Abimi çok kıskanıyorum..

Canım sen kardeşisin,o eşi olacak.Senin yerin farklı onunki farklı.Olurmu onu çok sevecek beni az sevecek.Seni kardeşi olarak sever onu eşi olarak sever.

Son düzenleme:
Canım sen kardeşisin,o eşi olacak.Senin yerin farklı onunki faarklı.Olurmu onu çok sevecek beni az sevecek.Seni kardeşi olarak sever onu eşi olarak sever.

çok doğru, kıskanma o mutlu olcak diye dahada sevinmen gerekmezmi

ah be güzelim bosa üzüyon kendini.kardes demek can demek.insanin herzaman her halukarda hazirda buldugu destegi demek..bende evlenirken erkek kardesim cok agladi.simdi onu azmi seviyorum tabiki hayirr..sadece iki sevgide farkli..zamanla anliycaksin ilerde seninde hayatinda biri olucak.abinide sevmeye devam ediceksin tipki oda seni..merak etme yerin hic degismez belki cok ilgilenemz ama hep ayni sever emin ol..tecrübeyle sabit

abin için senin yerin ayrı nişanlısının yeri ayrı sakın bunu yengene yansıtma kötü görmce olursun bak

en azından kıskandığını itiraf edebilen bi görümce çıktı bayanlar
diğerleri gibi çirkefleşmeyip masum masum söyleyebilen bi görümce

abinin onu senden çok sevmesi cok normal, ama bu seni umursamaması demek değil ki
benim görümcem nişan elbisemin aynısına kadar aldıran, ben resim mezunu oldugum için çöp adam çizememesine ragmen yetenek sınavına girmiş, köpekten korktugu halde benim köpeğimin aynısından aldırmış bi insan.

bak ben ondan nasıl da nefret ediyorum, yol yakınken kendine gel yengen de senden nefret etmesin

gerek yok bunlara, sadece kendini yıpratıyorsun, insan evlendi diye kardeşini unutur mu hiç?
nişanlısı yokken sen vardın unutma, onda yerin her zaman ayrı, ama çoook farklı kulvarlardasınız

abin de sana ''o çocukla gezmiceksin bana ne çok kıskanıyorum hayır evlenemezsin'' dese nasıl olur?

Son düzenleme:

ben o kızı değil ki abimi kıskanıyorum.. yani ben onun gibi olayım, ya da ondan daha iyi olayım gibi bir derdim yok.. sadece abim beni unutur diye korkuyorum.. unutmaktan kastım da beni az sevecek değil, sevse dahi eskisi kadar samimi olup boğuşamıycaz.. canım kaynadığı zaman sarılıp gıdıklayamıycam, yengem bu duruma bozulmasın diye... offffffffffff....:85:

cok iyi anlıyorum canım seni şu an aynı duyguları annneme karsı yasıyorum kardeşimi değilde annemi kıskanıyorum ve bu duruma oturup saatlerce ağlıyorum annem anlam veremezdi hep gelini kıskanıyorum zannnerderdi ama benim mızmızlığımı anneme yapardım annem den baskası da görmezdi en sonunda 1 hafta önce ağlayarak seni kıskanıyorum seni paylaşamıyorum seni kaybedicem diye korkuyorum diye seni kıskanıyorum diye ağladım ama ne ağlamak annem de sasırdı olur mu oyle şey dedi sakinleştirdi ama olmuyor elimde değil baskasına fazla ilgi göstersin hemen başlıyor içimdeki kıskançlık canavarı

aynen yaaa ben de dün ağladım.. abimi kıskanıyorum diye.. annem beni teselli edeceğine üstüne bi de dalga geçti kötü görümce diye..

Benim de evli abim var ben hiç kıskanmam. Yengemin birini de pek sevmem açıkcası sadece abim için üzülüyorum

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.

Gelmişken birde uyarıda bulunmak istiyorum,konuyu okudum ve konu dışı sataşmalar,tartışmaya neden olacak yorumlara rastladım,lütfen yorumlarımıza dikkat edelim,kurallara uyalım :)

seni daha çok sevsin istiyosun tamam hakkın ama ilerde senin başına böle bişey gelirse ne olacak seninde başına bi görümce çıkıp abim beni daha çok sevecek hep benle ilgilencek derse ne yaparsın bence biraz mantıklı düşün empati yapman lazım

abi ile kardeş arasına kimse giremez cnm benimde görümcem var ama herkesin yeri ayrıdır herke durcağı yeri bilmelidir sen bence bu tarz şeyleri kendine sıkıntı yapma zaman herşeyi gösterir dediğim gibi kendini o kızın yerine koy bide

Son düzenleme:
yaş kaç bilmem de çocukca geldi serzenişiniz
tabi ki eşini sizden çok sevecek
yani eş ve kardeş sevgisi birbirinden çok farklı
eşinin abinize verecekleriyle sizin verdikleriniz kıyaslanamaz bile
tabi ki evli olunca onunla daha fazla vakit geçirecek
daha özel anlar yaşayacak
bunda kıskanılacak bişey yok
söylediklerinizi çok yadırgadım
evlenince öncelikeri değişicek
evlendiği insan öncelikli ailesi olacak
bu fikre alışmaya çalışırsanız faydanıza olur

Son düzenleme:
canım sen abini unut artık.ben abimle o kadar iyiydim ki bizi hep sevgili zannederlerdi.
pastaneye,cafeye hep ikimiz giderdik,her şeyimizi konuşurduk,her derdinde yanında oldum o da benim.sonra o nişanlandı tabi ben biliyordum artık eşiyle gidecek edecek,konuşacak zaten öyle olmalı.o evlendi en mutlu ben oldum yuva kurdu bebek sahibi oldu diye.gelinimize de hep iyi davrandık ama ne oldu?

