- 15 Haziran 2016
- 1.683
- 5.152
- 108
- 39
Annem hasta günde 5 öğün insülin kullanıyo başka rahatsızlıklarıda var bide yanında gelin var diğer abimle beraber oturuyorlar o baksa bile gelin razı gelmez..Anneniz neden bakamıyo
Anneside pek istemiyo sanırım çocuklar adına üzüldüm umarım hayırlısı olurAnnem hasta günde 5 öğün insülin kullanıyo başka rahatsızlıklarıda var bide yanında gelin var diğer abimle beraber oturuyorlar o baksa bile gelin razı gelmez..
çok ciddi problemleri yoktu yani dört dörtlük değillerdi ama yuva bozacak kadar da önemli bi sorunları yoktu evleri kendilerinindi bir takım borçları olmuştu ama onu aştılar babamda yardımcı oldu hallettiler en son gştme nedeni abimin eski eşi çocukları dışarda bırakıp pazara gitmiş abimde telefonda kızmış tartışmışlar küfretmiş sebep bu. çocuklar biri 13 biri 8 yaşında valla bilmiyorum bundan sonra çıkar kokusu bi hiç uğruna herkesin hayatını mahvetti en çokta çocukların yenge şu anda abisinin yanındaAyrılma sebepleri neydi? Çocuklar kaç yaşındaydı? Ve yengeniz çocuklara bakamayacak durumda mi? Su anda çocuklar Nerede kalıyor? Yenge de başka kendi annesine filan bırakıp başkasıyla mi evlendi?
Abinizin mantığını anlamaya çalıştim. Yoksa mantıken Cok sacma. Buradan yalnızca yengenizin canını yakmak için çocuklari almaya çalışmış gibi görünüyor. BakacakSa kendi baksaydi.
Çocuklara alıp anne ve kızkardeşe bırakmak zaten mantıksız. Anne dururken halada neden büyüsün çocuk?
O kadar seviyorsa devamli görüşsun. Programını çocuklarına göre yapsın. Eğer mantığı buysa hiç sallamayin.
İstediği şey kolay değil. Anne olmasa bir nebze. Şu durumda çok hatalı
Kendinizi hic uzmeyin hem cocuklar icin en dogrusunu yaptiniz hwmde kendi aile duzeninizi korumus oldunuz inanin almis olsaniz cok buyuk sorunlarla katsilasacaktinizBizde aynen sizin dediğiniz gibi dedik çocuğa annesinden iyi kimse bakamaz.. oda çocukları nerdeyse oraya gelip gidecekti şu an annemlerde kalıyor.
Sadece bu sebepten bosanilmaz baska seyler vardir siz bilmiyorsunuzdur.Madem abin bosndin kendi dusunsunçok ciddi problemleri yoktu yani dört dörtlük değillerdi ama yuva bozacak kadar da önemli bi sorunları yoktu evleri kendilerinindi bir takım borçları olmuştu ama onu aştılar babamda yardımcı oldu hallettiler en son gştme nedeni abimin eski eşi çocukları dışarda bırakıp pazara gitmiş abimde telefonda kızmış tartışmışlar küfretmiş sebep bu. çocuklar biri 13 biri 8 yaşında valla bilmiyorum bundan sonra çıkar kokusu bi hiç uğruna herkesin hayatını mahvetti en çokta çocukların yenge şu anda abisinin yanında
biri 13 diğeri 8Çocukların yaşları nedir?
Haklısınız kendine güvendiki bozdu yuvasını çocukları için katlanmalıydı e var yani herkesin hayatı dört dörtlük mü.. zaten çocuk başı 300 tl ödeyecek abim ayda 600 tlCocuklarin annesi de hayatta babası da,size düşmez ki bakımı,sorumluluğu..Çocuklarin annesi çalışacak cabalayacak yavrularını büyütecek,abinde anneye maddi destek verecek ve evlatlariyla düzenli olarak ilgilenecek.Yani benim mantığım böyle calisiyor o yüzden bence rahat olun darılan darilsin.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
zHerkese iyi akşamlar arkadaşlar benimde sıkıldığım bir konu var. Abimle eşi ayrıldılar..2 tanede çocukları var velayetleri anneye verildi. ama abim çocuklarını kendi almak istedi.. kendi almak istedi derken bizim bakmamızı istedi. yani ya ben bakacaktım yada annemler.. annem küçük abimle beraber oturuyor yanında gelin var o zaten bakamaz bende evliyim sürekli nereye kadar bakıcaz bir gün değil 2 gün değil hani kısa süreliğine olsa insan bi şekilde bakar yada mecbur kalınır ortada bırakıcak halimiz yok.. 2 tane çocuğun sorumluluğunu almak istemedim.. ama abim beni silmiş çocuklarına bakmadım diye anneme söylemiş ben varken o buraya gelmesin başıma bir olay geldi yardımcı olmadı böyle kardeşlik olmaz vs. ama istediği ağır bir sorumluluk değil mi sizcede.. benim zaten kendi sorunlarım var çok üzgünüm yuvası bozuldu çocukları annesine verildi ama napabilirim ciğerim yanıyor ama ben kendimi biliyorum bakamazdım eşimlede aramız açılırdı eşim illa bakamazsın demedi ama biliyorum ilerde sorun çıkma ihtimali yüksekti.. şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler..
Haklısınız kendine güvendiki bozdu yuvasını çocukları için katlanmalıydı e var yani herkesin hayatı dört dörtlük mü.. zaten çocuk başı 300 tl ödeyecek abim ayda 600 tl
Hanımefendi söyledim ya yuvası yıkılmış çocukları elinden gitmiş ciğerim yanıyor "olan çocuklara oldu" diye bahsettim yukarıda üzüldüm tabiki insan üzülmez mi ama yapacak bişeyim yokbosverin abinizi anne cocuklara iyi bakiyor mu yuva yikilmis 2 cocuk var ortada siz abinizin sacma sapan tripleriyle ugrasip cocuklari dusundugunuze dair bir cumle bile kurmuyorsunuz
z
Haklısınız zaten söyledim dört dörtlük bir hayatları yoktu ama çok ciddi sorunlarıda yoktu bi sinirle çekti gitti abim çok gitti peşine özür felan diledi tekrar bi şans daha verelim kendimize tekrar deneyelim belki aşarız sorunlarımızı en azından çocuklar için tekrar deneseydi hiç şans vermedi. olan çocuklara oluyorBu dedigin saçma geldi ama bana. Eger mutlu değilse çocuklar için katlanmak zorunda değil ki. Ne var yani ne demek. Ayrica abinin anlattigi kadarini bilebilirsin ki o da kendine göre anlatir. Kadınların kolay kolay bosanmayacagini da kkdan biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?