Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kemancı55 ti galiba ismi
Ayyy okumaz olaydım.. bu bizim konu sahibi bunun yanında melekmiş amaaan amann.. ama ikiside kalpten fesatlıklarına yenilen cinslerden ve yengelerini kıskandıklarını itiraf etmişler.terapi yüzde yüz şart.
yazık yıktığınız yuvalara. sebep olduğunuz her şeye.

İyi yapmış abin 2 3 altın daha almadan da dönmez umarım. Kendi altınlarını istedi diye kavga etmek ne demek? Ne diye senin ailendeydi ki o altınlar? Önce ailesine böyle bir teklifle gelemeyeceklerinin sinyalini verecek olgunluğa gelip sonra evlenecekti. Umarım bundan sonra kız mutlu olur.

masallah siz de cok anlatmayin nazara gelmeyin.. binde degil milyonda bir boyle insan.. ama ben de anlattiginizda ailemi gordum benim annem babam boyledir. erkek kardesimin esine, gelinimize yaranamadilar bu ozveriyle. cok art niyetli bir kiz surekli yapilan iyiligi kotuye ceker. bir tane bile olay yasanmamistir aralarinda ama annem babam çok cektirmisler gibi onyargilidir bize karsi.

Böyle saçma aileler yüzünden kaç evlilik yıkıldı bugüne kadar acaba ! Yolunu yaptıgınız yerden yürümüş işte abiniz de, niye soruyorsunuz ki

Yani annen kıza iftira atmış? Karın altınları istedi diye oyle mi? Kocasıda ustune gidince evi terketmiş ve tam isabet olmuş. Ben olsam asla acmam telefonu. Youtup kanalının ismi nedir acaba? Boyle bi kadını resmen kendim tebrik etmel isterim helal olsun

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Bide şöyle düşünün; belki de kadın üzülmüyor
sizin gibi bir aileden kurtulduğu için çok keyifli.Yani olması gerekir

bir de sey vardi.. kocam abimin esiyle sevgili, telefon konusmalarini diledim, nasil ayiririm? o da epeydir konu acmiyor bir ara uc gune bir aciyordu. haberi olan var mi?
O konu çok ban almıştı. Onun konusu mevsimsel gibi, kışın bizi yine konularıyla şenlendirir diye düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…