- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi Quennhazel
-
Sizin icin tekrr alintiEli ayağı tutan, istisnai durumlar dışında olan her kadın çocuk yoksa nafakaya tenezzül etmemeli, çalışabilir.
Karşıdaki boşanmam süründürürm derse dava uzamasın diye oluyor
merhaba hanımlar
Abim genç yaşta boşandı ve yüklü miktarda nafaka ödüyor. Eski eşi durumu iyi olduğu halde nafaka alıyor ve aldığı nafakayı sevgilisiyle yemeye çok geçmeden başlamış bile. sosyal medyasında aşk sözleri beraber gttikleri yerlerin fotoğraflarını paylaşıyor. Kim olduğunu da biliyoruz.ama beraber resim koymuyorlar nafaka gitmesin diye. Bizim bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı? Sapasağlam gencecik üstelik kusursuz bir boşanmada bu kadına sevgilisiyle yesin diye her ay yüklü miktar da nafaka mı vereceğiz? İnanın muhtaç olsa içimize dert olmazdı ama abimin parasıyla bu yaptıklarına göz yummak istemiyoruz.
- an
Bazı kadınları anlamaktan gerçekten çok güç.
Kayınvalide-görümce-elti durumuna o kadar bilenmişler ki her yaptıklarını baştan haksız ve faul görüyorlar.
Ben de erkek ailesinin gazabına uğramış biri olarak onursuz bir kadın gibi aldığım nafakayı gidip sevgilimle yemem.
Bu bana çok ters. Nafaka maddi olarak zorluğa düşülmesi ve bu zorluğun giderilmesi için her ay ödenen bir ücrettir. Sevgilisiyle yiyip içip gezebiliyorsa o kadar da maddi bir zorluğu yoktur herhalde ya?
Not:Görümce değilim.
[/QUOT
peki sizin erkek kardeşiniz olasıydı yine dermiydiniz kadın sevgilisiyle parayı yesinKadının düşmanı yine kadın. kendi kız kardeşiniz olsaydı aynı düşünür müydünüz acaba ?????
Sadece maddi durumlarda verilmez nafaka manevi olarak da kadını yıprattıysa verilir.kimle yedigi biZi ilgilendirmez hakettigi parayı yedigi sürece.
Sadece maddi durumlarda verilmez nafaka manevi olarak da kadını yıprattıysa verilir.kimle yedigi biZi ilgilendirmez hakettigi parayı yedigi sürece.
Yalnız fazla bilginiz olmadığı konularda yanlış bilgi veriyorsunuz.Sadece maddi durumlarda verilmez nafaka manevi olarak da kadını yıprattıysa verilir.kimle yedigi biZi ilgilendirmez hakettigi parayı yedigi sürece.
Yoksulluk ve tedbir nafakası verilir. Şartlar elveriyorsa.Çocuk yoksa ortada yine de nafaka veriliyor mu kadına
konuyla ilgili fikrim yok merak ettim
Peki sizin er
peki sizin erkek kardeşiniz olasıydı yine dermiydiniz kadın sevgilisiyle parayı yesin
Size katılıyorum hakimler neye göre nafaka veriyolar anlayamıorum.. işyerinde 3000 aşkın ücret alan bi abi var 2 çocuğunun annesiyle boşandı 500 TL nafaka bağladılar çocuklara eşi de çalışmıyodu bu arada ama kendisi için nafaka talep etmemişKonuyla alakasi olmayacak belki ama 21. yuzyilda 200- 300 tl nafaka nedir ya. Kadina hakaret gibi. Gercekten kadinin o nafakaya ihtiyaci varsa, ayda 300 lira ile ne yapacak? Bana hakim 300 lira nafaka baglasa, al o uc kurusu sen bozdur bozdur harca derim hakime. (Konu sahibinin hakli oldugunu varsayarak yaziyorum.) Ihtiyaci olmayana ya da cok fazla ihtiyaci olmayana nafakayi kepceyle, cok ihtiyaci olana da çay kasigiyla mi veriyor hakimler? Hakimler kafalarina gore karar veriyorlar sanirim. Hukuku en iyi bilen hakim olmasin ya. Hakkı bilen olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?