Abimin düğün stresi

Babam bana da ev birakmayacaksa ben cingar cikartirdim. Bana ne ya ev yoksa kiz da yok mantigindaki dünur ve onun cicis kizi mutlu olacak diye hakkimdan asla feragat etmezdim. Abinizin yaptigi cok ayip, adam ev veriyor daha kusur buluyor. Kendisi yaptirsin ne yaptiriyorsa. Kiz aramak zorunda degil. Zaten annesi de dolduruyordur onu, daha orada ortaligi yatistirmak yerine at kizim nisani diyen biri neler diyodur simdi kizina kim bilir. Bence siz abinizi yengenizi vs birakin da kendi hakkinizi arayin, eger size de ev verilecekse girsin abiniz o eve. Yoksa hic vermesin babaniz. Hi anne baba ev falan vermek zorunda degil ama evladin birine verip digerine vermezse o cok buyuk haksizlik, ben sindiremezdim bunu

O eve girincede birdaha cikcak mi hayir.... sonra 2 evkenene bir yok..iyi okudum merak etmeyin
Neticede ev babanızın evi abi de bukadar sahiplenirmiydi ki? Ben bu yorumu size yapmamıştım ayrıca. Ama neyse abiniz ev kiralamış herkes için hayırlısı olsun

Ayni sorun bizdede yasandi kardesim nisanliydi.ben evliyim aile apartmaninda oturuyoruz kiz ilk once benim dairemi istedi sonra baska daireyi istedi. Sonra parkeyi dolabi sunu bunu degistirmeye kalkti tabi butun masraflar babama ait dugunde kiz tarafi hicbir esyada almiyor. Daha sonra bilezikler 5 ken 10 a cikti set 3 e cikti neticede kardesim istesiklerine yetisemeyip ayrildi

Babanız her açıdan haksız şimdi siz babanıza kıyamıyorsunuz haliyle. Aslında niyeti temiz bence adamın ama haksız neticede. Kız da haksız olayda haklı taraf göremedim. Babanız bir emekli maaşına güvenerek her şeyi yapacağım dememeliydi yapamaz çünkü. Yüksek beklenti içine sokmuş ben de bir kadın olarak baştan böyle beylik konuşmalar yapıldıysa günü geldiğinde beklerim. Babanız kendi zamanındaki gibi düşündü belki artık her şey ateş pahası. Kız da güvenmiştir babanıza şok olmuştur.

Ayrıca oğluna kızlarının da hakkı olan evleri verip sonra bu sorunları yaşaması da müstehaktır. Siz abinizi, babanızı boşverip kendi hakkınızın peşine düşün bence. Bu yüzden ben anneme hala kızgınım dedem bütün oğullarına birer ev verirken kızları hep süründü. Hala da sevmiyorum dedemi hiçbir zaman da sevmeyeceğim. Bayağı karışmış sizin iş nasıl toparlanır bilmiyorum. Bence abiniz ve nişanlısı bir karar alıp her şeyi kendileri yapsın evi de bıraksınlar ama kızla düzgün ilişkiler kurmanız imkansız. Ben kızın yerinde olsam kurmazdım uzun süre söz bu tutulmalı.

Ben bu tarz konularda hep erkek ailelerinin sömürülmesinden şikayetçi tarzı yorumlar yaparım. Ama şu da var ki erkek tarafının kız isterken yaranmak için bol keseden sallamasını da hiç anlamıyorum. Babanızın madem durumu yok her şeyi yaparım diye söz vermeyecekti. Şimdi kız tarafı her şeyi yaparız diye söz verdiler şimdi yan çiziyorlar diye üste çıkmaya çalışır tabi.

Benim anladigim:

*Baba ev veriyor, herseyinizi de ben yapacam diyor evin ufak tefek tadilati da dahil;

*Oglan diyor bu tadilat bana yetmez ben kirip dokcem, kendi birikmisim de var onunla yapcam;

*Baba da buna izin vermiyor, zaten 800tl kiradan vazgeciyorum, madem paran varmis ustumden mobilya yukunu al tadilat yapacagina deyip ulu orta ogluyla kavga ediyor.

Sonuc: İki nisanli evi de istemiyoruz deyip herseylerini kendileri yapiyor.

Not: Belli ki buyuk kavga cikmis yoksa gelinin annesinin "Aaa balkonu mutfaga nasil katmazsiniz, yuru kiz gidiyoruz cikar yuzugu" diyecegini dusunemiyorum.

Yüzgöz olunmus bende aramazdim. Kizdigim icin degil icimden gelmedigi icin. 800 tl duydum mu zaten omur billah aratamazdi kimse. 800 tl nedir Allah askina bunu laf edeceksen verme o evi. Vereceksen karisma kac para masraf ederlerse etsinler adam yine babaevine masraf ediyor sabki dusman evi. Herseyi gectim size ne ? Gorumce olarak konuyla uzaktan yakindan alakaniz yok. Kp gelin ve damat ucu arasinda yasanilanlar. Hakli haksiz ucu arasinda durumdan vazifr cikartmayin. Yarin siz evlenirsiniz daha beter seyler yasarsiniz pisman olursunuz.

Yalnız burda saygısız olan abi doyumsuz ve nankör olan yenge.ailenin iyi niyetini basmışlar.sizde objektif olun az.

Şu evlenirken de anne babaya yük olan tipler Yok mu sinir oluyorum. Gir işe para kazan ne kadar pahalı istiyorsan yaptır. Adamda o kadar para yok ama neden yaptırmak için tutturuyorsun. Valla ne yalan söyleyeyim iğreti geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…