Abimin eşi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konuda bahsedilen gelin hanim,
Eger olur da bu konuyu okuyorsan lutfen bana mesaj at veya burada avukat kadinlarimiz var onlara mesaj at, eminim herkes sana seve seve yardim etmek ve seni bu cirkef aileden kurtarmak icin yapman gerekenleri soyleyecektir. Rabbim yardimcin olsun. Isin gercekten zor. Cahil insanlarla ugrasmak gercekten zor.

zaten benim olan bir şeyi eşim ailesine vermedim diye tartışma çıkarsa ben de aynısını yapardım.

Sizin gibi aileye brovo geline kurtulmus. Umarim donmez altinlarini alir kendine dogru duzgun hayat kurar. Sizde yuvanizi yiktiginiz abinizle ugrasir durursunuz. Hastasiyim boyle ilahi adaletin.

Yalnız konu sahibinin eksilenme sayısı beni benden aldı :)
İlk 10 sayfadaki gönderilerini eksiledim vaktim oldukça konuya girip girip diğer gönderilerini de eksileyeceğim. Mikser gibi görümce anca ortalığı karıştırıyor işte. Keşke gelinin kanalını bulsak da üye olsak

Kurban olayım yaklaşmayın siz, uzaklaşın şöyle bir uzaya falan gidin kızın yakasından düşün. Annen yine yapmış yapacağını kesin gelin bizden altınlarını istedi diye oğlunu doldurmuştur. Size içimden öyle şeyler demek geliyor ki dersem en az 2 ay ban yerim heralde. Belanızı bulun inşallah. O oğlunuz olacak dağ mandası pişmanlıktan, vicdan azabından sürüm sürüm sürünür inşallah amin.

Yav Allah sizi bildiği gibi yapsın siz derken sen annen baban aaygısal bi siz değil yanlış anlaşılmasın
Birde gelmiş hala konu açıyor

Gelin altınlarını aldı ,hem annesinin lafıyla üstüne yürüyen pısırık kocadan hem de kendisini yese doymayacak kayın ailesinden kurtuldu. Anneniz de bekar oğlunu evlendirme hayalleri kurarken hali vakti yerinde olan evli oğlunun da yuvasını yıktı. Altınlar da atanmış maaşlı gelin de uçtu, şimdi iki oğlu için iki katı masraf yapması gerekecek. Bilin bakalım kim zararlı çıktı bu işten?

Gelininiz insallah bu konuya denk gelir de okur burada yazılanları. Normalde bir yuvanın dağılmasını istemem ama o gelin sizden ve abinizden çok daha iyilerine layık. Yada abiniz özünde iyi biriyse hatasını anlayıp düzeltir umarım kendini. Gelin hanım da sizinle ve annenizle görüşmeme şartıyla kocasıyla barışsın. Siz de ananızla öyle uzaktan kıskançlıktan kıvranarak izleyin onların hayatını.

Gelin altınlarını aldı ,hem annesinin lafıyla üstüne yürüyen pısırık kocadan hem de kendisini yese doymayacak kayın ailesinden kurtuldu. Anneniz de bekar oğlunu evlendirme hayalleri kurarken hali vakti yerinde olan evli oğlunun da yuvasını yıktı. Altınlar da atanmış maaşlı gelin de uçtu, şimdi iki oğlu için iki katı masraf yapması gerekecek. Bilin bakalım kim zararlı çıktı bu işten?

Gelininiz insallah bu konuya denk gelir de okur burada yazılanları. Normalde bir yuvanın dağılmasını istemem ama o gelin sizden ve abinizden çok daha iyilerine layık. Yada abiniz özünde iyi biriyse hatasını anlayıp düzeltir umarım kendini. Gelin hanım da sizinle ve annenizle görüşmeme şartıyla kocasıyla barışsın. Siz de ananızla öyle uzaktan kıskançlıktan kıvranarak izleyin onların hayatını.

Barışmayacakmış cnm ya 😂 bir bakıma kurtulduk işte kaprisli gelinden. Aradım açtı ağlayıp durdu. Yani sanılanın aksine çok mutsuz. Mutsuz olduğunu öğrendiğime göre güle güle diyorum burdan geline.. Zaten eve bakmaya gittiğimizde yeni koltuklarına oturtmadığı zamandan beri sevmiyordum kendini. Oh be rahatladim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X