Duyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.Millet gelecek mi bakalım o düğüne ben bunu merak ediyorum. İlla duyulur ne oldukları.
Siz onları silin... Onlara çanak tutan kim varsa silin gitsin... Bu konularda ben analık evlatlık, aşk meşk anlamam, vatan ve bayrak esastır, ciğerim olsa söküp atarım net, siz doğruyu yapıyorsunuz geri adım atmayınSelam kizlar,
3 ay oncesinden bir konu acmistim
Abimin gorustugu kiz ailesi ve gorusleri hakkinda
Yarin nisanlari olucak ve ben katilmicam
Buyuzden annem beni siliyor
Bilmeyenler icin ufak bi ozet gecim
Kiz tarafi bi teror orgutune mensuplar
Turkiyeye girisleri yasak
Vs vs
Ben o aileyle asla bi araya gelmek istemiyorum diye direndigim icin annem bundan sonra bizi bilme gorme gibi laflar etti
Bu arada annemde istemiyor nisan ve evliliklerini
Aileye acik acik soylendi
Ama ikisi yani gencler istiyor diye mecbur birakiliyo
Ikiside istiyosa gitsin nikah yapsin bizi bitirsin denmesine ragmen, genclerde asiri derecede yuzsuzluk ve psikopatlik var
Onlar umrumda degil artik ama okadar gergin gunler yasaniyor ki cok yoruldum bu baskidan
Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdı
Benim bayrağimi görmeye bile tahammülleri olmayanlar net teröristir.Ulkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
HayirUlkede herkes terorist ilan edildigi icin yaptiklarini somut olarak bilmedikce kimseyi terörist ilan etmiyorum. Ayrıca gidin samimi olun demedim. Ama ailede kusluk olunca esas konu sahibinin cani sikılacak, bir bayram olacak onlar gidiyor diye ailesine gitmeyecek. Bir ortak yakın dugunü olacak orda karşilaşinca keyfi kaçacak. Tabiki konusahibo gitmek istemiyorsa gitmesin ama olacaklari yazdım
Sende anneydin galiba dimi sende çocuklarını düsün ve hayatlarından çık asla görüşme çok korkutucuSanirim yok
Pardon ?
Allahim bana sabir ver diyorum
Sanki delirdim gibi hissediyorum
Seytan diyo evlerinin onune bayragi al git
Cok iyi tahmin edebiliyorum
Ama annemin argumani
Anneyim ben!
Annem babam ayrilarBabanızın annenize bi rest çekmesine bakar gibi geldi banasandriyon
Avrupada siz biz faşistiz onlar mazlumBu insanlar kacak degilki
Karakola gitsek sikayet diye almazlar
Avrupa ulkesindeyiz
Ve onlara oturum veriyolar
Size de laf geciremesinler gitmeyin madem oğluna laf geciremedi silemedi, sizi de silemezler . Dik duruşunuz kaynaklı tebrik ederim sizi.Annem babam ayrilar
Sadece onemli gunlerde bir araya geliyolar
Mesela benim dugunumde kucuk kardesimin nisaninda vs vs
Babam cok ugrasti ama laf geciremiyo
töbe bismillahBabam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Kimse gelmezDuyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.
Bizim burada başka bir sebepten aileye cephe aldılar, düğüne kimse gitmedi, üç kişi ile düğün yaptılar. Valla oluyor böyle şeyler.
Biz gitmiyoruz annem kizima yaziyoSende anneydin galiba dimi sende çocuklarını düsün ve hayatlarından çık asla görüşme çok korkutucu
Türk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne.Babam annem ve kardesim 3 aydir demedigimiz kalmadi
Iyisinden dedik anlamadi kotusunden dedik anlamadi
Ailenin yanina babam gidip istemiyoruz kizinizi biz yokuz cok istiyolarsa defolup nikahlansinlar birde dugun dernek istiyosunuz
Ustelik sartlarida dugunde TURK bayrak OLMAYACAKMIS
Babam acik ve net soyledi
Annem psikolojik olarak saglam bir yapiya sahip degil
Abim onun aklina girip nisana ikna etti
Babama gelmezsen intihar ederim gibi sozler soylemis babam bitkin bi durumda
Ya inanin ailenin butun yuku bende
Biz cok milliyetciyiz
Turkiyedeki akrabalarimizin hic birine haber etmiyolar
Babam utancindan
Annem korkusundan
Babam ben gidersem koydeki kucuk cocuk bile yuzume tukurur
Ne halin varsa gor diyor abime
Ama abimde kizda cok yuzsuz ve gurursuzlar gece babamin evinden kalkmamislar gelmezsen kendimizi oldururuz sizin üzerine atariz diyolar
Senin baban kim oluyorda benim bayragima karisirTürk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne.
Valla hiç yorum dahi yapamıcam bayrak konusunda çok hassasım.Beni en cok uzen seyde bu is bitsin diye kizi ve abimi benim evde topladik. Babamda geldi (annem babam ayrilar)
Hepimiz ama hepimiz kiza soyledik olmaz etmez diye kiz anlamak istemiyor
Gayet sakindim taaa ki
Babam dugunde turk bayragi istemiyor diyince ayagi kalktim
Bizim 2 degerimiz vardir
Biri dinimiz, ama hristiyan bile gelsin ailemize basimiz ustunde yeri var
Fakat bayragimiz ulkemiz bizim serefimiz namusumuz dedim
Abime donup dua etki benden buyuksun yoksa yuzune tukururdum yaziklar olsun dedim ama ikiside psikopat yuzsuzler
Anneniz çok başarısız bir manipülatör ve çok acımasız. Bir çocuğu kullanarak istediğini yaptırmaya çalışması iğrenç.Kimse gelmez
Cunku biz gurbetci olarak Turklugu gercektende burada heryerde yasatmaya calisiyoruz
En azindan bizim cevremiz oyle
Biz gitmiyoruz annem kizima yaziyo
Yarin elbisenin altina sunu giy falan diye
Kizim hayir annanene biz gelmiyoruz diyo
Annem bana yarin bu cocuk buyuyunce sana hesap soracak beni dayimin nisanina goturmedin hevesim kirdin diye diyor
bu insanlari insan yerine koyup evlerine gidip bir bardak su icmek bile yillardir ulkede katledilen binlerce insana vefasizlik olur.Yüzgörduluk gitseydiniz..boyle seylerde aileye rest olmuyor. Olunca rest ceken de uzüluyor bayramda seyrana. En iyisi bir iki gorevo yapıp uzak durmaktı. Düğüne gidin düzelsin. Sonra gorüşmeyin isterseniz bayramda seyranda araşın..yani adi küs olmasın demek istedigim küsluk gerginlik getiriyor ailede huzur kaçıyor
Yarın o çocuk büyüyünce ülkesine dönmek isterse aptal dayısı onun da başını yakacak. Bunun farkındalar mı acaba? Uzaktan akrabası terör örgütüne maddi yardım yapmış diye bir arkadaş soruşturma geçirdi, meslekten uzaklaştırıldı.Kimse gelmez
Cunku biz gurbetci olarak Turklugu gercektende burada heryerde yasatmaya calisiyoruz
Annem bana yarin bu cocuk buyuyunce sana hesap soracak beni dayimin nisanina goturmedin hevesim kirdin diye diyor
Evladınız büyüdüğünde dik duruşunuzdan dolayı sizinle gurur duyacak.İste benim annem diyecek.Kimse gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?