Abimin akılsızlığı !!!!!

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Merhaba arkadaşlar biliyorum böyle bi konu açmamalıyım ama çok çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum aklımı kaybedicem geçelim konuya benim büyük abim 24 yaşında çocukca bi haraket yapmış araba ev mağaza altınlar hepsini kaybetmiş bilmiyoruk nerde kaybetmiş kumarmı oynamış kumardamı kaybetmiş aklımız almıyor bu kadar paranı napmiş milyonlarca paranı Nerde harcamış bi türlü aklımız almıyor arkadaşlar sizce abim bu kadar paranı napmış ola bilir

Nasıl yani? Ev ve araba abinin üzerinemiydi? Birde altınlar var.

Sormadınız mı? Nasıl bir cevap verdi?

kumarda yemiştir ne yapıcak. başka türlü gitmez bunlar sorun onda değil de o kadar malı mülkü dükkanı kim onun üstüne yaptı ki :26: bi de bu pek çocukça bi hareket değil tamamen akılsızca yapılmış bi hareket. çocuklar gayet zeki

Nasıl yani? Ev ve araba abinin üzerinemiydi? Birde altınlar var.

Sormadınız mı? Nasıl bir cevap verdi?

Ev ve arabanı babam abıme almıştı abimin üzerindeydi Annemin altınları babamın abimin altınları hepsini satmiş bizden habersiz sorduk Hiç bi cevap vermiyor odasından dışarı bile çıkmıyor

milyonlarca derken nasıl bir para biriminden bahsediyorsunuz?:26: şuan türkçede kullandığımız anlamıyla kullandıysanız, bu kadar para kaybettiyseniz aklınız buraya girmeyi nasıl kesti?

Nasıl öğrendiniz peki? Size bir açıklama yapmadı mı hiç?

Ev ve arabanı babam abıme almıştı abimin üzerindeydi Annemin altınları babamın abimin altınları hepsini satmiş bizden habersiz sorduk Hiç bi cevap vermiyor odasından dışarı bile çıkmıyor

Bilgisayarını kurcalayın. İnternetten kumar borcu yapmış olabilir. Bağımlılık bu. Gerçekten büyük bir sorunu var abinin. :/

Ablam hepsini babam Abimin üzerine yaptı 3 yıldır böyle sondada kaybetdi

Birde mağaza demişsiniz bunların hepsini kaybetmiş olması için aklıma kumardan başka sebep gelmiyor :26:

Yada bir arkadaşına kefil olmuş olabilir mi? Nasıl biri abiniz? Savurgan mı?

Ablam hepsini babam Abimin üzerine yaptı 3 yıldır böyle sondada kaybetdi

Allah akıl versin o kadar şeyi kaybedebiliceği tek seçenek var kumar. uyuşturucu kullanıyo olsa bile bu kadar kısa sürede o kadar para uyuşturucuya gitmez. babanın bi şekilde ondan parayı nasıl kaybettiğini ne yaptığını öğrenmesi lazım ve bi daha ne olursa olsun onun adına kibrit çöpü bile almasın

Okuyunca sadece aboo diyebildim

sorumsuzluk. 24 yaşında ailenin malını mülkünü savurmak sorumsuzluk. Başka bişey değil.

milyonlarca derken nasıl bir para biriminden bahsediyorsunuz?:26: şuan türkçede kullandığımız anlamıyla kullandıysanız, bu kadar para kaybettiyseniz aklınız buraya girmeyi nasıl kesti?

Ben bu sitede bi kaç ay önce üye oldum ve bi sorunum oldukda arkadaşlardan yardım istiyorum. Türk parasını bilmiyorum dolarla anlatayım araba:150 bin dolar ev 200 bin dolar mağaza80 bin dolar ve altınları söylemiyorum

çok büyük bir para evet ama nasıl gittiğinden emin değilsiniz bence abinizi kazanmaya çalışın belki de başında büyü bir sorun vardır ALLAH korusun. yoksa bile kumarsa bile yine de kazanmaya çalışın büyük çıkışlar daha da zor duruma sürüklemesin abinizi.

Babamın yarın ilk işi 1-2 tane adam tutması olucak bu kadar paranı Nerde kaybettiğini öğrenmek için

ha yurtdışındasın yaniiii..

Türk parasına göre 900-950bin civarında yani 1 milyon liraya yakın bi para ve bu bize göre çok çok büyük bi para. o parayla Türkiyeden iline göre en fazla 12 tane daire alabilirsin düşün

Babanız öğrenirse bizi de haberdar edin.

Merak ettim doğrusu bi insan bu kadar parayı nasıl kaybeder :26:

Birde mağaza demişsiniz bunların hepsini kaybetmiş olması için aklıma kumardan başka sebep gelmiyor :26:

Yada bir arkadaşına kefil olmuş olabilir mi? Nasıl biri abiniz? Savurgan mı?

Evet bencede kumarda kaybetmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…