Abimin düğün stresi

Annenin yaptıkları inşallah iyilik olarak kendine döner doğru, anlamak istemeyen gelinler anlamasada olur
Ne demisler iyilik yap bekle kötülüğü ...

Annenin yaptıkları inşallah iyilik olarak kendine döner doğru, anlamak istemeyen gelinler anlamasada olur
Ne demisler iyilik yap bekle kötülüğü ...
İnşallah. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Herkes yuvasında eşiyle çocuğuyla mutlu olsun yeter. İki günlük dünya kötülük düşünmeye değmez

Madem paraları yetmiyor hem tadilta hem eşyaya kiralık bir ev tutsunlar eşya alıp geçsinler, yeni evlenen % 99 çiftin yaptığı gibi. Abinde artistlenmesin kız nasıl aramak zorunda değilse annennde aramak zorunda değil. Şaka gibi abin sürecin içine etmiş.

HEpimiz anneyiz burda, anne olduğun andan itibaren kendini değil evlatlarını düşünüyorsun. Şimdiden oğullarıma nasıl ev alırım naparız vs düşünüyorum ki çocuklarım henüz 5 yaşında. Sizin babanızın da evi varmış bir zahmet oğluna versin evini.abin de babanın durumu yoksa ev tadilatını abi yaptırsın ,annenizin dediği gibi olay abinizle babanız arasında geçmiş , peki siz neden yengenizi aramayıp ondan aranmayı bekliyorsunuz.

Boşver görümce:) kendileri yapsın
Bakın benimde abim var düğüne tam bı ay kaldı hiç karışmıyorum kendilerine yapıyor
Sen rahatına bak onlar mutlu olsun huzur olsun aramasa aramasın

Niye bir zahmet oglunu versin ki zaten veriyor..onlar evin icindeki masrafida babaya ysptirma cabasinda. Üstelik 2 3 cocugun varsa birini bedava oturturnöbürleri kira ödesin. Bekar dahi olsamo evde herkesim hakki var. 2 evim 2 cocugum olur 2sinide birer tane düserse öylr oturturum. Baska türlüsü olmaz. Illerde konu sahibi evlense bedavadan ev yok ama.herkes kendi calisip evini gecirndirsin. Kira ödeme durumuds olmiyan anne babaya güvenerek evlenmesin bir zahmet...
Bir daha diyorum her cocuguna evlenince ev verecekse sorun yok ama birine ver erkek diye öbürüne vermemezlik bir anne olarak anlam veremiyorum...

evi varsa ve şuan kim evleniyorsa ona versin dedim aman oğluna versin de kıza dakın ha demedim anladığınız gibi yorum yapmayın okuduğunuz gibi yorum yapın!!! Ayrıca evin tadilatını babanın yaptıracak durumu yok oğlu yaptırsın istiyorsa diyorum baştan okuyun siz . Hemen atlamayın yoruma

Mesajları kimse doğru düzgün okumuyor sanırım. Zaten abi kendisi yaptırmak istemiş evin tadilatını. Babaya yap dememiş yani. Baba da buna karşı çıkmış sonra tayin çıkar gidersiniz diye. Mevzu buradan patlıyor. Sonra abi de kiraya çıkıyor.
Benim tahminim ev zaten kiracılıymış. O haliyle yeni evli çift oturmak istemedi. Şimdi de kira ödeyip istedikleri gibi bir evde oturmak istemişler.

en iyisini yapmışlar tebrik ettim iyiki çift maaşlarmış kimsenin ağız kokusunu kaprisini çekmemiş gitmişler evlerini kiralamışlar mis gibi... kv kp görümcenin nazı kaprisi yok !!!

en iyisini yapmışlar tebrik ettim iyiki çift maaşlarmış kimsenin ağız kokusunu kaprisini çekmemiş gitmişler evlerini kiralamışlar mis gibi... kv kp görümcenin nazı kaprisi yok !!!
Hiçbir anne baba evladına ev vermek, yardım etmek zorunda değil bana göre. Ama madem veriyorsun gerisine karışmayacaksın.

hem ev versin adam hem birde borç çıkarsınlar ,
gelini gerçek yüzü çabuk çıkmış ortaya , tabi abınınde , başka kardeşin varmı yada sana verilecek başka ev varmı ,
hak geçiyor yanii

