- 26 Eylül 2021
- 146
- 76
- 48
- 37
- Konu Sahibi beklenenan41
-
İnan sorun ne bende anlayamadım sadece anlattığım kadarını biliyorum bende.evet2 kardeşiz gelin beni kıskanırmı bilmem öyle bişey hissetmedim sadece abime yaptıramadıkları konusunda aracılık etmem ister bense ikinizin arasındaki ilişkiye karışamam der susardım oda gıcık olurduAllah Allah
Çekişmeler yaşıyor musunuz ? 2 kardeş misini ? Gelin seni kıskanır mı
Tam sorunu anlamadım
Öyle yapıyorum ama bu aralar çok sık aklıma gelmeye başladı boğazımda bişeyler düğümleniyor ve geçmiyor o anlarda..Bence size soylenmeyrn baska sebep vardir. Sadece bunlarsa cok sacma. Bosverin kendi ailenize odaklanin ne halleri varsa gorsunler.
Abinizde oyle bir duygu olsaydi sizin adimlariniza karsi adim atardi. Tek tarafli bu duygunuz dusunmemeye calisin.Öyle yapıyorum ama bu aralar çok sık aklıma gelmeye başladı boğazımda bişeyler düğümleniyor ve geçmiyor o anlarda..
Aşırı saçma zaten… o yüzden yediremiyorum şu sebep olsa hani yanlış yaptım der yalvarır gönlünü alırım ama bunların dışında bişey bilmiyorumSadece bu sebeplerden insan kardeşinden soğumaz. Sizin bilmediğiniz abinizin anlatmadığı başka şeyler var bence.
Bu sebebe arkadaş bile soğumaz yani.
Cok saçma değil mi?
Tabi canım tek taraflı olduğu kesin… ne diyimki yine düğüm düğümüm işteAbinizde oyle bir duygu olsaydi sizin adimlariniza karsi adim atardi. Tek tarafli bu duygunuz dusunmemeye calisin.
Aynen. Lardesler kus kalamaz illa barisilir yazmislar bircok kisi ama annem 2 kardeşiyle 10-15 senedir gorusmuyor. Bir arada mutlu olmayan insanlarin kan bagi var diye gorusmesinin gerekli oldugunu da düşünmüyorum. Kopunca kopabiliyor yaniBenim annem 10 senedir kardesleriyle konusmuyor.Ben de yaklasik 10 senedir dayilarimi gormedim.Zorlama iliskiler biyere kadar gider,biyerde kopar.Yani sizin cocugunuz da dayisiyla buyumeyiversin.Bazen olmaz.Hayatiniza bakin.
Adim atmak icin degil ama nedenini ogrenmek icin annenizle konusun konustursun abinizi belki gercekten fark etmediginiz birsey olmustur.Tabi canım tek taraflı olduğu kesin… ne diyimki yine düğüm düğümüm işte
Evet ama işte tek bilmek istediğim acaba oda böyle benim gibi hissettiği oluyormudur sanmam ama.Aynen. Lardesler kus kalamaz illa barisilir yazmislar bircok kisi ama annem 2 kardeşiyle 10-15 senedir gorusmuyor. Bir arada mutlu olmayan insanlarin kan bagi var diye gorusmesinin gerekli oldugunu da düşünmüyorum. Kopunca kopabiliyor yani
Annemlere ısrar ettim yok bunlar başka bişey demedilerAdim atmak icin degil ama nedenini ogrenmek icin annenizle konusun konustursun abinizi belki gercekten fark etmediginiz birsey olmustur.
