Çok dikkat ederek yolculuk yapsanız dahi kapalı bir mekanda taşıyıcı mı hasta mı bilmediğiniz insanların arasına bebeğinizi sokmanız çok büyük bir risk bence, abiniz canınız kanınız ama bebeğinizde canınız kanınız, sizi anlayışla karşılayacaklardır.Kızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz
Düğün olsa bi nebze anlayacağım ama bu durumda söz diye tutturmak ne demek gitmeyin benceKızlar abim askere gidecek gitmeden önce ille de sozlenecem diye tutturdu. O benim canım ailem ama ben doğuda küçük bir sehirdeyim 2 aylik bebeğim olduğu için evden çıkmıyorum bile söz ise istanbulda virüsün tam ortasında evde olacak. Onu yalnız bırakma düşüncesi beni öldürüyor eşim de gelemez iş yeri bu sene yıllık izin bile vermiyor. Ben bu bebeğe kıyıp nasıl gideyim bi de eşimsiz ailemle de olsa. Ama onu yalnız başına birakmak ta istemiyorum siz olsaniz naparsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?