Hiçbir anne baba evladına ev vermek, yardım etmek zorunda değil bana göre. Ama madem veriyorsun gerisine karışmayacaksın.
Mecbur değil tabiki ama varsa neden kirada oturtayım evladımı diye düşünürüm ben. Lakin oturtup ta bunu sürekli başına kakacaksam olmaz. Ben 800 liradan vazgeçtimle başlanmış olaya henüz oturmadan , ve bunun devamı gelir daha. O yüzden uzaklaşmış çocuklar zaten

Abin biraz hanımköylü olmuş . Yazık üzüldüm babana adamcağız onlara ev veriyor .Yok içide olacakmış, yok mutfak olacakmış . Hiç kusura bakmasınlar içlerini de kendileri borç yapıp yapsın. insanlar 1 ev alabilmek için 10 yıl borç ödüyorlar. Buluşlar da beğenmiyorlar. Babana teşekkür edeceğine , adamı birde strese soktular. Bunlara ev de lazım değil her ay ödesinler 800-100 TL de akılları başlarına gelir.Umarım hayırlısı olur .

Babanız gelini ve dunurunun yanında çok ayıp etmiş. Evi onlara veriyorsa içini düzeltiriz dediyse isteklerine de laf etmemeliydi. Hediye olarak ben yaptırırım diyorsa bir bütçe belirleyip onu konuşsa en baştan gelin ile damat o bütçeye uygun ne yapabilirizı düşünürdü.

İş sıkıya gelince babanız olay çıkarmış gibi. Hele kıtadan vazgeçtim diye başa kakmak hele dunurunun yanında çok ayıp.
Kız sizi aramadan önce sizin kızın annesini arayıp arayı düzeltmeniz lazım.

Babanız hem ev verecek hem içini yaptırıp eşyaları alacak üstüne bir de düğün yapacak ...olacak şey mi saçmalık.bence gelin hanım tavır yapma konusunda hatalı ama en büyük hata abinizde o insanların yanında babanızla tartismasi çok yanlış.

Adam kirasından vazgeçmiş evi vermiş beğenmemişler e mutfak dolabını yenileyim duş kabini yaptırayım demiş o da yetmemiş. Madem fayansın değişmesini istemişler onu da kendileri yaptırabilirdi. Bence çok nankörler. Gelin de aramazsa aramasın bunun için trip atıyorsa ve istediğini yaparsanız bundan sonra hep aynı taktiği kullanır.

Sizin hiçbirşey söylememeniz çok yerinde bir karar. Abinizle aranızı bozmayın. Maddi olarak babanızın dolayısıyla sizin de sıkıntıda kalmanız üzücü bir durum. Kaldı ki abiniz yüklenmiş sanırım. Ama abinize de kızmayın bu tadilat tamirat işleri eve girmeden önce oluyor. Yeni ve gönüllerince olan bir evde yaşamak herkes ister. Siz de empati kurun. Gelin hanımın annesinin tutumunu beğenmedim. Herkes evladı için herşeyin en güzelini ister. Ama imkanlar dahilinde tabiki. İnşallah tatlıya bağlanır durumlar. Herşey gönlünüzce olsun....

Tabiki üzücü bir durum
Ama burada abinizin bir orta yol bulması gerekirdi.
Baba vaat vermeseymiş başta keşke,
Baba olarak ayrıca verse bile sonrasında ekonomik olarak yeterli gelmeyebilir,e doğal olarak evlenecek kişiler elini taşın altına koymak zorunda.Yengeniz ailesi baskınsında kalıyor sanırım.Anne faktörü önemli maalesef!Hemen bırak yüzüğü gidelim tavrı herşeyi ortaya koyuyor zaten.
Gelininizin yaptığı tabiki yanlış,aramalı ve bunun için kin gütmemeliydi.Abinizde tartışmaları nişanlınızın yanında değil ailesi ile tek yapmalıydı.Sonrasında düzgün birşekilde izah etmeliydi.
Siz isterseniz son birkere daha arayın ilgilenin baktınız mantık aynı yol verin gitsinler.
Merhaba merhaba seviye en güzeli

O eve girincede birdaha cikcak mi hayir.... sonra 2 evkenene bir yok..iyi okudum merak etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…