Oncelikle annesi varken cocuk neden halada babaannede surunsun ki yeri yurdu belli olmadan yasasinHerkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Anlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllüHerkes kendi cocugunu kendi baksin.Zaten mahkeme anneye vermedi mi?Yani tamam deseydiniz kadindan zorla alcak miydi?
Anneniz neden bakamıyoAnlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllü
o nasıl anneymiş ki? 3 yıldır bir kez kızımdan ayrı bir evde yatmadım. doğum yapacağım geceyi düşünüyorum şimdiden. nasıl anneler var dünyada ya...Anlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllü
Bizde aynen sizin dediğiniz gibi dedik çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz.. oda çocukları nerdeyse oraya gelip gidecekti şu an annemlerde kalıyor.Oncelikle annesi varken cocuk neden halada babaannede surunsun ki yeri yurdu belli olmadan yasasin
Ve birde abinizin istedigi sıradan basit bisey degil ki iki cocugun sorumlulugunu alacaksiniz hemde evlisiniz esiniz riza gostetecek mi gostermeyecek mi dusunmuyor bile birde Allah muhafaza basina bisey gelse soeumluluk size kalacak
Nolur kusura bakmayin ama onlar kedi yavrusu degil iki insan evladi ne yaparsaniz yapin annesinin yerini tutamazdiniz en dogru karari vermissiniz
Bu arada siz cocuklara bakarken abiniz ne yapmayi dusunuyormus
Uzuldum simdi cocuklaraAnlaşmalı boşandıklarından biz istemediğimiz için mecburen anneye verildi.. anneside biz baksak verirdi gönüllü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?