Zorunuza gidiyordur ama kardeş de bir yere kadar.Aşırı saçma zaten… o yüzden yediremiyorum şu sebep olsa hani yanlış yaptım der yalvarır gönlünü alırım ama bunların dışında bişey bilmiyorum
Biyerden sonra kim nasil mutluysa oyle yasasin valla.Anne baba bir diye sizi somuren biriyle gorusmeyin.Aynen. Lardesler kus kalamaz illa barisilir yazmislar bircok kisi ama annem 2 kardeşiyle 10-15 senedir gorusmuyor. Bir arada mutlu olmayan insanlarin kan bagi var diye gorusmesinin gerekli oldugunu da düşünmüyorum. Kopunca kopabiliyor yani
Annen kesinlikle biliyordur annenle ciddi bir konuşma yapÖyle yapıyorum ama bu aralar çok sık aklıma gelmeye başladı boğazımda bişeyler düğümleniyor ve geçmiyor o anlarda..
Kesinliklee eşinin beynini yıkaması sonucu bu hale gelmişsiniz bazı insanlar yüze Güler arkadan sallar belki gelininiz de böyle yapmıştır bana şunu yaptı şunu dedi diye diye adımı olmuşuz etkilemiştirMerhaba, içim acıyor bazen.Abimin var olup yanımda olmaması konuşamıyor olmak içimi acıtıyor. Neden mi küsüz? Özetle anlatmaya çalışacağım. Abim evlendikten sonra herşey iyi aynı devam ediyordu ben evlendikten sonra bişeyler oldu anlamadım aramızda kavga tartışma herhangi birşey yoktu eşimde abime karşı saygıda kusur etmezdi etmedide.. konuşmalarımız devamdı ama bir soğukluk vardı hissediyordum.aradan zaman geçti ev aldık daha sonra onlarında ev almasına madden değil ama manen yönlendirici bit şekilde sebep olup bulunduğumuz semte 5 dk mesafede ev aldırdım. O süreçte 1 hafta bizde kaldılar. Yemeklerini yedirdim hiçbirşeye dokundurmadım. Çocukları vardı 2 yaşında yeğenim onla ilgilendim vs. Bi yandanda işte çalışıyordum. Herneyse bu süreçte alındığı saçma sapan bişeyler olmuş anneme anlatmış. Ben onu el üstünde tutarken onun böyle aptalca şeyler düşünmesine çok kırılmıştım örneğin cenga oyununu var tahtalar yerde yeğenim onlarla oynuyordu kartonunu aldım kenara kaldırdım neymiş niye kaldırmışım .. yada her zamanki esprileşmelerimizden sigara kullanıyorduk sigara almayı unutmuş ooo otlakçılık hee diye takıldım.. böyle saçmalıklar. Neyse konuşmaya benim sayemde bir süre daha devam ettik ama anne baba hatrınaydı ikimizde yanyana geldiğimizde artık samimiyetsiz bir hava esiyordu kimse içten gelmiyordu. Arabamız yoktu hamileliğim boyunca birşeye ihtiyacın varmı dememiş hastaneye hep komşumuz götürmüştü bense bunun lafını bile etmemiştim içim buruktu sadece. Onun küçük sebepleri ama benimse anlatmadığım sizlere büyük sebeplerim olmasına rağmen konuşmaya devam etmeye çalışmıştım.Bebeğim oldu küvezde 10 gün geçirdi doğumda geldi hastaneye ama göremedi bebeğimi küvezde olduğu için sonrada hiç gelmedi sormadı aramadı.. ben artik dayanamadim senin gibi abi olmaz olsuna giden bir mesaj yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmedi 6 aya geliyor konuşmuyoruz. Bebeğimi hiç görmedi bende yeğenimi göremiyorum gelin desen onun kışkırtması ile mi oldu diye düşümüyorum günahları boynuna hiç aracılıkta etmedi. Böyle bir durumda yine de içim buruk eşime karşı bilr