- 20 Mayıs 2017
- 355
- 110
- 33
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Aynen bende anneme öyle dedim bahane arıyordu zaten abimi sizden uzak tutup kendi ailesine yakınlaştırmaya çalışıyor dedim'Nisanliya soz gecirmek' de neyse. Sözünü tutmak zorunda da sanki. Demek ki o da sizinle gorusmemek icin bahane arıyormuş. Siz de aramayın olsun bitsin.
2 maaş 4 maaş mevzusu değil ki olay. Ben evleniyorum demek bana göre ben bir ev idare edebilirim demek.Aynen. Ve ikisi de öğretmen yani eve iki maaş girecek hala kendi rahatlarını düşünüyorlar
Siz niye yapıcı olmaya calismiyor gaz veriyorsunuz. Olay çok küçük bir şey değil bence kızın annesi durduk yere kızım çıkar yüzüğü ver demez. Ayrıca milletin içinde babanızın maddi durumu yetersizse hava atmaz kızını oğlunu çeker kenara güzelce benim elimden bu gelir eğer daha iyisini istiyorsanız gücüm yetmez der olur biter.Aynen bende anneme öyle dedim bahane arıyordu zaten abimi sizden uzak tutup kendi ailesine yakınlaştırmaya çalışıyor dedim
Iyide babaya yaptir diyorlar ben ce babaniz hakli ben olsam dugunde yapmazdimKimse kimseyi aramak zorunda değil,bırakın evlerini de düğünlerini de istedikleri gibi kendileri yapsın,kendi paralarıyla.Başkasına güvenmesinler.
Görüşmek zorunda değilsiniz,evlenen onlar.
Kız sizinle değil abinizle evleniyor.
Bi bırakmadınız şu kafayı,
Bir de YÖK geldi arkadaş,şunu doğru düzgün yazamıyor mu klavyeleriniz,vardır mutlaka doğrusu
Babaniz önce mobilyaları alacakmış ama sonra vazgeçmiş sanırım olaydan sonra tavır almış gibi.kızı haksız bulamadim ben.Hala da yaparım diyor sorun o değil. Hiçbişey i beğenmiyorlar her şeyin en iyisini en pahalısını istiyorlar ve haliyle de babam yetişemiyor
Aynen bende öyle diyorum kız abimi parmağında oynatıyor söz yapmadan önce diğer abim evlenmişti babama diyordu siz Yen'i düğün yaptığınız ben size masraf yaptırmak istemem falan diye. Şimdi anladı geri dönüş Yok herkesin Çan'ını sıkıyorO evi yaptırma meselesini gelin adayı söylemiştir abinize, erkekler pek balkon katma vs düşüncesinde olmazlar çünkü. Bırakın şu an abiniz hanım köylü, evlendikten sonra anlar dünya kaç bucak :)
Kız zaten abimi dolduruyor sürekliO evi yaptırma meselesini gelin adayı söylemiştir abinize, erkekler pek balkon katma vs düşüncesinde olmazlar çünkü. Bırakın şu an abiniz hanım köylü, evlendikten sonra anlar dünya kaç bucak :)
Evet babam alacaktı hatta gelin tarafına siz biz bişey yapmayız derseniz de ben elimden geldiğince yaparım herşeyi demişti. Ama böyle olunca işler karıştıBabaniz önce mobilyaları alacakmış ama sonra vazgeçmiş sanırım olaydan sonra tavır almış gibi.kızı haksız bulamadim ben.
Tamam da babamın bi emekli maaşı var. Diyor ki sen evi yaptıracaksın ama fazla masraf çıkarma zaten evin yapılmamasına karşı feğil abim komple evi döküp yapacaktı neredeyse.İyi de abi ''evi siz yaptırın'' dememiş. Birikmişi varmış, yıktırıp yaptıracakmış kendi parasıyla. Yanlış mı anladım? Bunun üzerine baba ''madem paran var ev benim istediğim kadar kırılıp dökülsün o parayı bana ver mobilya alalım'' demiş. Ben suçu babada gördüm durum buysa. Söz vermiş, elinden geleni yapsın. Birikim olmasa mobilyaya para isteyemeyecekti?
Zaten abiniz ve nişanlısı da başlarım sizin nazi kurallarınıza deyip kiraya çıkmışlar. Mantıklı.
Ama abiniz kendi parasıyla yaptıracaktı değil mi?Tamam da babamın bi emekli maaşı var. Diyor ki sen evi yaptıracaksın ama fazla masraf çıkarma zaten evin yapılmamasına karşı feğil abim komple evi döküp yapacaktı neredeyse.
Evet yaptıracak ama babam ona dedi ki öğretmensin zaten zorunlu görev olduğu zman çıkıp gideceksin o kadar masraf yapmaya gerek Yok çok paran varsa mobilyaların bi kısmını sen öde dediAma abiniz kendi parasıyla yaptıracaktı değil mi?
İyi de baba ortada birikmiş para yokken ben yapacağım her şeyi diyor. Birikmiş para olduğunu duyunca ''nasıl olsa gideceksiniz'' diyerek oranın kendi evi olduğu vurgusunu yapıp, abiden birikmişi almak, evi de kendi istediği kadar yıktırmak istiyor.Evet yaptıracak ama babam ona dedi ki öğretmensin zaten zorunlu görev olduğu zman çıkıp gideceksin o kadar masraf yapmaya gerek Yok çok paran varsa mobilyaların bi kısmını sen öde dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?