- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Cogu alintiladiginiz sey benim gozlemlerim. Olay su; ben esimin yaninda kavga cikartmam, ha diyelim agzimdan o tarz bi cumle cikti olayi gecistirmeye, evimize gidince halletmeye calisirdim, esimi fisekleyip daha da beter duruma sokmayi degil.
Siz bu ilişkinin hakemi değilsiniz, aralarında ne geçiyor ve kız artık ne söylediyse, o söylediğini abinizin hangi davranışı/sözü üzerine söyleme ihtiyacı hissediyor bilemezsiniz. Ama abiniz bilir. Ailesi yanındayken de toparlamak abinizin görevidir. Siz niçin sürekli kendinizi abinizin eşi ile kıyaslama ihtiyacı hissediyorsunuz? Yok nazar değdiriyor, yok şöyle uyumsuz biz uyumlu davrandık, yok ben olsam öyle yapmam eşimin yanında falan filan... Bu abiniz ile yengeniz arasında ve onların ilişki dinamiği. Ama gerçi abiniz sayesinde artık onların arasında değil tabi. Abiniz kışkırmasaydı da başbaşa kalacakları anı bekleyecek "Olgunlukta" olabilseydi madem. 3. şahısların yanında kapıya eşyalarınızın konulması ne demek?
Ne dedi bu kadın? Ne söyledi de abiniz bu derece kendinden geçti çok merak ettim.