- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Çocuk yoksa ben sırf kadın diye birinin birine nafaka ödemesini doğru bulmuyorum..
Çocuk ortaktır ve anne babalık ömür boyu devam eder, ama çocuk yoksa sırf evlenip ayrıldılar diye birisine yıllarca para yardımı yapılması aşırı saçma bir olay..
Tabi bu durum adam kadının mesleğini yapmasını engellemesi gibi ekstrem durumlarda istisnadır. Boşanma durumunda herkes kendi yoluna gidip çalışıp emek verip kendi hayatını kazanmalıdır..
Siz konuya faydali ne yorum yaptiniz baskalarinin goruslerini elestirmek disinda.Kadının durumu iyi, ortada zina,terk gibi bir boşanma sebebi yok, kadın sırf nafaka kesilmesin diye sevgilisini saklıyor. Kim ne derse desin bu tip kadınlar benim için asalaktır. Biriyle evleneyim, olmadı boşanır onun parasıyla ömür boyu çalışmadan yatarım diyen kadınlar çok fazla. Bir de kadının aldığı haksız nafakayı meşrulaştırmak için suçu erkeklere atmaya hazır bir güruh olduğunu görmüş olduk.
Valla bence onurlu bir insan, kendi çalışır, başkasının parasına tenezzül etmez. Bu kadın, erkek farketmez.
Burada feminizm borazanları öttüren kadınlar, konu nafakaya gelince neden böyle oldunuz yaaa?
Siz konuya faydali ne yorum yaptiniz baskalarinin goruslerini elestirmek disinda.
Katiliyirum sana canim banada eksik biseyler var gibi geldi tum yorumlarida okumadim onun icin cok yorum yapmak istemedimAsgari ücretmiş canım.
Mağdur %95 kadın evliliklerde. Mahkemede bağladıysa vardır birşeyler. Sevgilisi var diye yedirdiği ne malum? Boşanırken sevgilim olmucak diye kağıtmı imzaladı? Ödeyecek abiniz mecburen. Tek taraflı anlatıyorsunuz abim küfretmezdi kendisi ederdi diyosunuz.
Ben hiç karısı küfredipte susan erkek görmedim. Muhtemelen eşi küfredince abin şiddet uygulamıştır. Başınıza gelmeden anlamanız zor. Tipik görümce
Konuya konu hakkinda yorum yapma zorunlulugu var.Bdv'ye faydalı yorum yapma zorunluluğu mu geldi acaba? Haberim yok da.:)
Siz yaptığınız faydalı yorumları alıntılayın da okuyayım, ben bu kadarlık yorum yapabiliyorum çünkü.
Kesinlikle. Belki işsizlik maaşı gibi bir süre ödenebilir. Ama sonra nafaka kesilmelidir
Konuya konu hakkinda yorum yapma zorunlulugu var.
Her konuya girip alakasiz dusunceleri elestirirsek konu sahibine ne gibi bir faydaniz olur.
Okumak guzeldir son mesajlarimdan bulursunuz yorumlarimi.
Rica ederim.Ogrendiginize gore sizin faydali yorumunuzu da carpistirmak isteriz bizim yorumlarlaFaydalı yorumların havada çarpıştığı bu konuda, eleştirel bir yorum yaptığım için kusura bakmayın. Böyle bir kural olduğundan habersizdim. :)
Boşanmak kötü kafasında olsam ben boşanmam.
Yaşadığımız toplumun buzz gibi gerçeklerini size burada anlatacak değilim, ben bile çok uzak olmama rağmen bu zihniyetten, ister istemez mağruz kalıyorum bu etikete. Çünkü aile ve sosyal çevremde olmasa bile iş çevremin tamamı bu zihniyetteki insanlardan oluşuyor.
o buzz gibi gerçeklerden haberdarım gayet de sadece o iş çevrenin halt etmesidir. o salaklar başka bakacak diye kendimi kısıtlayamam ya da boşandım o zaman bana nafaka diye tutturmak anlamsız. kocandan yüklü nafaka alınca o iş çevrendeki yobazlar durulmayacak.
Kadının durumu iyi, ortada zina,terk gibi bir boşanma sebebi yok, kadın sırf nafaka kesilmesin diye sevgilisini saklıyor. Kim ne derse desin bu tip kadınlar benim için asalaktır. Biriyle evleneyim, olmadı boşanır onun parasıyla ömür boyu çalışmadan yatarım diyen kadınlar çok fazla. Bir de kadının aldığı haksız nafakayı meşrulaştırmak için suçu erkeklere atmaya hazır bir güruh olduğunu görmüş olduk.
Valla bence onurlu bir insan, kendi çalışır, başkasının parasına tenezzül etmez. Bu kadın, erkek farketmez.
Burada feminizm borazanları öttüren kadınlar, konu nafakaya gelince neden böyle oldunuz yaaa?
zaten jet sosyete filan degilsede ayda verilecek uc kurusla ne yasanir ne para yenir ya
Erkeklerde Para için evlenip kisa sürede bosanarak para yiyecek kadinlara tav olacak kadar gerzek olmasinlar o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?