mahcubum çocuğumun dayısı var ama gelmedi… siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Merhaba, içim acıyor bazen.Abimin var olup yanımda olmaması konuşamıyor olmak içimi acıtıyor. Neden mi küsüz? Özetle anlatmaya çalışacağım. Abim evlendikten sonra herşey iyi aynı devam ediyordu ben evlendikten sonra bişeyler oldu anlamadım aramızda kavga tartışma herhangi birşey yoktu eşimde abime karşı saygıda kusur etmezdi etmedide.. konuşmalarımız devamdı ama bir soğukluk vardı hissediyordum.aradan zaman geçti ev aldık daha sonra onlarında ev almasına madden değil ama manen yönlendirici bit şekilde sebep olup bulunduğumuz semte 5 dk mesafede ev aldırdım. O süreçte 1 hafta bizde kaldılar. Yemeklerini yedirdim hiçbirşeye dokundurmadım. Çocukları vardı 2 yaşında yeğenim onla ilgilendim vs. Bi yandanda işte çalışıyordum. Herneyse bu süreçte alındığı saçma sapan bişeyler olmuş anneme anlatmış. Ben onu el üstünde tutarken onun böyle aptalca şeyler düşünmesine çok kırılmıştım örneğin cenga oyununu var tahtalar yerde yeğenim onlarla oynuyordu kartonunu aldım kenara kaldırdım neymiş niye kaldırmışım .. yada her zamanki esprileşmelerimizden sigara kullanıyorduk sigara almayı unutmuş ooo otlakçılık hee diye takıldım.. böyle saçmalıklar. Neyse konuşmaya benim sayemde bir süre daha devam ettik ama anne baba hatrınaydı ikimizde yanyana geldiğimizde artık samimiyetsiz bir hava esiyordu kimse içten gelmiyordu. Arabamız yoktu hamileliğim boyunca birşeye ihtiyacın varmı dememiş hastaneye hep komşumuz götürmüştü bense bunun lafını bile etmemiştim içim buruktu sadece. Onun küçük sebepleri ama benimse anlatmadığım sizlere büyük sebeplerim olmasına rağmen konuşmaya devam etmeye çalışmıştım.Bebeğim oldu küvezde 10 gün geçirdi doğumda geldi hastaneye ama göremedi bebeğimi küvezde olduğu için sonrada hiç gelmedi sormadı aramadı.. ben artik dayanamadim senin gibi abi olmaz olsuna giden bir mesaj yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmedi 6 aya geliyor konuşmuyoruz. Bebeğimi hiç görmedi bende yeğenimi göremiyorum gelin desen onun kışkırtması ile mi oldu diye düşümüyorum günahları boynuna hiç aracılıkta etmedi. Böyle bir durumda yine de içim buruk eşime karşı bilr mahcubum çocuğumun dayısı var ama gelmedi… siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?an ne eniz
Annenizdemi bilmiyor hicmi sormamis abinize.Bence o bir sekilde öğrenip söylesin size en En azından sebebini bilirsiniz.Öteki konular çok saçma ve Gerçi küsmek isteyene bahane çok gözünün üstünde kasin var der yine küser bahane arar.Aşırı saçma zaten… o yüzden yediremiyorum şu sebep olsa hani yanlış yaptım der yalvarır gönlünü alırım ama bunların dışında bişey bilmiyorum
