Abimin akılsızlığı !!!!!

şuan cüzdanım da 5 liram var Allahıma çok şükür, öğrenciyim maaşım da yok

Allah bizede okadar para nasip etsin sizede geçmiş olsun ..

he ya inşallah bu arada en son lisedeyken 1 milyonum vardı o da daha Türk lirasından 6 sıfır atılmadan önceydi

Acikcasi konunuzu okur okumaz aklima kumar ve yasakli maddeler geldi bagimlilik yapan geçici mutluluk verici maddeler bide öyle düşünün çünkü o kadar mal mülk kolay kaybedilmez bi doktora gidilmeli yapmaz demeyin Allah korusun tabiki ama yapmasi çok büyük olasik ve kolay çünkü adim attiginiz yerde onlari satanlardan var:44:

valla babanızın ailenizin yerinde olsaydım şuan kalp krizi geçirmiş olarak hastane köşelerindeydim.
bu kadar mal mülk nasıl bir anda kaybolabilir.
böyle çocuğum olsa bundan sonra yüzüne bile bakmam.para kolaylıkla kazanılmıyor ama böyle abiniz gibi çocuklarda paranın,mülkün kıymetini bilmiyor.

Annem perişan ama iyi tarafından da bakmak lazım çabuk üstüne düştük bundan da çok paranı kaybede bilerdi

Kumara yordum nedense..
Çünkü bağımlılık yapıyormuş. Kaybedince yine, kaybedince yine, elde avuçtaki gidene kadar..

Bi kadına bu kadar para yedirilir mi bilemedim, kumar daha uygun geliyor günahını almayayım tabi.

Allah yardımcınız olsun canım gerçekten kaybedilen rakam çok büyük bir miktar benim de aklıma kumar geldi yada mafya tarzı birşeye mi bulaştı o tür çetelerde oluyor haberlerde izliyoruz hep tehditle evlerini arabalarını ellerinden alıyorlar bir sonuca ulaşırsanız bizede haber ver canım.

Sizin nasıl haberiniz oldu bu durumdan?

Mağazanın buğaltırı babamı aradı Polat bey sizin haberiniz varmı mağaza satıldı işlerde çok iyi gidiyordu neden böyle yapdınız babam da dondu kaldı mağaza satmak ne demek kim satıyor abimi aradı cvb vermiyor araba yok satılmış mağaza satılmış babamın aklına ev geldi araştırma evde satılmış bak altınlar yok satılmış hepsi gitmiş

Abin 24 yaşında, 3 yıl önce yani 21 yaşındayken üzerine bu kadar mal mülk geçirilmiş. Ben şimdiki aklımla o yaşta çocuğa o kadar mal vermem, baban hele bir ticaret adamıysa daha basiretli davranmalıydı. Abin muhtemelen kumarda ya da borsada oynarak kaybetmiştir hepsini. Ufak başlayıp "koyduğumu alayım yeter, bırakacağım" diye diye hepsi gitmiştir. O kadar para uyuşturucuya gitse şu an hayatta olamazdı çünkü.

Baban oğlunu kayırma isteğiyle mi böyle davrandı acaba? Erkek çocuğa daha fazla mal kalsın diye? O giden varlıkların hepsinde senin de payın var, haberin olsun.

Kumar oynayip kaybedip borclari odemek icin satmis olabilir mi ?

İlk sorunu anlamadım??? Hayır uyuşturucu kullanmıyor bencede kesinlikle kumarda kaybetmiş ola bilir senin fikirine tamamen katılıyorum koyduğumu alayım yeter diye diye hepsi gitmiş evet benim ve diğer abiminde payı var ama kaybedilen mal mulk Abim idi bizim diyil babamın abime olan güveni kayboldu artık

bu kadar parayı kaybedene kadar hiç mi tuhaf davranışı olmadı. abim diyorsun ama çok küçük daha, bahsettiğin milyonlar bu yaşta bir çocuğun üstüne yapılır mı? hadi diyelim dükkan. baban neden kendi üstüne yapmamış...evler ve diğer paralar. siz de tuhafsınız bence.

Baban bunlari ogrenince agine birsey demedi mi ?
Biz kaybetsek bu kadar parayi komalik olurduk herhalde

başka bir hata. bir çocuğa bu yaşta bu kadar sınırsız verirseniz eğer, hayatta hiç bir şey zevk vermez ona. çünkü hedefi yoktur, hedefleri eline tepside hazır gelmiştir.

Benim anlamadığım bu yaşta o kadar malı mülkü nasıl yapmış,yoksa babanızmı üstüne yaptı belkide borsa oynadı,24 yaş
tecrübe için erken gençler çok cesur olabiliyor ve kayıp büyük oluyor ,birde bunun arkadaşlarını takibe alın derim insanın başına ne geliyorsa arkadaştan geliyor

işin tuhafı burada başlıyor zaten. anne baba o kadar mı ilgisiz ki herkes kendi hayatını yaşıyor. çocuk serveti yiyip bitirdikten sonra haberleri oluyor. şahsen ben çocuğumun yakın arkadaşlarını tanımak isterim.

Kumar diye düşünüyorum az para değilki harcasın bitirsin

Baban bunlari ogrenince agine birsey demedi mi ?
Biz kaybetsek bu kadar parayi komalik olurduk herhalde

Demez olurmu ya söylemediğini birakmadı abimde zaten çok perişan odasından dişarı çıkmıyor bunları yapmadan önce düşünürdü annem zaten perişan az para değil yanı bu 1-2 günde anneme kaç tane ilaçlar verdik sakinleşsin diye

Ben bu evladı elime alır kemiklerini kıra kıra gidip gelip döverdim..

Ayıltır ayıltır yine döverdim...serseri !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…