Abimin Nişanlısı

kız açık diye ve istediklerini söyledi diye ne bu dusunce yahu..,

gorumcem bana bişiy dese ben ağzımı açamam falan yazmışsın :/ köle misin sen ?

20 yaşındasın kız da 25miş kendınden buyuk bi insana nasıl davranacagını bilememişsin bi de boyundan buyuk laflar..

yada gerçek misin ?

Ciddimisin sen olamaz yani niye cok cocuk yapsin ,niye bilezikleri versin,niye annene hizmet etsin ,niye gorumcesine karsilik veremesin?bunlari mecburi gorursen kendine saygin kalmaz icinden gelerek yaparsa bir anlami olur,tamam senle ben bir miyiz?diyerek okumaninda adam olmaya yetmedigini kanitlamis ama bir beklentiye girme kendine doldurma bosuna.

Sen ne biçim insansın yorumlara bak yazık

kendi ezilmiş hep gelinlerini ezmek istiyo aklı sıra böyle görümce düşman başına bile değil

Hayatımız yaklaşık bir senedir mafoldu. Abim evde tek erkek ve okumuş. Biz de istesek alirdi biz ne dersek yapardı sözümüzden çıkmazdi. Ama çalıştığı yerden bir kiz buldu kiz onun aklini başından aldı. Kontör istiyoruz onu bile göndermiyor artık. Kiz tam bir bela. Sarışın mavi gözlü baya guzel bir şey ama hiç bize benzemiyo. Biz kapalıyiz filan o acik giyinmese de basi açık. Modern bir sey abimin cok parasini harcayacak belli. Abim para harcayip evlilik teklifi bile etmis. Bizdeyse sözde evlilik teklifi yapılır. Ne gerek varr ???!!!

Ve kiz kıskancin teki. Ben nişanlıyim. Neymis evim varmis su kadar bilezik takilmis. O okumus etmis buyuksehirde yetismis o da ev istiyormus benden cok bilezik istiyormus. Ne yani sen okudun modernsin guzelsin diye abimi kullanman mi lazim? Abim onun yanina gidince degisiyor. 5 bin liralik gelinlik istemis. Sinirden cildiriyorummm. Benim evim var da senin de olmak zorunda mi . Ne yapmam gerekiyor sizce? Bugune kadar rahat yasamis abim onla evlenince hepten parasini yiyecek.bunuda sen yazmıstın dimi

kendi ezilmiş hep gelinlerini ezmek istiyo aklı sıra böyle görümce düşman başına bile değil
Yani bilemiyorum ama benimde gorumcelerim var 3 tane bizde tartisirizda kizarimda ama zorda olunca birbirimize kurban oluruz boyledir bu isler kimse kimseye mecbur degil bayan kendini dolduruyo bosuna ama gereksiz kendine zarar

Yani bilemiyorum ama benimde gorumcelerim var 3 tane bizde tartisirizda kizarimda ama zorda olunca birbirimize kurban oluruz boyledir bu isler kimse kimseye mecbur degil bayan kendini dolduruyo bosuna ama gereksiz kendine zarar
Boş kafa ama o neymiş açıkmış neymiş annesine hizmet etcekmiş çok çocuk yapcakmış altınlarını kocasına vercekmiş yeminle çok sinirlendim

Neyse okulların açılmasına az kaldı

SENI YALANCI FAKE SENI

Bu yazdiklarinizin gerçek olmamasını ümit ediyorum ve gelininize kolaylıklar diliyorum.

Ne cahilce düşünceler Allah sizin gibi görümcelerden düşmanımı bile korusun çok yazık

Abiniz evleniyor, kendine aile kuruyor. Siz kendinize damızlık ve hizmetçi istiyorsunuz. Ayrıca anne babaya hizmet gelinin değil evladın görevidir. Çok kaygılanıyorsanız ailenize kendiniz hizmet edin.

4 yıllık üniversite okuyan bir insan için 25 yaş evlilik için erken bile sayılır. Evde kalmış demek de cahilliğin kaçıncı seviyesi bilemedim. İnsanın tek başarısı evlenmek değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…