Benim de benden 5 yas kucuk erkek kardesim var. 2019 dan bu yana gormuyorum gorusmuyoruz konusmuyoruz. Buyuk oglumu bi iki kez gormustu daha biz bozusmadan. Kucugun varligindan bile haberi yok. Bosa demiyolar sen dostu bul dusmanini annen dogurur diye. Et tirnaktan ayrilmaz falan hikaye. Parmagin kangren olduysa kesiceksin ki elini kurtarasin. Kestim attim. Hic yok gibi. Sanki annem onu hic dogurmamis hic hayatimda olmamis gibi. Sirtimdan kocaman bi yuk kalktigini yeni yeni farkediyorum. Kurtuldum diyip seviniyorum. Sen de dusme derdine. Bosa dememisler sevmeyene karinca yük sevene filler karinca diye. Sana kiymet vermeyenlere vahlanarak harcanacak ömrün mü var?Merhaba, içim acıyor bazen.Abimin var olup yanımda olmaması konuşamıyor olmak içimi acıtıyor. Neden mi küsüz? Özetle anlatmaya çalışacağım. Abim evlendikten sonra herşey iyi aynı devam ediyordu ben evlendikten sonra bişeyler oldu anlamadım aramızda kavga tartışma herhangi birşey yoktu eşimde abime karşı saygıda kusur etmezdi etmedide.. konuşmalarımız devamdı ama bir soğukluk vardı hissediyordum.aradan zaman geçti ev aldık daha sonra onlarında ev almasına madden değil ama manen yönlendirici bit şekilde sebep olup bulunduğumuz semte 5 dk mesafede ev aldırdım. O süreçte 1 hafta bizde kaldılar. Yemeklerini yedirdim hiçbirşeye dokundurmadım. Çocukları vardı 2 yaşında yeğenim onla ilgilendim vs. Bi yandanda işte çalışıyordum. Herneyse bu süreçte alındığı saçma sapan bişeyler olmuş anneme anlatmış. Ben onu el üstünde tutarken onun böyle aptalca şeyler düşünmesine çok kırılmıştım örneğin cenga oyununu var tahtalar yerde yeğenim onlarla oynuyordu kartonunu aldım kenara kaldırdım neymiş niye kaldırmışım .. yada her zamanki esprileşmelerimizden sigara kullanıyorduk sigara almayı unutmuş ooo otlakçılık hee diye takıldım.. böyle saçmalıklar. Neyse konuşmaya benim sayemde bir süre daha devam ettik ama anne baba hatrınaydı ikimizde yanyana geldiğimizde artık samimiyetsiz bir hava esiyordu kimse içten gelmiyordu. Arabamız yoktu hamileliğim boyunca birşeye ihtiyacın varmı dememiş hastaneye hep komşumuz götürmüştü bense bunun lafını bile etmemiştim içim buruktu sadece. Onun küçük sebepleri ama benimse anlatmadığım sizlere büyük sebeplerim olmasına rağmen konuşmaya devam etmeye çalışmıştım.Bebeğim oldu küvezde 10 gün geçirdi doğumda geldi hastaneye ama göremedi bebeğimi küvezde olduğu için sonrada hiç gelmedi sormadı aramadı.. ben artik dayanamadim senin gibi abi olmaz olsuna giden bir mesaj yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmedi 6 aya geliyor konuşmuyoruz. Bebeğimi hiç görmedi bende yeğenimi göremiyorum gelin desen onun kışkırtması ile mi oldu diye düşümüyorum günahları boynuna hiç aracılıkta etmedi. Böyle bir durumda yine de içim buruk eşime karşı bilr mahcubum çocuğumun dayısı var ama gelmedi… siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Abinizi sizden uzaklaştıran şeyin altında başka şeylerde var gibi... Siz evi önerirken gelin ne dedi abimiz sizin gösterdiğiniz evi aldı diye gelin sorun çıkardımi sizde kalırken hiç sezdinizmi yada iyi anlasirmisiniz.. siz otlakci derken abiniz onu şaka anlar ama gelin yanlış anlayıp eşine bak sana bunu diyor falan yaparmı? Yani anlattiginiz kadarı yok bence. Tamam erkekler genelde daha soğuk olur ama çabuk unutandir. Yani kişiye bağlı tabi oda ayrı mesele. Üzüldüm