konusuyorum.Ayni sehirdeyiz hiç gitmem...o eve girince psikolojom bozuluyoBabanla konuşuyormusun halen ?
Sonra biz esimle cok calistik.kazandik.kendime ev aldim.araba aldim
İsyeri kurduk.ck kazandik.esim pamuk gibi.hic incitmez
Kufur kusme hakaret sigara kahveye gitme....ne biliyim hcbi kotu sey yok
Çoooook..11 yil oldu.ustelk cok yakisikli.yesil gozleri var biliyo musun.uzun boylu...Kocadan yana şansın gülmüş iyi sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?