- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Ben yok diye yazdım klavye YÖK diye düzeltti ve hızlı yazdım diye fazla dikkat etmemişim hayırdır yani laf kalabalığı yapmak için mi yazdın ne oluyor ??Kimse kimseyi aramak zorunda değil,bırakın evlerini de düğünlerini de istedikleri gibi kendileri yapsın,kendi paralarıyla.Başkasına güvenmesinler.
Görüşmek zorunda değilsiniz,evlenen onlar.
Kız sizinle değil abinizle evleniyor.
Bi bırakmadınız şu kafayı,
Bir de YÖK geldi arkadaş,şunu doğru düzgün yazamıyor mu klavyeleriniz,vardır mutlaka doğrusu
Hala da yaparım diyor sorun o değil. Hiçbişey i beğenmiyorlar her şeyin en iyisini en pahalısını istiyorlar ve haliyle de babam yetişemiyorBen şurayı anlayamadım: Baba ben her şeyi yaparım şeklinde bir vaat veriyor. Siz de maddi durumu iyi değil yazmışsınız, çelişki yok mu? Baba boş atıp dolu tutmuş sanki, iş sıkıya binince de geri kaçmış.
Burda bir kadın, kp adayı önce ev vericem dedi sonra 800 tlden vazgeçtim diye başa kaktı, yazsaydı kp tefe konulurdu.
Al sadece hata kısmına takılmışsın,Ben yok diye yazdım klavye YÖK diye düzeltti ve hızlı yazdım diye fazla dikkat etmemişim hayırdır yani laf kalabalığı yapmak için mi yazdın ne oluyor ??
Hala da yaparım diyor sorun o değil. Hiçbişey i beğenmiyorlar her şeyin en iyisini en pahalısını istiyorlar ve haliyle de babam yetişemiyor
Ben şurayı anlayamadım: Baba ben her şeyi yaparım şeklinde bir vaat veriyor. Siz de maddi durumu iyi değil yazmışsınız, çelişki yok mu? Baba boş atıp dolu tutmuş sanki, iş sıkıya binince de geri kaçmış.
Burda bir kadın, kp adayı önce ev vericem dedi sonra 800 tlden vazgeçtim diye başa kaktı, yazsaydı kp tefe konulurdu.
Galiba baba bukadar masraf cikacagini tahmin etmedi. Baksnaa evi bastan asa yikip herseyi yeniden yapmak istiyorlar, babada bunu hesaba katmadiysa geri cekilmesi normal bence. Zaten
Aynen ben de ona sinirleniyorum nişanlısına söz geçiremiyor anneme babama geçirmeye çalışıyorOh ne ala memleket abinle yengene bol bulmuşlar götürüyorlar. Ee çok istiyorsa abin kendi borç altına girip yaptırsın . Şimdiden gelin köylü olmaya gerek yok.
Şimdi kira da ev tuttular. Eşyaları kendileri alıyorlar kendileri alacakları 10 milyarı geçmez babam alacakken beğendikleri 25 milyar dıBen babanizin yerinde olsam dugunude yapmam!!! Hem o evde sizinde hakkiniz var. Babaniz mecbur degil okadar seyi yapmaya. Birakin kendileri bir ev alsinlar, borca girsinler, herseyi kendileri yapsin. Abiniz cok simartilmis belli.
Galiba baba bukadar masraf cikacagini tahmin etmedi. Baksnaa evi bastan asa yikip herseyi yeniden yapmak istiyorlar, babada bunu hesaba katmadiysa geri cekilmesi normal bence. Zaten[/
Bir de kendisini haklı görüyor tepki koyuyorlar babam da konuşmuyor muhattap olmuyor artıkAramayın da sormayın da..babanızın omuzlarına binmekten ne zaman vazgeçerlerse o zaman arayın. Kendileri yapsınlar herşeyi çok biliyorlar sa..hayır birde yapar edersiniz "zaten anne baba olarak yapmak zorundaydilar "derler.iyilik yaranmaz
Aynen. Ve ikisi de öğretmen yani eve iki maaş girecek hala kendi rahatlarını düşünüyorlarEvlenen çifte ev verilmemeli. Herkes ilk 5 sene en azından kendi boyunun ölcüsüne göre yaşamalı ki teşekkür etmeyi öğrensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?