Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Orası geline yuva olmamış ki avcı tuzağı olmus

bazı anne ve kız kardeşler oğullarını / erkek kardeşlerini cidden paylaşamıyorlar. ve bu psikoloji ile geline haksızlık olacak herşeyi yapıp bilinç altında intikam alıyorlar bence.
çok sağlıksız ama ülkemizin genelinde olan bir durum.
zaten geçen konusunda da kıskandığını yazmıştı.
hadi anne, kız kardeş sıkıntılı. abide de problem varmış. karısına destek olacağına akıllarına uyup üzerine gidiyor.
ne demek abim konuştuk sanmış. her şeyi planlıyorlar da abisine karının haberi yok diyemiyorlar mı ?

Okudukca sinirlerim bozuluyor. Youtube da kanal acabilir acmaya da bilir. Bu sizi ne ilgilendirir? Amaciniz ne? Bu sefer de kadini namussuzlukla mi suclamak istiyorsunuz? Youtube da kanal acsa ne olur? Youtube da kanal acmak suc degil ki. Herkes acabilir. Evli diye sizin köleniz mi? Youtube da kanal acmanin ne sakincasi var biri bana da anlatsin.

Bence bu yalan annenize gelinle konustugunuzu soylemissinizdir.. siz zaten ayrilmasini istiyorsunuz diye dusunuyorum. Konulari acarken bile yenge diyemiyorsunuz. Eski konunuzda da abinizi kiskandiginizi soylemistiniz...

Yikti yuvayi artik ferahlar. Ama bazi ahlar var bir cıkar bir cikar.

bazı anne ve kız kardeşler oğullarını / erkek kardeşlerini cidden paylaşamıyorlar. ve bu psikoloji ile geline haksızlık olacak herşeyi yapıp bilinç altında intikam alıyorlar bence.
çok sağlıksız ama ülkemizin genelinde olan bir durum.
zaten geçen konusunda da kıskandığını yazmıştı.
hadi anne, kız kardeş sıkıntılı. abide de problem varmış. karısına destek olacağına akıllarına uyup üzerine gidiyor.
ne demek abim konuştuk sanmış. her şeyi planlıyorlar da abisine karının haberi yok diyemiyorlar mı ?
Asıl hata onun zaten. Esi ona Allah'ın emaneti bir nevi. Hakkını maddi manevi korumadigi gibi bir de kendi zulm etmis

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez
Insallah kanalı tutulur fenomen olur sende ortadan ikiye catlarsın annenle, tabi once abini bosayacak ınsallah.

Gelini asırı sevdim, hem hanım hem akıllı canım benim ♥️

Haksız olduğunuzu kabul ediyorsanız abinizle konuşup olayı doğru düzgün anlatsanıza. Tamam annemiz saygısızlık yapmayalım ama bu konuda haksız desenize. Abin hatasını bilip ona göre davransın kadına. Youtube kanalında ne var 8-10 yaşında bebeler bile açıyor. Hala bi açık bulayım derdindesiniz, bi karışmayın kendi işinize bakın lütfen. Umarım yengenizde kk ya üyedirde okuyordur bu konuları

Yani gelin ogretmenmis. Oglumun ögretmenlerininde youtobe kanallari var. Ya tövbe tövbe. Gecen seferde tam iftara yakin konu acmisti dinden imandan cıkmıstim

Benim de Youtube kanalım var. Henüz videom yok, ama yinede eşime bir citlatayim kötü yola düştüğümü :kahve:

Yikti yuvayi artik ferahlar. Ama bazi ahlar var bir cıkar bir cikar.
Kocasi zaten 5 para etmezin teki. Gucu karisina yetiyor anca. Annesine babasina siz haksizsiniz diyemeyen biri. Doldurusa gelip kadinin uzerine yurumus birde. Gelin kurtulmus uzulme bence. Yuva yikilmasina normalde ben de uzulurum ama ilk defa uzulmedim. Entrikacilardan kurtulmus kadin. Bu evlilik devam etseydi kimbilir bunlar gelini daha neyle suclarlardi.

Çok detaylı olarak okumadım ama sadece şunu söylemek istiyorum:
Ailece vicdanlı olmayı öğrenmelisiniz bence, anneniz kızına, sizde kendisine yapılmasını istemediginiz bir şeyi başkasına yapmayın. Yahu şu altınları erkek tarafının alması kadar saçma birşey duymadım. Altınlar evlenen çifte destek amaçlı takılır, erkek ailesinin kasa olarak görmesi için değil...

Insallah kanalı tutulur fenomen olur sende ortadan ikiye catlarsın annenle, tabi once abini bosayacak ınsallah.

Gelini asırı sevdim, hem hanım hem akıllı canım benim ♥

bu forumda takıldığım kısıtlı sürede daha hiç katılmadığım bir mesajınıza denk gelmedim. sevgiler <3

Ömrümde böyle asalak bir aile gorm3dim 😡oooh mis gibi yapmış gelin böyle sacmalarin içinde bide kanal acmismis sananeeee hem ortalığı karistir anana babana gaz ver hemde masumu oyna ben abimin evliligini kurtarmaya çalışıyorum pozları yazık günah kıza bevalla sinirlerim zipladi git abinle konuş eğer birşeyi gerçekten kurtarmak istiyorsan kızın kendi takisinin üstüne konacaktiniz ama olmadı oy olmuş iyi olmuş

Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?

