abimden ölesiye nefret ediyorum

Senin annen çok fazla pohpohlamış zaten dengesiz olan abini.gün gelir annende anlar hatasını.babam hafta sonlari iş taksimi yapardı. Biri evi süpurür biri wc yi temizlerdi. Bende biseyler yapardim

ay canımm ne kadarda güzel.Konu sahibi arkadaş ve biz şimdi sana nasılda imrendk, benim abim erkek kardeşimde yok birini bana versene valla ta burdan nazarm değer yoksa bak. İyiki böle bi konu açıldı da sende erkek kardeşlerini böle bi konuda anlatma övme fırsatını buldun, konu sahibinin abisi kötü örnek ama seninkiler öylemiiii

Töbe Yarabbim ya şimdi bunu ne diye konu sahibine yazıyosun gerçekten merak ettim?? Kızın yarasına tuz basar gibi, ne ayıp şey

İnsallah kendi gibi biriyle evlenir abinizde birbirlerini yerler butun gun. Hem annenizin hem de abinizin hakkindan gelir evlendigi kadin

Zaten bu annelerdeki erkek çocuk sevgisini anlamam, eğer bi oğlum olursa ona ilk merhameti ve saygıyı ogreticem herkesten ustun olmadığını bir de
Aynen canım benimde iki kızım bir oğlum var geçen ablasıyla tartışdı ablası odasına gitti ordan birşey dedi oğlum kendi odasından çıkıp horoz gibi kabara kabara geliyor geçtim önüne bana bak kime horoz gibi kabarıyon sen bir dokun ablana bak ne yapıcam sana dedim ne yapıcan ne yapıcan dedi istediğin bir şeyi yapmıcam ne dersen de seni dinlemiyecem neden dedi kızıma vurursan seni af etmiyecem ona vurmak bana vurmakdır dedim geri durdu anneniz hata yapmış kızı erkeği ayrımımı olur hepsini aynı 9 ay taşıyorsun karnında rabbimin emanetidir çoçuklarımız kızı erkeğimi olurmuş böyle yapacak anneler bir zahmet çoçuk doğurmasın ne oldu bak oğluşunu korurken kızını nasıl yaraladı nasıl ezikledi canım sen mümkün mertebe uzak dur elin ekmek tutana kadar görme duyma mutahap olma

Canim ben senin yasadiklarini yeni okudum.. konu sahibine söylemiştm aslinda. Ama gözlerim doldu senin yorumlarını gorunce. inşallah simdi mutlu ve huzurlusundur. Icimi parcaladin
Ben de yazarken ağlayip yazdim
Kafam reddediyor.hiç hatirlamam.konu sahibi hatirlatti...daha neler var.hangisini anlatam ki ben

Insallah şimdi mutlusundur canim.
Ben cok zorlandim...esim fakirdi....cok fakirdi yaaa.biz nişanlandk ve esim savci hakim sinavini ilk 3 ten kazandi.ben het seye ragmen isime hep devam etmistim.gece dayaktan kacar parkta kalirdim ve savah yoldan gecen birinden para isteyip şe giderdim
İşimzde ilerlfik.iki univ okudum ben

Sonra biz esimle cok calistik.kazandik.kendime ev aldim.araba aldim
İsyeri kurduk.ck kazandik.esim pamuk gibi.hic incitmez
Kufur kusme hakaret sigara kahveye gitme....ne biliyim hcbi kotu sey yok

Kocadan yana şansın gülmüş iyi sevindim
Sonra biz esimle cok calistik.kazandik.kendime ev aldim.araba aldim
İsyeri kurduk.ck kazandik.esim pamuk gibi.hic incitmez
Kufur kusme hakaret sigara kahveye gitme....ne biliyim hcbi kotu sey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…