Türk parasına göre 900-950bin civarında yani 1 milyon liraya yakın bi para ve bu bize göre çok çok büyük bi para. o parayla Türkiyeden iline göre en fazla 12 tane daire alabilirsin düşün
ha yurtdışındasın yaniiii..
Bizim içinde büyük bi para Babam bu paraları kolaylıkla kazanmıyor ki ama düşüncesiz abim bi günde kaybediyor
Babanız öğrenirse bizi de haberdar edin.
Merak ettim doğrusu bi insan bu kadar parayı nasıl kaybeder :26:
baban adam tutabilecek bu işleri 1 günde öğrenebilecek bi adam ama herşeyi abinin üzerine yapıyo neden? anlamadım
baban adam tutabilecek bu işleri 1 günde öğrenebilecek bi adam ama herşeyi abinin üzerine yapıyo neden? anlamadım
celallenme arkadaşım sadece merak ettim, bu sizin tüm mal varlığınız değil baban abine ev araba almış iş kurmuş bu yani durum, 150 bin dolarlık araba ne demek ya tl hesabı 300 milyar vay yavrum vay inşallah fakir fukara doyurmuştur diğer tüm ihtimallerin ucu şımarıklık veya belaya çıkıyo
Celallenmiyorum cvb yazdım o kadar evet tüm mal varlığımız değıl ama çok azda para değıl ya
az para olur mu, baban büyük hata yapmış sen babadır tabiki yapacak diyosun ama bak işte kendi emeği olmayınca çar çur etmek ne kadar kolay bahsi geçen kişi bi erkek ya kumarda yedi ya karı kıza yedirdi ne olacak başka
Ablam aynen bizde senin gibi düşünüyoruz yarın ola hayır ola inşallah yarın bileceğiz Nerde kaybetdiğini
Babanız tüm çocuklarının üzerine 1er milyonluk mal yaptı mı? Yapmadıysa babanızın yüzüne vurmalısınız bunu. Hatasını anlasın.
Abiniz değil babanız çoook hatalı. Şımartılmış bir erkek çocuğu. Abinizin yerinde gerçekten olmak istemezdim. Psikolojisi çok kötüdür eminim. Hayatı boyunca bir şey kazanmak için micadele etmemek. Amaçsız bir yaşam. Önüne sunulmuş evler arabalar. Bunların kıymetini bilmesini bekleyemezsiniz heralde. Bu filmleri çok izledik.
Babamdan hep şikayet ediyorum. Çok fazla mal varlığı var. Ama bana da kardeşime de bir şey bırakmayacağına yemin etti. Mal varlığını bağışladı. Vasiyetini yazdı falan filan. Alınıyodum bu durumdan. Neden yaptığını daha iyi anlıyorum şimdi. Evet bizimki de çok abartı böyle olmalı demiyorum.
Allah babanı başınızdan eksik etmesin abinede akıl fikir versin sabah ola hayrola bakalım ne çıkacak merakla bekliyoruz
kumarın yanı sıra abiniz gizlice iş kurmaya kalkısmıs ve dolandırılmıs olabilir.
veya mafya vs durumu ogrendiyse ustune cullanıp tum parayı almıstır.
gecmis olsun...
umarım paranın bir bolumunu bile olsa kurtarabilirsiniz.
Öyle bi durum bence olamaz olsa bile akılsız Abim babama söylerdi ki mafya beni sıkıştırıyor ve de babam bu meseleyi hall ederdi bu paranın üstünden bi bardak soğuk su içtik artık
3 kardeşik babam yalnızca bizim için çalışıyor okutuyor araba ev tüm ihtiyaclarımızı babam karşılıyor seçicilik yapmıyor..... Evet babamda suç var ama böyle olmasını babam da istemezdi böyle yapacağını bilseydi 5 kuruşsuz bırakırdı abimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?