- 19 Haziran 2019
- 668
- 867
- 53
- Konu Sahibi Bohemianrapsodi
Allahım sen bana sabir ver ya rabbim su mübarek günde. O kadar yazilari okuduktan sonra cevabiniz tek bu mu ya: "siz misiniz"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O üyenin de eş ailesi problemliymis, kendinden bahsediyorsizden bahsediyor sanırım :)
EwetttttSiz misiniz?
İlk 10 sayfadaki gönderilerini eksiledim vaktim oldukça konuya girip girip diğer gönderilerini de eksileyeceğim. Mikser gibi görümce anca ortalığı karıştırıyor işte. Keşke gelinin kanalını bulsak da üye olsakYalnız konu sahibinin eksilenme sayısı beni benden aldı :)
Gelin altınlarını aldı ,hem annesinin lafıyla üstüne yürüyen pısırık kocadan hem de kendisini yese doymayacak kayın ailesinden kurtuldu. Anneniz de bekar oğlunu evlendirme hayalleri kurarken hali vakti yerinde olan evli oğlunun da yuvasını yıktı. Altınlar da atanmış maaşlı gelin de uçtu, şimdi iki oğlu için iki katı masraf yapması gerekecek. Bilin bakalım kim zararlı çıktı bu işten?
Gelininiz insallah bu konuya denk gelir de okur burada yazılanları. Normalde bir yuvanın dağılmasını istemem ama o gelin sizden ve abinizden çok daha iyilerine layık. Yada abiniz özünde iyi biriyse hatasını anlayıp düzeltir umarım kendini. Gelin hanım da sizinle ve annenizle görüşmeme şartıyla kocasıyla barışsın. Siz de ananızla öyle uzaktan kıskançlıktan kıvranarak izleyin onların hayatını.
Merak etmeyin kurtulduk gelindenYa senin abinden ve onun eşinden başka hayat gayen yok mu? Çek ellerini insanların üzerinden be.