Abimin akılsızlığı !!!!!

Toplasan nerdeyse 500 milyardan fazla paradan bahsediyorsun tabiki az para degil,
perisan olmasida birseyi degistirmiyor giden gitti bari nereye gitti ogrenirsiniz umarim,
ama hata babanda evet daha 24 yasindaki cocuga bu kadar mal mulk cok fazla..

Bazı aileler erkek çocuklarına daha fazla mal bırakmak ister ya, onu sormak istedim. Yani anne-baba hayattayken bir çocuğunun üzerine mallarını devreder ya da para verir. Baban öyle mi düşünüyor acaba? Her çocuğuna aynı miktarda pay verebilecek mi?

Ben de benzer bir şey sordum. Muhtemelen sizin düşündüğünüz gibi erkek çocuklarına fazla pay kalsın gibi düşünülmüş. ama babam biz ne istersek alır diyor sadece.

Konu sahibi de şu an çok duygusal davranıyor. Abisini suçluyor. Babasını koruyor.

Bilmiyorum benim akılsız abime bu günden sonra babam güvenip abimin adına mal yapacakmı hiç sanman babamın hepimize aynı miktarda vere bilecek parası var kız veya erkek arasında babam seçicilik yapmıyor hepimiz aynıyık babam için..

Açıkcası ailelerin malı mülkü çocuklarının üstüne yapmasını tasvip etmiyorum
Haa belli bir olgunluğa geldikten sonra yapar tabii
Abinizde damdan düşer gibi sorumsuz olmadıysa, önlemi alınmalıydı
Sinyallerini mutlaka vermiştir

Babanız öğrenirse bizi de haberdar edin.

Merak ettim doğrusu bi insan bu kadar parayı nasıl kaybeder :26:

Artık malum akılsız abimin bu kadar paranı Nerde kaybettiği,çok düşüncesizlik yapdı abim bu kadar paranı kumarda kaybetmiş hemde abimi amcamın oğlu yaptırmış amca oğlu kumarbazın önde gideni babam hep söylerdi seni onun yanında görmeyim izin vermiyordu onunla görüşmeğe akılsız abimin nasılsa aklını çelmiş vede kumar oynatmış Anlamadığım şuki abimin paraya hiç ihtiyacı yok ki neden böyle yapdı elde avuçtaki gitdi gitdi gitdi.

Paraya ihtiyaci yok nasil yapti diyorsun da ihtiyaci olan oynamiyor ki kumar bir hastalik..abin o mal mulkun degerini bilmemis kendi alin teriyle kazanmamis boylece kolay kaybetmis...kumar cok kotu birsey Allah korusun..hafta sonlari sirf kumar oynamak icin ozel ucaklarla kumar oynamaya izin verilen sehre gelenleri duymustum..sen de bilirsin eski soviyet ulkelerinde bazi seyler cok kolay hala maalesf bir gecede herseyini kaybetmek...insan oldurmek..vs..vs

Hayır vardır orasına lafım yok ama sizing üstünüze mal var mı? Muhtemelen siz evlenip gidersiniz, damatlar ortak olmasın diye baban bir şeyleri erkek evladın üzerine yapmak istedi işte..

Hayır vardır orasına lafım yok ama sizing üstünüze mal var mı? Muhtemelen siz evlenip gidersiniz, damatlar ortak olmasın diye baban bir şeyleri erkek evladın üzerine yapmak istedi işte..

Konuya dair olmayan bir söz her kes yalnış anlayacak parasını reklam ediyor diye,, benim üstümede çok mal mülk var , bunların hiç birini ben almadım babamın benim için verdiyi mülk 3 tane çocuğu var hepimize aynı miktarda veriyor

Son düzenleme:
Dolandırılmış olabilir bi erkek bunu kolay kolay dile getiremez gururuna yediremediği için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…