Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar bı sefer alınan altınla 4,5oglan evlrndirirler gibi geldi ondan al ona tak ne güzel sistem ya sinir oluyorum bu konu sahibi kızın yazdıklarını okudukça

Ya siz bu geline altınları vermemek için niye taklalar atıyorsunuz
Önce güya korumak adına anneniz kendi elinde tutmuş.
Sonra kız altınlarını vermek istemeyince ailece tepesine çökmüştünüz resmen
Dalga geçer gel yavaş yavaş al git demeler falan
Şimdi de yine gidip kızın eline teslim edeceğinize babasına verip olay çıkartıyorsunuz
Gelinin yanına gidip al kızım bu altın senin demek bu kadar zor mu?
Abinizde klasik ailesine pısırık karısına kaplan erkek tipi
İnşallah boşanır da kurtulur kızcağız

Şeyi de unutmayın. Bir üye vardı eskiden. Yengem abimin evinde cariye, biblo. Orası onun evi degil diyordu
Cidden 55 tane konusu falan vardı
Kızın ailesi abilerine oturmaya geldiğinde rezillik çıkaracağını söylüyordu
Ne işleri varmış abisinin evinde diye
Sanırım o üyede kötü bir evlilik yaptı
Öff içim daraldı
Allah'ım bu mübarek günlerde kendini bilen iyi niyetli ailelerle gelin damat dünür olmayı nasip etsin.

Bekâr, 30'lu yaslarda kayniniz var mi acaba ehem ehem

mutlumusunuz ailecek bir yuvayı yıktığınız için ?

Anneniz oğlum altınlar gider elimizden, kendi elimizle verdik, altınları alınca boşanmak istedi. Ağlada sana dönsün altınları alınca boşa diye akıl verdi mi

Allah sizin geline sabır versin. Yok annem öyle sanmış ondan abime öyle demiş, yok YouTube kanalı açmış. Birde diğer konuda kız altınları ne yapacaksa gibi bişey demiştiniz sanki. Altınlar kızın ister atar ister satar. Hanım kızmış ses etmemiş bu kadar zaman.

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Demekki böyle bir aileden kurtulduğuna üzülmüyor.
Bundan sonra dikkat edin bu ahla nasıl yaşayacaksınız.Kizin suçsuz yere yuvası yıkıldı.Umarim annen diğer çocuklarının yuvasıyla imtihan olmaz.

gordum bende o yorumu yazdim hatta gelinleri kemik iligi gibi goruyorlar herhalde ne kadar cümcüklersek o kadari kar diye bakiyorlar demek ki bir de kendide evli ve esi ve ailesi yuzunden huzuru yok azicik empati yapsa
Evli mi? Ben bekar saniyordum. Evli olan bunu yapmaz diye dusunuyordum. Gerci evliliginde mutlu olsa geline sarmazdi. Mutsuz insan baskasinin mutsuzlugundan besleniyor cunku.

Oha dünyadaki tüm iyilik rezervini senin kaynana, kayinpeder almis
haksizlik yapiyorsunuz bak kula hakkina girdiler resmen
ne olurdu benimkilere de azicik vicdan biraksaydiniz

sanane peki sanane mesela..
Anan şimdi düşünsün evlenecek oğlan birken ikiye çıktı yine keyiflendim azıcık ,bana noluyorsa artık...
Ee elde altın da yok bak üzüldüm şimdi.Amann nasılsa sonra yıkacak en iyisi evlendirmesin.Konu sahibi artık eski mutlu yakın olduğunuz günlere dönebilirsiniz.

Ay ne fena bi ailesiniz. Bende gelinim ve gelininizi ayakta alkışlıyorum. O sümsük abinize haddini bildirmiş. Altınlarını da almış oh YouTube da açmış. Ki YouTube açması ne alakaysa... Acaba ailecek o kızın yuvası bizim yüzümüzden dağılıyor kızın rahatını bozan biziz diye hiç düşünmez misiniz?
Sizde bir kadınsınız ve aynısını size yapsalar ne düşünürsünüz

Şahsen yuva kolay yıkılmasın diyen bir insanım ama "Abim boşandı." konunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.
Benim için önceki konunuzda altın maltın değil de, o kıza hem kayınpeder hem kaynana bağırmıştınız ya haksız yere kocasının önünde. Kocası da ses çıkarmamıştı üstelik. O noktada bitti yani.
Bu arada kızı çağırıp, bak altınlarını kaynına hibe edeceğiz resmen teklifi yaparken kız uzakta oturmuyordu da altınları götürmeye ve özür dilemeye gelince mi uzakta kaldı?
Youtube kanalı açma meselesi de sizi ilgilendirmez. Bu saatten sonra abinizden ayrılırken üzülüp üzülmemesi de aynı şekilde. Abiniz ailesi böyle yaparken tavır koysaydı, şimdi ağlamazdı.

Çok güzel bir kadın çok becerikli hakkını yiyemem. Abim O kadar güzel ve iyi birini bulamaz bence. Bir de bu devirde atanmış kız bulmak çok zor
Bu devirde atanmis kiz bulmak zor. Iste bu cumle herseyi ozetliyor. Kiz umurlarinda degil. Abisini besletecek maasli biri olsun yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…