- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi Mutluluk61
-
Annenin yaptıkları inşallah iyilik olarak kendine döner doğru, anlamak istemeyen gelinler anlamasada olurSağolsun ailem hepimize eşit davrandı o konuda haklarını yiyemem, hâlâ daha arkamızdalar. Ailemin mantığı"biz zamanında çok çile çektik, çocuklarımız rahat etsin". Gelinleri ne kadar kıymet bilmesede annem yinede maddi manevi elini üzerinden çekmez. Ben yapıyorsam oğullarımın torunlarımın hatrı için yapıyorum Allah bilsin gelinler bilmesede olur der. Annemin bu kadar pasifligi eşimi bile rahatsız ediyor, çok sakinsin sanki gelin olan sensin diye, tabi adam da haklı KV dem annemin tam tersi. Tuhaf geliyor.
İnşallah. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Herkes yuvasında eşiyle çocuğuyla mutlu olsun yeter. İki günlük dünya kötülük düşünmeye değmezAnnenin yaptıkları inşallah iyilik olarak kendine döner doğru, anlamak istemeyen gelinler anlamasada olur
Ne demisler iyilik yap bekle kötülüğü ...
HEpimiz anneyiz burda, anne olduğun andan itibaren kendini değil evlatlarını düşünüyorsun. Şimdiden oğullarıma nasıl ev alırım naparız vs düşünüyorum ki çocuklarım henüz 5 yaşında. Sizin babanızın da evi varmış bir zahmet oğluna versin evini.abin de babanın durumu yoksa ev tadilatını abi yaptırsın ,annenizin dediği gibi olay abinizle babanız arasında geçmiş , peki siz neden yengenizi aramayıp ondan aranmayı bekliyorsunuz.
Niye bir zahmet oglunu versin ki zaten veriyor..onlar evin icindeki masrafida babaya ysptirma cabasinda. Üstelik 2 3 cocugun varsa birini bedava oturturnöbürleri kira ödesin. Bekar dahi olsamo evde herkesim hakki var. 2 evim 2 cocugum olur 2sinide birer tane düserse öylr oturturum. Baska türlüsü olmaz. Illerde konu sahibi evlense bedavadan ev yok ama.herkes kendi calisip evini gecirndirsin. Kira ödeme durumuds olmiyan anne babaya güvenerek evlenmesin bir zahmet...HEpimiz anneyiz burda, anne olduğun andan itibaren kendini değil evlatlarını düşünüyorsun. Şimdiden oğullarıma nasıl ev alırım naparız vs düşünüyorum ki çocuklarım henüz 5 yaşında. Sizin babanızın da evi varmış bir zahmet oğluna versin evini.abin de babanın durumu yoksa ev tadilatını abi yaptırsın ,annenizin dediği gibi olay abinizle babanız arasında geçmiş , peki siz neden yengenizi aramayıp ondan aranmayı bekliyorsunuz.
evi varsa ve şuan kim evleniyorsa ona versin dedim aman oğluna versin de kıza dakın ha demedim anladığınız gibi yorum yapmayın okuduğunuz gibi yorum yapın!!! Ayrıca evin tadilatını babanın yaptıracak durumu yok oğlu yaptırsın istiyorsa diyorum baştan okuyun siz . Hemen atlamayın yorumaNiye bir zahmet oglunu versin ki zaten veriyor..onlar evin icindeki masrafida babaya ysptirma cabasinda. Üstelik 2 3 cocugun varsa birini bedava oturturnöbürleri kira ödesin. Bekar dahi olsamo evde herkesim hakki var. 2 evim 2 cocugum olur 2sinide birer tane düserse öylr oturturum. Baska türlüsü olmaz. Illerde konu sahibi evlense bedavadan ev yok ama.herkes kendi calisip evini gecirndirsin. Kira ödeme durumuds olmiyan anne babaya güvenerek evlenmesin bir zahmet...
Bir daha diyorum her cocuguna evlenince ev verecekse sorun yok ama birine ver erkek diye öbürüne vermemezlik bir anne olarak anlam veremiyorum...
Mesajları kimse doğru düzgün okumuyor sanırım. Zaten abi kendisi yaptırmak istemiş evin tadilatını. Babaya yap dememiş yani. Baba da buna karşı çıkmış sonra tayin çıkar gidersiniz diye. Mevzu buradan patlıyor. Sonra abi de kiraya çıkıyor.evi varsa ve şuan kim evleniyorsa ona versin dedim aman oğluna versin de kıza dakın ha demedim anladığınız gibi yorum yapmayın okuduğunuz gibi yorum yapın!!! Ayrıca evin tadilatını babanın yaptıracak durumu yok oğlu yaptırsın istiyorsa diyorum baştan okuyun siz . Hemen atlamayın yoruma
en iyisini yapmışlar tebrik ettim iyiki çift maaşlarmış kimsenin ağız kokusunu kaprisini çekmemiş gitmişler evlerini kiralamışlar mis gibi... kv kp görümcenin nazı kaprisi yok !!!Mesajları kimse doğru düzgün okumuyor sanırım. Zaten abi kendisi yaptırmak istemiş evin tadilatını. Babaya yap dememiş yani. Baba da buna karşı çıkmış sonra tayin çıkar gidersiniz diye. Mevzu buradan patlıyor. Sonra abi de kiraya çıkıyor.
Benim tahminim ev zaten kiracılıymış. O haliyle yeni evli çift oturmak istemedi. Şimdi de kira ödeyip istedikleri gibi bir evde oturmak istemişler.
Hiçbir anne baba evladına ev vermek, yardım etmek zorunda değil bana göre. Ama madem veriyorsun gerisine karışmayacaksın.en iyisini yapmışlar tebrik ettim iyiki çift maaşlarmış kimsenin ağız kokusunu kaprisini çekmemiş gitmişler evlerini kiralamışlar mis gibi... kv kp görümcenin nazı kaprisi yok !!!
Mecbur değil tabiki ama varsa neden kirada oturtayım evladımı diye düşünürüm ben. Lakin oturtup ta bunu sürekli başına kakacaksam olmaz. Ben 800 liradan vazgeçtimle başlanmış olaya henüz oturmadan , ve bunun devamı gelir daha. O yüzden uzaklaşmış çocuklar zatenHiçbir anne baba evladına ev vermek, yardım etmek zorunda değil bana göre. Ama madem veriyorsun gerisine karışmayacaksın.
O eve girincede birdaha cikcak mi hayir.... sonra 2 evkenene bir yok..iyi okudum merak etmeyinevi varsa ve şuan kim evleniyorsa ona versin dedim aman oğluna versin de kıza dakın ha demedim anladığınız gibi yorum yapmayın okuduğunuz gibi yorum yapın!!! Ayrıca evin tadilatını babanın yaptıracak durumu yok oğlu yaptırsın istiyorsa diyorum baştan okuyun siz . Hemen atlamayın yoruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?