Konu sahibi ve ailesi hala altınların peşinde bence altınları verdik ya boşanırsa kız altınları alıp kaçtı diyr daha da kızı kötülemiyorsa anneniz bende birşey bilmiyorum kız sizden kurtulmuş ya birde youtube kanalı açmış diye kızın açıgı aranıyor da kendinizi avutuyorsunuz kız aç gözlü eş ailesine karşı gözünü açmış valla aferin iyi ki ev terk etmiş o bilip bilmeden kıza yüklenen eş de tutuşsun şimdi ohh :KK53: gelininiz yufka yürekli olup eşini afettmese bari iyice akıllansın eş

Son düzenleme:
Başkalarının hayatına karışmamayı öğrenmişinizdir umarım görümce hanım
YouTube kanalından sanane ki açar senden izinmi alması gerekti pardon hata yapmış çok büyük
Kız size hem iyilik yapmış altınını vermiş ki bu devirde düğünde bile kaynanasının eline vermiyorlar altınları kızlar çok gördüm arkadaşlarımdan
Bide tepesine çıkmışınız kızın abinizde karısını savuncağına sizin dolduruşlarınıza gelmiş yazık valla
Herkes. Kendi hayatıyla ilgilense hiç böyle sorunlar olmıcak ama işte erkek tarafı rahat durmuyor hiç bi zaman

Geline haber verildi zaten altınların babasına verileceği söylendi. Biz muhafaza edemiyoruz demiş annem. Evde duramıyorum diğer oğlumda kalıyorum demiş.
Youtube kanalı mevzusu da şu yüzden, üzülen insanın aklına gelmez ki youtube falan. Boşanmak isteyen insan da üzülür biraz... Youtube seçtiyse boşanmak istemiyor kafa dağıtmak istiyor olamaz mi?
gelininizin yerinde olsam muhafaza edemeyeceğiniz altını en başta niye vermediniz üstüne bir de kaynımın evliliği için kullandınız derdim. dememiş.

hala kanal açmasındasınız size ne yahu? allah peygamber aşkına size ne? canı sıkkındır açmıştır içerik üretmek istemiştir açmıştır. öylesine açmıştır açmıştır yani.

tam bir kepçesiniz ailecek. helal olsun.

Bu kadar zaman beklemişsiniz altınları vermek için gelmelerini bekleyemez miydiniz? Anneniz sizin konuşmanızla birden aydınlanma mı yaşadı nedir? Altınları kızın babasına vermek hangi parlak zekalının fikriydi? Babam böyle Pasta yapmayı nerden öğrendi?

Olması gerekeni yaparken bile hırsınızı alacak bir şey buluyorsunuz. Neden bir süre daha bekleyip normal insanlar gibi muhatabınızla problemi çözmek varken işi yokuşa sürdünüz? Normal hayatta da burda olduğu gibi Reyting peşindesiniz çünkü. Gelin geldiği zaman altınları teslim edip kusura bakma diyecektiniz olay bitecekti. Ama siz dallandırıp budaklandırdınız.

Annenize neden konuyu yanlış anlamayacağı şekilde açıklamadınız? Hatta belki annenizin, abinizin olayı yanlış anlaması işinize geldi. Hem siz altınları verip bu işten sıyrılmış olacaktınız hem de size göre altınları takmaya hakkı olmayan gelininizden hıncınızı alacaktınız aralarını bozarak. Sadece gelinin evi terk etmesi sıkıntı oldu şimdi. Onu da hala kanal açtı falan diyip çamur atarak itibarsızlaştırma peşindesiniz. Bu fikrinizin de burda tepki göreceğini bal gibi biliyorsunuz ama insanların sinirini bozmak hoşunuza gidiyor.

Uzuldugunu nereden biliyorsun ki? Kurtuldum diye seviniyordur belki de. Hem niye uzulsun ki bunca yapilanlardan sonra. Hem youtube kanali acmada ne var? Cok kolay. Dene istersen. Youtube icin de ille mutlu olmak gerekiyor? Ruh hali ile youtube un ne alakasi var? Nasil bir kafa yapiniz var anlamadim gitti.

Kocasi zaten 5 para etmezin teki. Gucu karisina yetiyor anca. Annesine babasina siz haksizsiniz diyemeyen biri. Doldurusa gelip kadinin uzerine yurumus birde. Gelin kurtulmus uzulme bence. Yuva yikilmasina normalde ben de uzulurum ama ilk defa uzulmedim. Entrikacilardan kurtulmus kadin. Bu evlilik devam etseydi kimbilir bunlar gelini daha neyle suclarlardi.

Allah evlatlarimizi hayirli insanlarla karsilastirsin. Gelin kurtulmus.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X