Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Boşanmak mı istiyor sizce :KK57:

Gelin bir kurtulamadı sizden
Youtube kanalında inşallah sizi tüm türkiyeye ismen anlatır da insan içine çıkamazsınız :21:

Biraz vicdanınız varsa bir yuvanın yıkılmasıni istemiyorsanız anınızı karşınıza alıp içinizin rhaat etmediğini sizin annenizle konustugunuzu haksızlık ettiğinizi yarın bir gün sizin de gelin olacaginizi söylersiniz. Abinizin de kendini affettirmek gerek ve sizin de bir daha hayatlarına müdahil olmadan güzel güzel anlasmaniz..

Çok saçma değil mi youtube kanali açması? Demek ki uzun zamandır bu anı bekliyormuş gitmek için. Yani insan üzüntüden youtube kanali açmayı aklına getiremez

Ne üzülecek ya sizin gibi aileden kurtulduğuna kurban kesip ; kurban challange yapacak inşallah youtube'da :KK23:

Haketmiştiniz.
Hakkı olanı elinden zorla alıp bir hakkını talep ettiği için üstüne gidilirse böyle olur.
Kocası istiyorsa adam akıllı davransaydı.

gerçekten şaşkınlıkla aile serüveninizi izliyorum. ben kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi yengeme de yaptırmam kendisi benden yaşça da küçük yenge olarak değil kardeşim olarak görüyorum. asla üzülmesine izin vermem babam zaten gelinci annem desen laf sokcak olsa hemen annemi uyarıyorum gönlünü alsın diye el kızı sonuçta abime de bizlere de Allah'ın emaneti.
sizin yaptıklarınızı ben ne kendime yaptırırım ne de abimin eşine yaparım. kız evi terketmekle iyi yapmış hatta az bile yapmış ben olsam ailenle hayatında başarılar diler boşanma davası dilekçesini yollardım size..
Hangi devirde yaşıyoruz şu gelin düşmanlığını anlayabilmiş değilim.

Bunda niye şaşırmışlar ki suçlayacak birsey bulamamışlar demekki,13yasindaki kızımın bile var yaptığı resimleri yüklemişti
Olur mu gelin dedigin anca is tutar, temizlik yapar, yemek yapar. Kole hayati. Onun sosyal aktivitesi olamaz. Youtube da neymis. Cok ayip 😀. Bunlarda kafa boyle calisiyor. Gelinin karalari baglamasini bekliyorlarmis. Olur mu yuvasi yikilirken o youtubelarda geziyormus. Niye mutluymus.

Ben sizin gibileri çok iyi bilirim.
Ortalık karıştırıcı, fitne sokucu, kimin durumu iyiyse aman du ona yüklenelim, sürekli açık arıyan huzursuz insanlar...
Babanız hele tam bı ortalık karıştırıcı kızın babasına altın vermek ne demek ne ayıp bişey boşanıyor mu da aman kızınızın hakkı geçmesin alsın altınları der gibi...

Siz kendinizi bilen insanlar olsanız kızın altınlarını isteyip diğer abinizin evliliği için kullanmayı teklif etmezsiniz!!!
Diğer abinizde pek bı uyanık aaa pardon ailecek uyanıksınız.

Size ne kızın açtığı YouTube kanalından size mi danışacak açarken aaaa pardon sizden icazet almadan aslında hiç bişey yapmasa gelinler ne iyi köleniz olur dimi!!!

O değilde diğer abinizin evleneceği kadın bu durumları keşke öğrense de evlenmekten vazgeçse o kızı da neler bekliyor kimbilir...

Çok mutlu bı evliliğim var. Sebebi de eşim ailesini onları enterese etmeyecek hiç bir konuya müdahale ettirmemesi... İlk konunuzu eşime okudum da eşim sizler için neler dedi bi bilseniz!!!

gerçekten şaşkınlıkla aile serüveninizi izliyorum. ben kendime yapılmasını istemediğim hiçbir şeyi yengeme de yaptırmam kendisi benden yaşça da küçük yenge olarak değil kardeşim olarak görüyorum. asla üzülmesine izin vermem babam zaten gelinci annem desen laf sokcak olsa hemen annemi uyarıyorum gönlünü alsın diye el kızı sonuçta abime de bizlere de Allah'ın emaneti.
sizin yaptıklarınızı ben ne kendime yaptırırım ne de abimin eşine yaparım. kız evi terketmekle iyi yapmış hatta az bile yapmış ben olsam ailenle hayatında başarılar diler boşanma davası dilekçesini yollardım size..
Hangi devirde yaşıyoruz şu gelin düşmanlığını anlayabilmiş değilim.
Konu sahibi evli mi bilmiyorum da. Evlenip altinlari elinden slinsin bakalim, ne yapicak cok merak ediyorum.

Tam 6 senelik evliyim kayınvalidem müsait misin gelebilir miyim diye sormadan hala bize gelemez bende eşim gibi mükemmel bir insanı yetiştirdiği halde kötü hiç davranmadığım halde. Bebek olmuyor diye bankacılık kariyerimi sonlandırdım ve kayınvalidem bana emekli maaşı kartını verdi biliyor musun? Bir ihtiyacım olursa alayım kendi paramı kazanmaya alışığım diye.. he kabul etmedim ama düşünmesi bile yetti. Kayınpederime araba istiyorum baba ama peşinatım yok dedim öyle laf arasında adam bana kredi çekti araba peşinatı verdi. Bırak altınlarıma göz dikecekler de bilmem ne! Şu an şükrediyorum gerçekten Allah'a şükürler olsun kaderimi böyle bir aileye yazdığı için. Eşimin ailesi es keza beni üzecek bir şey söylese ve ben onu kafaya taksam eşim dünyayı yıkar bu kadar iyiliklerine rağmen.
Deliriyorum kıza yaşattıklarınızı okudukça !!

