beni daha çok sevsin ama biz kardeşiiiz..Canım seni eşi kadar sevecek diye birşey yok unut derim böyle birşeyi..
Helede büyük bir aşkla bağlılarsa birbirlerine,mantık evliliği değilse..
Tabiki ilk öncelik eşi olacaktır abiniz için.
Sen alışamıyorsun daha çok yeni olduğu için.
Fakat alışsan iyi olacak,bunu yengen fark ederse sana çok farklı yaklaşır,
sonra daha çok için acır..
canımsın yaaa ...abini kaybettiğini düşündün galiba yada paylaşamamak seninki..
geçer güzelim alışırsın bakmışsın yengen sana çok iyi bir dost oluvermiş..
yaaa ağlarım ama ben onlar evlenince abime sarılıp yatamıycam.. bana yedirdiği yemekleri ona yedirecek.. beni unutacak..
6 sene önce buraya üye olsam aynı cümlelerle ben konu açmıştım.bende cook ama cooook kıskandım.ozmnlar da küçüktüm bide tabi abimi cok severdim.beni arardı sürekli ama baktım ki birini bulmuş beni unutmuşsanki ne olacaksa başka tabi önceleri kabullenemedim.evlenicegi zamanda yüzüm gülmedi hiç.artık bana degil ona yediriyodu yemekleri.bana deil ona sarılıp yatıyodu.bi kaşık suda bogabilirdim o yenge hanımı ama işte alıştım abimden sogudum snrada umurumda olmadı .ama şehir dışındalar ztn arada bi geliolar ozmnda odamdan cıkmıorm huysuz bi kız oluveriorum napıyım
beni daha çok sevsin ama biz kardeşiiiz..
yengeme hissettirmiyorum-ki onun kötülüğünü de istemiyorum. onu da çok sevsin ama en çok beni sevsin..
bu arada deli gibi aşık değil abim. 6 aydır tanışıyorlar zaten. kızı bilemem ama abim aşık değil. kendileri tanıştı ama mantık işi gibi biraz.
yaaa ağlarım ama ben onlar evlenince abime sarılıp yatamıycam.. bana yedirdiği yemekleri ona yedirecek.. beni unutacak..
potansiyel tehlikeli görümce adayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?