- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
izlenecek yol;annenizi bir huzurevine yerleştirmek ve gelininizen geçen 9 yıl için özür dilemek sonrada huzur vermek.Kimse kimsenin yuvasını yakmiyor adam gibi insan gibi konusaydi kimse ses etmezdi ama o sağolsun anneme küfür ediyor ağzına gelini sayıyor size bizi yargılayın demedim.sizce nasıl bir yol izlenmeli dedim.
Niye kızSinirlerim bozuldu akşam akşam yaa
Konu sahibi kv sinin doğuma gelmesine dayanamamış. Kaldı ki temelli kalması.. konu sahibi kız tarafı olunca kaynana hiç gelmesin erkek tarafı olunca bakmak erkeğe düşer..Varya konu sahibi demiş ya eşimi seviyorum annesine saygı duymak zorundayım bakmam gerekirse bakarım. Pehhhhhhhhhhhh. Eminim bakar
Merhabalar
Direk konuya gireceğim.iki abim var annem 10 yıldır birini yanında kalıyor diğeri yeni evlendi yeni dedim 2 sene oldu. Bu 2 senede daha yeniler diye hiç gidip kalmadı.biraz da orda kalmaya karar verdi.tabi normal 9larak yengem istemedi.bu sebepden abim biraz kızmış neden o benim annem diye dışarı cikmislardi bi sinirle eve geldi anneme bağırdı çağırdı. lan sen kimsin defol g8t lan senin agzina s... gibi birçok saygısızca konuştu.annem de abime söyledi.bana bu şekilde konusuyor diye. abim suan dava acacakmis sizce bosnamalilarmi. birde bu ilk kavgaları değil. Yani sürekli bi kavga tartisma bi arada abim neden annemin yanında yürüdü diye kavga etmişlerdi.sizce Bu ilişki yürürmu zorlamalimiyiz abimi tekrar denemesi için.
Ya anlatamıyorum ben galiba öyle bi tuturma yok ortada sadece birazda burda kalayim lafı var.Anne ben musait değilim söyle böyle dese İnsanız anlarız küfür nedir.
"alzeymer" olan kaynananıza geçmiş olsun diyorum. .Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
yorumları okudum cok itici
benim kaynatam 85 meft oldu son on yılı alzeymer kısmi felçliydi
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
eee bu adamları bu kadın foğurup nice çilelerle bakmadımı
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
şimdi el kızı alsın ben yaslanıyim tek kalayım heee
oldu canım
Bosanma işine grlinxe merhametsiz biriyle ömür gecmez
Niye kızkomiciğine mi gitti? Ya var ya zamk gibi yapışan kvlerden bıktım. Aslında yazsam 7 ciltlik ansiklopedi çıkar.
El kızı alsın sizin de kahrınızı mı çeksin?Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
kaynanam 75 yasında gencliğinden beri şizofren ve şuan alzeymer ve biz 4gelin sıraylan bakıyoruz.
nereye atalım
Yazıklar olsun bi anne on evlada bakıyorda bi evlat bir anababaya bakamıyormuş ya.bunu abin için demiyorum
bu kalpsız kadınları büyüten annelere diyorum nasıl nesiller yetiştıdiniz.resmen soykırım yasatıyolar mevzuya bak.
Benimde iki oglum var ve sacıma ak düşüyo cok xor.küçüğü ateşliydi 5gundür gecem gundüxüm karıştı
oldu canım
Canım evlatlarımızı tabiki kendimiz in doğuruyoruz. Bize Yoldaş olsun, bizimle ilgilensin bizde onla, onun varlığı ile mutlu olalım diye.. ama daha şimdiden ilerde bana bakmak zorundalar deme.. Allah muhtaç etmesin de bence. . Ben öyle diyorum. Damdan düşeninin halini damdan düşen anlar. Babaannemin kurulu düzeni vardı. Ama yaşlandım diye 60 yaşındaydı. İlla bizle oturmak istedi. Baya bi olaylar, millet bi annesine bakamıyor gibisinden laf etti. Daha büyük bir ev alıp oraya geçtik. Noldu ne babaannem mutlu oldu ne biz.. halbuki evinde olsa bizler sürekli seve seve ziyarete giderdik, yüz göz olunmazdı. O yüzden küfür haricinde (o raddeye de nasıl geldi muamma) kesinlikle konu sahibi haksız..Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
nereye atalım
oldu canım
Hiçbir çocuğu kendine bakmak için doğurmayacaksın önce bunu bil. Benim rahmetli annemde kv idi ama kimseye zamk gibi yapışmadı. Hasta olmasına rağmen.Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
nereye atalım
oldu canım
Zayıklar olsun bu neslin yureği katılaşmış gelinlerine.
nereye atalım
oldu canım
Yengen yeni idolüm..82 yaşında yengem dayım vefat ettikten sonra ne oğullarını ne de kızlarının yanına gitmedi,bastonla yürüyor yalvarıyorlar gel kal diye,kimseye minnet etmem kimseyi rahatsız etmem diyor y
El kızı alsın sizin de kahrınızı mı çeksin?
Büyütüyorsanız baksın diye mi?
2 oğlum var,Allah elden ayaktan düşürmesin,ama el kızı bana baksın diye evlendirmeyeceğim,mutlu bir evliliği yuvası olsun çocukları olsun diye evlendireceğim...Bu insanlıktır!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?