Abimin nisanina katilmadigim icin ailem beni siliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Millet gelecek mi bakalım o düğüne ben bunu merak ediyorum. İlla duyulur ne oldukları.
Duyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.
Bizim burada başka bir sebepten aileye cephe aldılar, düğüne kimse gitmedi, üç kişi ile düğün yaptılar. Valla oluyor böyle şeyler.

Siz onları silin... Onlara çanak tutan kim varsa silin gitsin... Bu konularda ben analık evlatlık, aşk meşk anlamam, vatan ve bayrak esastır, ciğerim olsa söküp atarım net, siz doğruyu yapıyorsunuz geri adım atmayın

Benim bayrağimi görmeye bile tahammülleri olmayanlar net teröristir.
Vatan mevzu olduğunda sevgi pıtırcığı olamam.

Hayir
Bu insanlar Tc vatandasligindan atilmis
Turkiyeden atilmis
Avrupa ulkesinde vr acik acik p.. Orgutu
Akrabalrdan kimse asla katilmaz
Cevremizden de kimse katilmaz

Annem babam ayrilar
Sadece onemli gunlerde bir araya geliyolar
Mesela benim dugunumde kucuk kardesimin nisaninda vs vs
Babam cok ugrasti ama laf geciremiyo
Size de laf geciremesinler gitmeyin madem oğluna laf geciremedi silemedi, sizi de silemezler . Dik duruşunuz kaynaklı tebrik ederim sizi.

töbe bismillah
tutucam kendimi

Duyulursa gitmezler. Akabinde de evlerine bir daha kimse gitmez bence.
Bizim burada başka bir sebepten aileye cephe aldılar, düğüne kimse gitmedi, üç kişi ile düğün yaptılar. Valla oluyor böyle şeyler.
Kimse gelmez
Cunku biz gurbetci olarak Turklugu gercektende burada heryerde yasatmaya calisiyoruz
En azindan bizim cevremiz oyle
Sende anneydin galiba dimi sende çocuklarını düsün ve hayatlarından çık asla görüşme çok korkutucu
Biz gitmiyoruz annem kizima yaziyo
Yarin elbisenin altina sunu giy falan diye
Kizim hayir annanene biz gelmiyoruz diyo
Annem bana yarin bu cocuk buyuyunce sana hesap soracak beni dayimin nisanina goturmedin hevesim kirdin diye diyor

Türk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne.

Sizin davranışınız doğru. Nişana gitmeyin. Bizim bayrağımızın kırmızısı şehitlerimizin kanını simgeler. Şehitlerimizin genç nişanlıları, eşleri, çocukları aklınıza gelsin ki tavrınızda dirayetli olasınız. Nişanda Türk bayrağı olmayacak ne demek? Bayrağımız da vatanımız da annenizin histerik tavırlarının çok üstündedir. Annenize saygıda kusur etmeyin, ona iyilikte bulunun ama tavrınızı da koyun. Abiniz de ne hali varsa görsün.

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE !!!

Son düzenleme:
Çok çok çok üzüldüm… Allah anne ve babanızın yardımcısı olsun, onlara kızmayın elleri mahkum, evlat bu insan atıp silemiyor işte, korkuyorlardır abiniz canına kıyarsa ömür boyu vicdan azabı çekerler diye Abiniz en kısa zamanda doğru yolu bulur inşAllah

Türk bayrağı desenli elbise giyip gidin düğüne.
Senin baban kim oluyorda benim bayragima karisir
Seni evimde agirladigim icin kendimden utaniyorum
Hayatimda cok hata yanlis seyler yapmisimfir ama suan benim hayatimin en igrenc utanc verici ani dedim

Valla hiç yorum dahi yapamıcam bayrak konusunda çok hassasım.
Abiniz yolunu sapıtmış, onların arasına girdikten sonra malesef onlar gibi olup çıkar.
Daha ortada düğün yok bişey yok direkt bayrağa göz dikmişler zaten.
Üzülürsünüz haklı olarak çok zor şeyler ama haklıyım ve doğruyum diye teselli edin kendinizi.

Anneniz çok başarısız bir manipülatör ve çok acımasız. Bir çocuğu kullanarak istediğini yaptırmaya çalışması iğrenç.
Bazı seçimlerin bedeli olur. Eğer abiniz bu seçimi yapıyorsa, bedeli de kardeşini kaybetmek olacak. Sizleri de arkasından sürükleyemez, kendi yolu kendi seçimi, yalnız yürüyecek artık.

bu insanlari insan yerine koyup evlerine gidip bir bardak su icmek bile yillardir ulkede katledilen binlerce insana vefasizlik olur.

Yarın o çocuk büyüyünce ülkesine dönmek isterse aptal dayısı onun da başını yakacak. Bunun farkındalar mı acaba? Uzaktan akrabası terör örgütüne maddi yardım yapmış diye bir arkadaş soruşturma geçirdi, meslekten uzaklaştırıldı.

Evladınız büyüdüğünde dik duruşunuzdan dolayı sizinle gurur duyacak.İste benim annem diyecek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…