Abimin akılsızlığı !!!!!

Türk parasına göre 900-950bin civarında yani 1 milyon liraya yakın bi para ve bu bize göre çok çok büyük bi para. o parayla Türkiyeden iline göre en fazla 12 tane daire alabilirsin düşün

Bizim içinde büyük bi para Babam bu paraları kolaylıkla kazanmıyor ki ama düşüncesiz abim bi günde kaybediyor

Bizim içinde büyük bi para Babam bu paraları kolaylıkla kazanmıyor ki ama düşüncesiz abim bi günde kaybediyor

buna bi şekilde babanın engel olması lazım yol yakınken engel olun. yoksa babanın adına olanları bile kumar oynuyosa kaybeder ve babanın başı belaya girer

baban adam tutabilecek bu işleri 1 günde öğrenebilecek bi adam ama herşeyi abinin üzerine yapıyo neden? anlamadım

baban adam tutabilecek bu işleri 1 günde öğrenebilecek bi adam ama herşeyi abinin üzerine yapıyo neden? anlamadım

Nedeni şu ki herkes gibi abiminde eve arabaya bi iş yerine ihtiyacı var ve abimde babamin evladı almalı tabiki nerden bilecekdiki Abim böyle akıla sığmaz iş yapacağı

Vede kim bu kadar paranı kaybetse her kes babam gibi yapar adam tutar ve araştırma yaptırır bu kadar paranı ne yapmiş belkide bizim bildiğimiz bu kadar para

celallenme arkadaşım sadece merak ettim, bu sizin tüm mal varlığınız değil baban abine ev araba almış iş kurmuş bu yani durum, 150 bin dolarlık araba ne demek ya tl hesabı 300 milyar vay yavrum vay inşallah fakir fukara doyurmuştur diğer tüm ihtimallerin ucu şımarıklık veya belaya çıkıyo

Celallenmiyorum cvb yazdım o kadar evet tüm mal varlığımız değıl ama çok azda para değıl ya

şuan cüzdanım da 5 liram var Allahıma çok şükür, öğrenciyim maaşım da yok

Allah bizede okadar para nasip etsin sizede geçmiş olsun ..

Son düzenleme:
Celallenmiyorum cvb yazdım o kadar evet tüm mal varlığımız değıl ama çok azda para değıl ya

az para olur mu, baban büyük hata yapmış sen babadır tabiki yapacak diyosun ama bak işte kendi emeği olmayınca çar çur etmek ne kadar kolay bahsi geçen kişi bi erkek ya kumarda yedi ya karı kıza yedirdi ne olacak başka

kumarın yanı sıra abiniz gizlice iş kurmaya kalkısmıs ve dolandırılmıs olabilir.
veya mafya vs durumu ogrendiyse ustune cullanıp tum parayı almıstır.

gecmis olsun...
umarım paranın bir bolumunu bile olsa kurtarabilirsiniz.

Son düzenleme:
Babanız tüm çocuklarının üzerine 1er milyonluk mal yaptı mı? Yapmadıysa babanızın yüzüne vurmalısınız bunu. Hatasını anlasın.

Abiniz değil babanız çoook hatalı. Şımartılmış bir erkek çocuğu. Abinizin yerinde gerçekten olmak istemezdim. Psikolojisi çok kötüdür eminim. Hayatı boyunca bir şey kazanmak için micadele etmemek. Amaçsız bir yaşam. Önüne sunulmuş evler arabalar. Bunların kıymetini bilmesini bekleyemezsiniz heralde. Bu filmleri çok izledik.

Babamdan hep şikayet ediyorum. Çok fazla mal varlığı var. Ama bana da kardeşime de bir şey bırakmayacağına yemin etti. Mal varlığını bağışladı. Vasiyetini yazdı falan filan. Alınıyodum bu durumdan. Neden yaptığını daha iyi anlıyorum şimdi. Evet bizimki de çok abartı böyle olmalı demiyorum.

Ablam aynen bizde senin gibi düşünüyoruz yarın ola hayır ola inşallah yarın bileceğiz Nerde kaybetdiğini

Ablam aynen bizde senin gibi düşünüyoruz yarın ola hayır ola inşallah yarın bileceğiz Nerde kaybetdiğini

Allah babanı başınızdan eksik etmesin abinede akıl fikir versin sabah ola hayrola bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruz

3 kardeşik babam yalnızca bizim için çalışıyor okutuyor araba ev tüm ihtiyaclarımızı babam karşılıyor seçicilik yapmıyor..... Evet babamda suç var ama böyle olmasını babam da istemezdi böyle yapacağını bilseydi 5 kuruşsuz bırakırdı abimi

Öyle bi durum bence olamaz olsa bile akılsız Abim babama söylerdi ki mafya beni sıkıştırıyor ve de babam bu meseleyi hall ederdi bu paranın üstünden bi bardak soğuk su içtik artık

Öyle bi durum bence olamaz olsa bile akılsız Abim babama söylerdi ki mafya beni sıkıştırıyor ve de babam bu meseleyi hall ederdi bu paranın üstünden bi bardak soğuk su içtik artık

boyle oldugunu duydugum bildigim olaylar var ama...
olay kumarsa daha kotu, evdeki 2kurusu bile saklamanız gerekecek artık.
gecmis olsun tekrardan.

Baban tabi ki istemezdi ama 24 yaşında çocuğun üstüne mal yapmaktaki amacı neydi. Kendini güvende hissetsin mi istedi acaba? Eline para verilir anlarım. Ya da babanız belli yaşa gelir. Ölmedn mallarını kendi paylaştırmak ister onu da anlarım. Bu nedenle başlık babamın akılsızlığı olmalıydı bence.

Benim de amcacım dedemin tüm mal varlığını yedi bitirdi. Bugün sokaklarda amcam yüzüne bakan yok. Milletten bira içmek için para dilendiğini duyuyoruz. Dedem de çok zengin bir adamdı. Amcamın arkasını topladı hayatı boyunca.

Umarım babanıza bu olay bir ders olur. Evet giden çok büyük para. Ama anladığım kadarıyla babanızın serveti de bundan ibaret değil. Bundan sonra çok dikkatli davranılmalı. Abinizin babanızdan bağımsız bir şekilde iş bulup çalışmasını sağlamalı babanız. Gerekirse sizden uzakta bir şehirde ayakları üzerinde durmalı.

Kendimi geçtim kendimle karşılaştırmıyorum ben kadınım daha farklı daha duygusal davranabilirim o yüzden karşılaştırmıyorum. Ama eşime bakıyorum. O yaşta evlenmiş bir sürü borcun altına girmiş borcu ödemek için mühendis olarak arap ülkelerinden birine çalışmaya gitmiş üstüne kötü bir hastalık atlatmıştı. Bu nedenle eline geçen 50 liraya bile kıyamaz.

Herkesten aynı olmaısnı bekleyemeyiz. Ama çocuğa sorumluluk bilincini vermek ebeveynlerin görevidir. Bu yaşa kadar da elbet küçük vukuatları olmuş ama üstü örtülmüştür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…