Abimin Nişanlısı

ne sen ,ne memleketin ( bende sivaslıyım taşına toprağına kurban olurum ) , nede yazdıkların gerçek olamaz , bu yazdıkların akla mantığa asla sığmayacak şeyler

Kapalı açık ayrımını gördükten sonra okumayı bıraktım. Sen kapalısın sanırım ben açığım ama senden daha insanım. Zihniyete bak ya.

Bence bu kesinlikle bi sosyal deney burayı bilen biri bunları asla yazmaz

Sen bu senaryo yazma yeteneğini dizilerde kullan harcanma buralarda
Başlamışsın devamını getir
Yer sivasta bir konak
Karakterler hazır
Erkek çocuktan gelecek çocuğu dört gözle bekleyen aşiret ailesi
Şehirde yaşamış istenmeyen güzel gelin
Ve sürekli ortada tıslayarak dolaşan bir görümce

Kız açık bize uymaz kısmından sonra okumadım, umarım bu iş olmaz çünkü o anne babanın binbir güçlükle okutup vatana öğretmen eylediği kızcağızı görümce hasetliği ileri mutsuz ve hasta eder. Hiç gerek yok

Bravo

Bariz kiskaniyorsun o kizi acik olunca namussuz mu oluyor.zihniyete bak. Kapali.olanlar cok namuslu yada.kaynana.kayinpeder.kiymeti biliomus.gbi. sen verirsin o vermez bileziklerini burada.sana.b.k yemek.duser canim uzgunum. Okurken sinir oldum benim.gorumcem.boyle.olsa.ohoo sac.bas.birakmazdim.herhalde

4 yıl önce kendi isteğimle kapandım kapanmadan öncede istediğim gibi açık giyinirdim açık halimle de namusluydum kapalı halimlede namusluyum çok şükür namus başını kapatınca olmuyor namus kardeşinin eşine saygı duyunca soyadını taşıyan birine çamur atmayınca oluyor şimdi siz söyleyin bakalım hanginiz namuslusunuz siz mi başı açık gelininiz mi

Fettan örümcek pardon görümcek. Sen daha cokkk fırça yersin. O kız kim mi oluyor. Abinin sevdigi evlenecegi nihahlanacagi esi cani ciğeri. Sen se dış kapının dis mandalisin. Kıskanç seniii

Yıl olmuş 2019 neler göreceğiz daha.
Kız yine sana saygılı davranmış ben olsam daha beterini yapabilirdim.
Size ne altınları ne yapacaksa? Size ne açıksa? O sana kapalısın diyor mu?
İnanılmaz sinirlerim bozuldu kendime yapılmış gibi hissettim. Çirkin düşüncelerle insanlara gölge yapmayın, rahat bırakın, sınırınızı bilin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…