Canım sen kardeşisin,o eşi olacak.Senin yerin farklı onunki faarklı.Olurmu onu çok sevecek beni az sevecek.Seni kardeşi olarak sever onu eşi olarak sever.
en azından kıskandığını itiraf edebilen bi görümce çıktı bayanlar
diğerleri gibi çirkefleşmeyip masum masum söyleyebilen bi görümce
abinin onu senden çok sevmesi cok normal, ama bu seni umursamaması demek değil ki
benim görümcem nişan elbisemin aynısına kadar aldıran, ben resim mezunu oldugum için çöp adam çizememesine ragmen yetenek sınavına girmiş, köpekten korktugu halde benim köpeğimin aynısından aldırmış bi insan.
bak ben ondan nasıl da nefret ediyorum, yol yakınken kendine gel yengen de senden nefret etmesin
gerek yok bunlara, sadece kendini yıpratıyorsun, insan evlendi diye kardeşini unutur mu hiç?
nişanlısı yokken sen vardın unutma, onda yerin her zaman ayrı, ama çoook farklı kulvarlardasınız
abin de sana ''o çocukla gezmiceksin bana ne çok kıskanıyorum hayır evlenemezsin'' dese nasıl olur?
aynen yaaa ben de dün ağladım.. abimi kıskanıyorum diye.. annem beni teselli edeceğine üstüne bi de dalga geçti kötü görümce diye..cok iyi anlıyorum canım seni şu an aynı duyguları annneme karsı yasıyorum kardeşimi değilde annemi kıskanıyorum ve bu duruma oturup saatlerce ağlıyorum annem anlam veremezdi hep gelini kıskanıyorum zannnerderdi ama benim mızmızlığımı anneme yapardım annem den baskası da görmezdi en sonunda 1 hafta önce ağlayarak seni kıskanıyorum seni paylaşamıyorum seni kaybedicem diye korkuyorum diye seni kıskanıyorum diye ağladım ama ne ağlamak annem de sasırdı olur mu oyle şey dedi sakinleştirdi ama olmuyor elimde değil baskasına fazla ilgi göstersin hemen başlıyor içimdeki kıskançlık canavarı
beni daha çok sevsin ama biz kardeşiiiz..
yengeme hissettirmiyorum-ki onun kötülüğünü de istemiyorum. onu da çok sevsin ama en çok beni sevsin..
bu arada deli gibi aşık değil abim. 6 aydır tanışıyorlar zaten. kızı bilemem ama abim aşık değil. kendileri tanıştı ama mantık işi gibi biraz.
yaş kaç bilmem de çocukca geldi serzenişiniz
tabi ki eşini sizden çok sevecek
Yani eş ve kardeş sevgisi birbirinden çok farklı
eşinin abinize verecekleriyle sizin verdikleriniz kıyaslanamaz bile
tabi ki evli olunca onunla daha fazla vakit geçirecek
daha özel anlar yaşayacak
bunda kıskanılacak bişey yok
söylediklerinizi çok yadırgadım
evlenince öncelikeri değişicek
evlendiği insan öncelikli ailesi olacak
bu fikre alışmaya çalışırsanız faydanıza olur
canım sen abini unut artık.ben abimle o kadar iyiydim ki bizi hep sevgili zannederlerdi.
pastaneye,cafeye hep ikimiz giderdik,her şeyimizi konuşurduk,her derdinde yanında oldum o da benim.sonra o nişanlandı tabi ben biliyordum artık eşiyle gidecek edecek,konuşacak zaten öyle olmalı.o evlendi en mutlu ben oldum yuva kurdu bebek sahibi oldu diye.gelinimize de hep iyi davrandık ama ne oldu?
abim bana ve ablamızın kızı(yeğenimiz) var ona sürekli karısının yanında laf sokmaya,küçük düşürmeye başladı.yeğenm geldi bana "teyze dayım sürekli alay ediyr benle küçük düşürüyor 21 yaşındayım artık bu lafları kaldıramıyorum"dedi.o zamana kadar pek farketmemiştim (çünkü ben de evliyim bebeğim var kafam dolu vs...) bir evlerine gittim üstelik oğluna altın takmaya bana şaka yollu sokmadığı laf kalmadı.
artık dayanamadım abim mutfağa gidince arkasından gittim ve "abi biz sana ne yaptık bizi sürekli insanların içinde küçük düşüyorsun" dedim verdiği cevap kafama balyoz gibi indi.yeğenim ve sen dişlisiniz ama benim karım içine kapanık sessiz biri.o neşelensin sizin yanınızda ezilmesin,güçlensin diye size laf söylüyorum yaaa karısı ezilmesin güçlensin diye bizi eziyormuş biz ona en ufak bir ima bile yapmadığımız halde.
soktuğu laflarda oooo.ne beceriksizliğimiz kalıyor ne çirkinliğimiz...
ya bir anda 27 yıllık kardeşini ve 21 yıllık yeğenini 2 yıllık biri için silip atıyor.onların gururlarını hiçe sayabiliyor.ben demiyorum eşini atsın sadece bizi sevsin.ama en azından yerin dibine sokmasın.normal el gibi de olsa sıradan bir misafir gibi davransın ama onu bile bulamıyoruz ne yazık ki..
Sizin abiniz yok galiba?
abim nişanlandı. nişanlısı iyi bir kız ancak çok kıskanıyorum.. çok tuhaf bir duygu.. abim onu benden daha çok sevecek diye korkuyorum..:18::18: kıskanç bir kız oldum çıktım..:85: abimin çok mutlu olmasını istiyorum ama beni daha az severse zamanla???
önceden hiç kıskanç bir kız değildim.çok kötü bir duyguymuş bu.. sevdiğim çocuğu da kıskanıyorum. okuldaki tüm güzel kızlardan hem de.. Offf.. offf normal mi bu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?