abim bana ve ablamızın kızı(yeğenimiz) var ona sürekli karısının yanında laf sokmaya,küçük düşürmeye başladı.yeğenm geldi bana "teyze dayım sürekli alay ediyr benle küçük düşürüyor 21 yaşındayım artık bu lafları kaldıramıyorum"dedi.o zamana kadar pek farketmemiştim (çünkü ben de evliyim bebeğim var kafam dolu vs...) bir evlerine gittim üstelik oğluna altın takmaya bana şaka yollu sokmadığı laf kalmadı.

artık dayanamadım abim mutfağa gidince arkasından gittim ve "abi biz sana ne yaptık bizi sürekli insanların içinde küçük düşüyorsun" dedim verdiği cevap kafama balyoz gibi indi.yeğenim ve sen dişlisiniz ama benim karım içine kapanık sessiz biri.o neşelensin sizin yanınızda ezilmesin,güçlensin diye size laf söylüyorum yaaa karısı ezilmesin güçlensin diye bizi eziyormuş biz ona en ufak bir ima bile yapmadığımız halde.

soktuğu laflarda oooo.ne beceriksizliğimiz kalıyor ne çirkinliğimiz...
ya bir anda 27 yıllık kardeşini ve 21 yıllık yeğenini 2 yıllık biri için silip atıyor.onların gururlarını hiçe sayabiliyor.ben demiyorum eşini atsın sadece bizi sevsin.ama en azından yerin dibine sokmasın.normal el gibi de olsa sıradan bir misafir gibi davransın ama onu bile bulamıyoruz ne yazık ki..

canım sende kendimi buldum ama 5-6 sene önceki halimi tabi.bende eşimle tanışmadan önce abimi deli gibi kıskanıyordum.helede sevdiği kızı benim yanımda övünce ifrit kesiliyodum.tabi belli etmiyordum çünkü belli etsem dalga geçip canıma okurdu.resmen abime aşıktım.uyandırmaya gittiğimde öperdim sarılırdım öyle uyandırırdım.ama evlendikten sonra(BEN) öyle bişey kalmadı.o hala evlenmedi.ve şimdi ben allahım ne olur karşısına çok güzel bir insan çıkart diye dua ediyorum.hem o seni bırakmayacak meraketme ama oda yuvasını kuracak güzelim.bence sen yengene öyle candan öyle güzel davranki abin seni sevmekten hiç vazgeçmesin.

Sizin abiniz yok galiba?

Son düzenleyen: Moderatör:

bu çok kötü bir örnek.. benim abim böyle olmazz...
beni çok sever..

Sizin abiniz yok galiba?

yoo var ama hiç de kıskanmam çok da severim
öyle çok severim ki abim evlenene kadar sırtından inmezdim
elele kol kola gezerdik ama
yengem 1 numaradır
bazen hala sarılır sever falan
git karını öp sev o daha güzel çıtır çıtır derim
çünkü abimin yüzünü güldüren güneş yengem
ona evlatlar veren hastalığında derdinde tasasında elinden tutan
biz bi yerde eliz artık sorumlu olduğu bi ailesi çocukları var
hayatta kıskançlıktan daha mühim şeyler var

bak şöyle düşün sen nişanlanmış olsan.nişanlınlamı vakit geçirmek istersin abinlemi.niaşnlınla yalnız oturup konuşmak istersin.nasıl bir yuva kuracaz,neler alacaz,nasıl alacaz,yani gelecekle ilgili bir sürü şeyler konuşulur.dolaysıyla onunla daha çok vakit geçirmek istersin.ha bu demek değilki abini sevmiyosuyn dimi.evlenince daha büyük bir sorumluluk olacak.ev geçimi iş güç temposu sonra çoluk çocuk derken önceliklerin ister istemez değişiyor ve değişmeside gerekiyor.aksi durumu olursa zaten bir yuva kurmuş olamazsın.

bu konuya şiddetle cvp yazmak istedim.abim...bu hayattaki herşeyim en değerlim.benim icin dünya bir tarafa abim bi taraydı-belki hala öyledir-.ama en çok korktuğum şey oldu ve abim evlendi gecen yaz.çok kıskandım çookkk abimle 2 ay benimle ilgilenmiyo diye küstüğümü bilirim.ben aramadım o da aramadı.en sonunda anneme söyle ona beni arasın diye haber gönderdi:)telefonda ağlamaktan konuşamamıştım.böyle böyle sen bana bunu yaptın şunu yaptın derken benim için sen bi tarafa dünya bi tarafa demişti o da.biliyorum o da beni herşeyden çok sever ama evlenince değişti işte.değişmek zorunda belki de.yengeme ilk başta sinir oluyodum ama melek gibi nazar değmesin sevmemk mümkün değil
evlendikten sonra ona olan sevgimi bastırmış gibi hissediyorum.hala o benim en kıymetlim ama bişeyler değişti işte anlatamıyorum.bu olağan birşey.başka şehirdeler şuan belki yanımda olsa gercekten değişip değişmediğini anlardım.çünkü 21 yaşında olmama rağmen abimin kucağndan boynundan inmem sürekli öper sarılır bana.bakalımm onlara gittiğimde yine sarılıp öpücek mi:)
yani diyeceğim o ki arkadaşım abinin öncelikleri değişicektir.kendini buna alıştır derim.ha seni yine sevicek ama önclikleri de değişicek
bi de
ABİMMMMM SENİ ÇOK ÖZLEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…