Abimi çok kıskanıyorum..

canım bence hislerini bastırmalısın şu an sen ne düşünsen boş iyi yada kötü bir ilşkisimi olacak bilemeyizki yaşayacak ve görecek abini paylaşma fikrine alışmalısın
bak erkek kardeşimi ben büyüttüm şu an kimi isterse onunla birliktelik kursun evlensin yeterki iyi olsun beni zamanla hiç aramayada bilir tüm fikirlere hazırım

Bekar arkadaşlar durumun farkında değiller galiba

Evli insanlar illa aileleri rafa kaldıracak diye birşey yok

Konu sahibi en çok beni sevsin diyor..

Hangimizin abisi,kardeşi en çok kardeşini sevmiş acaba

Bir Allah ın kulu çıksında örnek versin o zaman

o absürt diyen arkadaş ın verecek örneği var mı acaba

Eşim görümcemi daha çok seviyor diyen birisi yoktur herhalde..

Herkesin yeri farklıdır bunu eski mesajlarda belirtmiştim.

Konu sahibinin yorumuna karşı cevap verilmiştir,lütfen daha iyi okuyalım

En çok beni sevsin..:82:

Kızkardeşimi eşimden çok seviyorum diyecek yoksa az seviyorum diyecekte yoktur değil mi ?

Sizin en çok onu sevecektir demenize karşılık yazdım.. ikisi çok ayrı elmayla armut gibi karşılaştırılmaz.. Öyle yazıp fişeklemek yerine daha yapıcı yorumlar yazılabilir..

Son düzenleme:
yaaa ağlarım ama ben onlar evlenince abime sarılıp yatamıycam.. bana yedirdiği yemekleri ona yedirecek.. beni unutacak..

ayyy tatlım yaaa...
bence her sevginin dozajı yerinde olmalı biraz:)))
abim istese de ben abime sarılıp yatmam yani:)))
ne bilim bana bi kaşık yemek falan yedirse ayyy ne özel abim bana yemek yediriyor diye garip düşüncelere de girmem:))
normal ve sıradan bişi yani sana 1 kaşık yemek tutması:)))
emin ol ki ben böyle düşünüyorum eşler de habire birbirine yemek tutmazlar dimi yani
ben şimdi nişanlıyım da düşünüyorum öyle vıcık vıcık bi ilişkimiz olsa soğurdum eşimden:))
git rahat bırak beni diye

hem bu düşünelerini sevgiline anlatsan emin ol o da abinden seni kıskanır ne yani abin o sadece senin diye

İnsanları bazen fişeklememek olağan dışı duyguları gerçek sanıp kapılmasına neden olabilir arkadaşım.

Şimdi böyle bir konuda tartışma çıkması bile komik..

Ben arkadaşa aa ne ayıp en çok seni sevmeli fasaryadan türküler söylemiş olsam daha mı sağlıklı olurdu?

Zaten ben şu şekilde belirtmiştim anlamamışsınız..

Eşimi kız kardeşimden az seviyorum diyecek bir Allah ın kulu yoktur demiştim.

ama eşimi kız kardeşimden çok seviyorum diyecek yüzde doksan dokuz insan çıkacaktır.

Yani şunun tartışması bile olmaz.Her neyse konuyu saptırmayalım.

Sevgilim YOK benim HİÇ OLMADI..
platonik olarak hocama aşığım...

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/431271-dertlesmeye-cok-ihtiyacim-var.html

Deligibi lütfen kendini topla canım.

Kendini boşlukta hissettiğin için bunlar oluyor farkında mısın?

Seveceğin ve seni hak edecek birisi karşına çıktığında şu duygularının

ne kadar gereksiz olduğunu göreceksin.

Abin senin sığnağın tamam ölene kadarda öyle olacak..ama ondan seni çok eşini az sevmesini bekleme..

Tabi ki eşidir,çocuklarının annesi olacak kişidir.Abin ona sahip çıkacak ki,sanada sahip çıkan birisi olsun..

Diyelim ki abin seni daha cok sevdı ki yeriniz ayrıdır ve bende diger yorumlara katılıyorum elbette eşi öncelikli olacaktır olmalıda bana göre...

ee ne olucak ilerde senın bı sevgilin oldugunda abinde seni kıskansa böyle hosuna gider mi?
sımdı ona endekslenmissin ondan sana öyle geliyo bence.
yakında yenge adayınada hisettirirsen antipatik görümce olmaya baslayabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
ikisi o kadar farklı şeyler ki onu aşkla seviyo seni kardeşçe merhametle. ikinizin yeri de onun kalbinde ayrıdır üzme kendini boşuna seni sevmekten vazgeçmiyo sonuçta sadece onu da sevmeye başlıyo. hem abini bu kadar seviyorsan yengeni de o denli sevmelisin bence çünkü o; o çoksevdiğin abinin sevdiği karısı olacak. iyi anlaşmaya bak sen

Görümcelerini sevmeyenler ortaya çıkıyor Abim yok 2 görümcem var ama hiç aklımdan geçmemişti beni daha çok seviyor diye..

deligibi kötü düşünceleri çıkart kafandan kıskanmaktan vazgeç sen ayrısın o ayrı.. Yengenle kötü olmaki abinle de sorun yaşama ikinizin arasında kalırsa çok zor olur.. Sende gelin olacaksın yarın birgün değil mi o şekilde düşün..

Beni kastediyorsun sanırım..

Sana birşey itiraf edeyim mi?

Görümce bile demek istemiyorum..

Ondan tiksiniyorum,nefret ediyorum.

Allah a yakın bana uzak olsun güzel kardeşim

Tabiki eşimin kardeşini sevmesi söz konusu bile olamaz

Kendi yaşıtlarınla oyna hadi canım

Hadi başka bir tartışma bul kendine byby

aman Allahımm benim erkek arkadaşımın kardeşi de çok bağlı abisine . Zaten samimiyet kuruyorum da daha çok kurmalıyım galiba 2 3 sene sonra demesin abim seni daha çok seviyor diye

Canım bence şöyle düşün abin onu başka bir sevgiyle seviyor seni başka . Sevgileriniz ayrı kulvarlarda yani Seni ailendeki arkadaşlarındaki herkesden daha çok seviyordur ama müstakbel eşini de aşkla en fazla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…