ama adınıza. İnsan kardeşi ile kus olunca aklımda fikride orda olur umarım duzelirsinizMerhaba, içim acıyor bazen.Abimin var olup yanımda olmaması konuşamıyor olmak içimi acıtıyor. Neden mi küsüz? Özetle anlatmaya çalışacağım. Abim evlendikten sonra herşey iyi aynı devam ediyordu ben evlendikten sonra bişeyler oldu anlamadım aramızda kavga tartışma herhangi birşey yoktu eşimde abime karşı saygıda kusur etmezdi etmedide.. konuşmalarımız devamdı ama bir soğukluk vardı hissediyordum.aradan zaman geçti ev aldık daha sonra onlarında ev almasına madden değil ama manen yönlendirici bit şekilde sebep olup bulunduğumuz semte 5 dk mesafede ev aldırdım. O süreçte 1 hafta bizde kaldılar. Yemeklerini yedirdim hiçbirşeye dokundurmadım. Çocukları vardı 2 yaşında yeğenim onla ilgilendim vs. Bi yandanda işte çalışıyordum. Herneyse bu süreçte alındığı saçma sapan bişeyler olmuş anneme anlatmış. Ben onu el üstünde tutarken onun böyle aptalca şeyler düşünmesine çok kırılmıştım örneğin cenga oyununu var tahtalar yerde yeğenim onlarla oynuyordu kartonunu aldım kenara kaldırdım neymiş niye kaldırmışım .. yada her zamanki esprileşmelerimizden sigara kullanıyorduk sigara almayı unutmuş ooo otlakçılık hee diye takıldım.. böyle saçmalıklar. Neyse konuşmaya benim sayemde bir süre daha devam ettik ama anne baba hatrınaydı ikimizde yanyana geldiğimizde artık samimiyetsiz bir hava esiyordu kimse içten gelmiyordu. Arabamız yoktu hamileliğim boyunca birşeye ihtiyacın varmı dememiş hastaneye hep komşumuz götürmüştü bense bunun lafını bile etmemiştim içim buruktu sadece. Onun küçük sebepleri ama benimse anlatmadığım sizlere büyük sebeplerim olmasına rağmen konuşmaya devam etmeye çalışmıştım.Bebeğim oldu küvezde 10 gün geçirdi doğumda geldi hastaneye ama göremedi bebeğimi küvezde olduğu için sonrada hiç gelmedi sormadı aramadı.. ben artik dayanamadim senin gibi abi olmaz olsuna giden bir mesaj yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmedi 6 aya geliyor konuşmuyoruz. Bebeğimi hiç görmedi bende yeğenimi göremiyorum gelin desen onun kışkırtması ile mi oldu diye düşümüyorum günahları boynuna hiç aracılıkta etmedi. Böyle bir durumda yine de içim buruk eşime karşı bilr mahcubum çocuğumun dayısı var ama gelmedi… siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Çok özel olmayacaksa siz neden görüşmüyorsunuz sebebi neBenim de benden 5 yas kucuk erkek kardesim var. 2019 dan bu yana gormuyorum gorusmuyoruz konusmuyoruz. Buyuk oglumu bi iki kez gormustu daha biz bozusmadan. Kucugun varligindan bile haberi yok. Bosa demiyolar sen dostu bul dusmanini annen dogurur diye. Et tirnaktan ayrilmaz falan hikaye. Parmagin kangren olduysa kesiceksin ki elini kurtarasin. Kestim attim. Hic yok gibi. Sanki annem onu hic dogurmamis hic hayatimda olmamis gibi. Sirtimdan kocaman bi yuk kalktigini yeni yeni farkediyorum. Kurtuldum diyip seviniyorum. Sen de dusme derdine. Bosa dememisler sevmeyene karinca yük sevene filler karinca diye. Sana kiymet vermeyenlere vahlanarak harcanacak ömrün mü var?
