Abimin ark. Kardeşine aşık oldum

isimsiz111l

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
1
0
1
25
Aylar önce bi çocuğu beğenmeye başladım 8 ay sonra onun abimin arkadaşının kardeşi olduğunu öğrendim babamla çok yakınlar neredeyse aile dostumuz annem unut abinden korkak konuşmaz senle dedi ne yapsam unutamıyorum sizce ne yapmalıyım

Valla tam 2000'lerin dramları gibi olmuş konumuz. Arkadaşımın kardeşisin olayı vardı. Abiler olay çıkarırdı böyle. Ortada fol yok yumurta yok. Sanki çocuk bir şey demiş gibi annenle bile konuşmuşsunuz. Erkekler bir şeyi ağzıyla söylemedikçe inanmayın. Hatta nikah masasına oturana kadar söylediklerine hiç inanmayın. Nikah masasından sonrada %50 sine inanın. Kaç defa flört eden erkeğe bir hamle yaptığımda arkadaş ayağı yemişimdir sizin yaşınızdayken. Önce bir adım atsın sonra karar verirsiniz.

Ayyy ayyy iki kelime etmemis bir sey yasamamis onotomoyorum yavrucm siz ne ile besleniyorsunuz ya

Evi havalandir evi

KK alışmış elti, kaynana kaoslarına böyle konuları takmıyorlar
Neyse olmayacak bir şey değil konu sahibi
Birbirinizden emin olana kadar gizli takılırsınız baktınız her şey yolunda çıkarsınız abinin karşısına.. ama önce tavlaman lazım :))
Dayımın da öyle oldu ortağının kardeşine aşık oldu şimdi evliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…