Biraz vicdanınız varsa bir yuvanın yıkılmasıni istemiyorsanız anınızı karşınıza alıp içinizin rhaat etmediğini sizin annenizle konustugunuzu haksızlık ettiğinizi yarın bir gün sizin de gelin olacaginizi söylersiniz. Abinizin de kendini affettirmek gerek ve sizin de bir daha hayatlarına müdahil olmadan güzel güzel anlasmaniz..
Guven bitmis bir kere. Guven tek kullanimlik cunku. Bu evlilik yurumez. O gelin gelse de artik tat vermez. Boyle bir aileye gelmesin de zaten.

eheheh linç varmış en sevdiğim :D
Sırf sana yorum yapmak için giriş yaptım. Hele hele teklife gel senin altınları biz alalım diğer kardeşe takalım sana da bu günkü parasından ödeyelim taksit taksit. Kaç taksit Allah bilir. Allah'ın akıllısı siz misiniz? O taksitler ödenirken altın değerlenecek aradaki farkı da geline iteleyecekler zekaya bak. Kız bozuk atınca da yuvasını yıkmışsınız. Zaten mesnetsiz abinin rengi de hemen belli olmuş. O kızın azıcık aklı varsa o kocayı kapının önüne koyar, barışırsa bile ne seni ne ananı eve sokar. Sizin kapısından girdiğiniz evde huzur bacadan çıkar, fesatlara bak.

Daha hala utanmadan kızın youtube kanalına çamur atıyor niye açmış bilmem ne diye. Sana ne işsiz misin? Yeterince karıştırmışsın ortalığı bu kadar mı boşluktasın kendi hayatına baksana. Paşa gönlü istemiş açmış sana mı soracaktı.

Son olarak şunu söylemek istiyorum, umarım bekarsındır ve inşallah abin gibi bi kocan, olur ve ailesi de senin ailen gibi fesat olur. Kıza yaşattıklarınızı yaşarsın inşallah. Belki o zaman insanların özeline burnunu sokmaman gerektiğini ve öğrenirsin.

Oh rahatladım yemin ederim.

diger abi evlenmis mi evlenmemis mi orasi belli degil yanlis hatirlamiyorsam hic bir uyede sormamisti belkide
Sanirim diger abi evlenmis. Cunku bir yorumunda diyor ki annem evde durmuyor. Obur eve mi obur geline mi gidiyor gibi birsey yazmis. Altinlari muhafaza edemem artik diye guya babaya vermisler. Yani bir gelinin basini daha yakmislar. Muhtemelen onun da altinlarina coreklenene kadar birakmayacaklar. Belki de bu gelinin altinlariyla obur oglunu evlendirdiler. Sonra yeni gelinden alip bu gelinin babasina verdiler. Orasi muamma.

Gelin en dogru ve yapması gerekeni yapmış. Hala anneniz arayıp altınları istedi ablandan diye oglunu dolduruyor (düşman başına vermesin Allahım boyle kaynanayi), eş kişisi sen altınları istedin diye gelinle kavga ediyor hemde suçsuz yere (ki isteyebilir istemeli de) kayın baba kızın babasına ne dedi kim bilir nasıl diyaloglar yaşandı.
Gerçekten bu geline o kadar üzülüyorum ki en başından beri koca koca değil kaynana kaynana gibi değil. Insallah bosanir diyemem ama inşallah mutlu olur üç günlük dünyada boyle koca ve ailesini çekmeye değmez.

Bu kadar kul hakkiyla basiniz secdeden kalkmasa obur tarafta yine yatacak yeriniz yok sizin. Yazik gunah. Hem yuva yiktiniz hem de bir suru kul hakki aldiniz.

Sanirim diger abi evlenmis. Cunku bir yorumunda diyor ki annem evde durmuyor. Obur eve mi obur geline mi gidiyor gibi birsey yazmis. Altinlari muhafaza edemem artik diye guya babaya vermisler. Yani bir gelinin basini daha yakmislar. Muhtemelen onun da altinlarina coreklenene kadar birakmayacaklar. Belki de bu gelinin altinlariyla obur oglunu evlendirdiler. Sonra yeni gelinden alip bu gelinin babasina verdiler. Orasi muamma.
gordum bende o yorumu yazdim hatta gelinleri kemik iligi gibi goruyorlar herhalde ne kadar cümcüklersek o kadari kar diye bakiyorlar demek ki bir de kendide evli ve esi ve ailesi yuzunden huzuru yok azicik empati yapsa

Bildiğiniz üzere altın konusu açmıştım. Yorumlardan sonra annemlerle konuştum. Babam da dün altınları gelinimizin babasına teslim etmiş. Kendisine veremezdı çünkü uzakta oturuyorlar.Altın konusu açılınca da abim gelinimize sen ailemden altınları istedin diye yüklenmiş. Annem gelinimizin benimle konuştuğunu düşünüp abime öyle söylemiş. Abim de kızın üzerine gitmiş. Kız da abimi ve dolayısıyla evi terketmiş. Ne annemin ne de benim telefonlarımı açıyor. Şuan arkadaşında kalıyormuş sosyal medyadan beni silmemiş. Bir de y.tube kanalı açmış. Abim eşinin arkadaşının evine gitmis kapıyı çalmış açmamışlar. Rezillik çıkarmamak için ısrar etmemiş. Kız boşanmak mı istiyor sizce? Bizimle konuşmuyor nasıl yaklaşabiliriz?

Önceki konunu bilmiyorum. Şu düğünlerde takılan altınlar neden asıl sahiplerine gitmiyor ki. Düğünde size taktılarda ondn mı eve götürdünüz? Bence iyi yapmış gelin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X