Ev ev üstüne olmuyor.Keskede iyilik yapıp evinize almasaymissiniz annenizde yada başka yerde kalsalarmis.baslarinin çaresine baksalarmis.iyilik yap kötülük bul misali.Sanirim evinizde kaldıkları için daha alıngan olmuşlar. istenmediklerini düşünmüşler.Fazlalik gibi.herseyi tersinden anlamışlar.cocugun önünden kartonu alinca sanki cocuktan rahatsiz oluyor gibi ya da abinize otlakci diye espiri yapinca evdede otlakciymis sizin ustunuzden faydalanıyormus gibi ima ettiginizi dusunmuslerMerhaba, içim acıyor bazen.Abimin var olup yanımda olmaması konuşamıyor olmak içimi acıtıyor. Neden mi küsüz? Özetle anlatmaya çalışacağım. Abim evlendikten sonra herşey iyi aynı devam ediyordu ben evlendikten sonra bişeyler oldu anlamadım aramızda kavga tartışma herhangi birşey yoktu eşimde abime karşı saygıda kusur etmezdi etmedide.. konuşmalarımız devamdı ama bir soğukluk vardı hissediyordum.aradan zaman geçti ev aldık daha sonra onlarında ev almasına madden değil ama manen yönlendirici bit şekilde sebep olup bulunduğumuz semte 5 dk mesafede ev aldırdım. O süreçte 1 hafta bizde kaldılar. Yemeklerini yedirdim hiçbirşeye dokundurmadım. Çocukları vardı 2 yaşında yeğenim onla ilgilendim vs. Bi yandanda işte çalışıyordum. Herneyse bu süreçte alındığı saçma sapan bişeyler olmuş anneme anlatmış. Ben onu el üstünde tutarken onun böyle aptalca şeyler düşünmesine çok kırılmıştım örneğin cenga oyununu var tahtalar yerde yeğenim onlarla oynuyordu kartonunu aldım kenara kaldırdım neymiş niye kaldırmışım .. yada her zamanki esprileşmelerimizden sigara kullanıyorduk sigara almayı unutmuş ooo otlakçılık hee diye takıldım.. böyle saçmalıklar. Neyse konuşmaya benim sayemde bir süre daha devam ettik ama anne baba hatrınaydı ikimizde yanyana geldiğimizde artık samimiyetsiz bir hava esiyordu kimse içten gelmiyordu. Arabamız yoktu hamileliğim boyunca birşeye ihtiyacın varmı dememiş hastaneye hep komşumuz götürmüştü bense bunun lafını bile etmemiştim içim buruktu sadece. Onun küçük sebepleri ama benimse anlatmadığım sizlere büyük sebeplerim olmasına rağmen konuşmaya devam etmeye çalışmıştım.Bebeğim oldu küvezde 10 gün geçirdi doğumda geldi hastaneye ama göremedi bebeğimi küvezde olduğu için sonrada hiç gelmedi sormadı aramadı.. ben artik dayanamadim senin gibi abi olmaz olsuna giden bir mesaj yazdım ona bile cevap vermeye tenezzül etmedi 6 aya geliyor konuşmuyoruz. Bebeğimi hiç görmedi bende yeğenimi göremiyorum gelin desen onun kışkırtması ile mi oldu diye düşümüyorum günahları boynuna hiç aracılıkta etmedi. Böyle bir durumda yine de içim buruk eşime karşı bilr mahcubum çocuğumun dayısı var ama gelmedi… siz olsanız ne düşünür ne yapardınız ?
Gelininiz de abinizi doldurduysa üstüne tuz biber olmuştur..genelde kardeşlerin arası eslerinden dolayı bozulur çünküEv ev üstüne olmuyor.Keskede iyilik yapıp evinize almasaymissiniz annenizde yada başka yerde kalsalarmis.baslarinin çaresine baksalarmis.iyilik yap kötülük bul misali.Sanirim evinizde kaldıkları için daha alıngan olmuşlar. istenmediklerini düşünmüşler.Fazlalik gibi.herseyi tersinden anlamışlar.cocugun önünden kartonu alinca sanki cocuktan rahatsiz oluyor gibi ya da abinize otlakci diye espiri yapinca evdede otlakciymis sizin ustunuzden faydalanıyormus gibi ima ettiginizi dusunmusler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?