Abimle küsüm

Abinizin sizin fark etmediginiz psikolojik sorunlari olabilir mi? Pireyi deve yapip kinlenip küsmesi, aşırı alınganlık yapması..size göre normal ve sorun olmayacak, daha once sorun olmamis durumlardan kafasında kurup büyük anlamlar cikariyor olabilir mi?

Çok özel olmayacaksa siz neden görüşmüyorsunuz sebebi ne
Kardesim annemlerin onaylamadigi biriyle evlendi bagimliydi kiz. Tabi tahmin edilen oldu kardesim de kullanmaya basladi. Hastaneye yatmadi sokaklara dustuler bizimkiler affedip eve aldi tecritler kavgalar dovusler 3 ay kadar kullanmadi. Tabi karisini bilmiyoruz. Anneme sistematik olarak eziyet ediyo karimi istemediniz dugun yapmadiniz senin yuzunden bu haldeyiz diye. Bi gun ben varken anneme el kaldirdi ben araya girip karisini da onu da attim evden. O zamandan beri gorusmem

Ben de yuk gibi hissrtmemistim aramiz iyiyken. Zaten ne oluyosa bozusunca olmuyo

Ama bunun icin mantikli bir sebep lazim. Aileniz ne diyor neden abiniz boyle davraniyormus bari ogrenin hic degilse iciniz rahat eder. Demek ki bu sebeple dersiniz.

Sebep ne olursa olsun yeni doğmuş bebegi görmeyecek arayip
Evet gözünün üstünde kaşın var gibi sebepler söylemiş onlarda size yazdıklarım başka birşey annemlerde bilmiyor

Geçmiş olsun.Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten çok zor bir durumun ortasında kalmışsınız.Abinizede üzüldüm annenizee.Allah herkesin evladını iyi insanlarla karsilastirsin.Evli olmasa belki bir merkeze yatirilirdi bir çözüm bulunurdu eşinden kötü anlamda etkileniyor kaldırmak nedir

Cozumu kendi kendine buldu. Satmaya baslamis yakalanmis smdi hapiste. Hrm satamiyo hrm kullanamiyo hem karisiyla gorusemiyo. Ki karisi hala kullaniyomus annesinin evinde kaliyo. Kacip kacip perisan halde donuyomus eve. Onunde uzun yillar var dusunerek gecirebilecegi. Adam olur belki zor durumda da ben kalmadim inanin. Evim ayri yolum ayri kapimi kapatinca herkes disarda. Gercekten benim icin hic olmamis gibi ama Anneme babama zor oldu. Kendine zor oldu. Daha 27 yasinda 1 yila yakindir icerde. Son 4 yili zaten bulanik. Giden onun omrunden gidiyo. Akillanirsa ne ala islah oldum ona yaradi der. Akillanmazsa da yine kendi hayati kaybolup giden bi hayat olur

İnşallah aklı başına gelir

Misafirin bağrı yaşlı olur derler . Sizin evde misafir olduğu için senin küçük bir yanlışın bile dağ gibi gözükmüs onurunu kırmış olabilir . İlk adımı sen at derim bebeğim dayisini görmek istiyor falan diyebilirsin hayatta evlatyan sonra gelen şey kardeş bana göre

Olmuyorsa olmuyordur zorlamayın. Kendi bilir

Benim aklıma sadece şu geldi..annenize bir şey anlatamadığı için ...eşiniz yan gözle kardeşinizin karısına bakacak bir tip mi ?
Eğer böyle bir durum varsa herkes sus pus olur

Annenizin evi varken neden sizde kaldilar bana gore dogru olan annende kalmalariydi sonucta siz kardessiniz ama esinle gelin arasinda bir bag yok..yeminle bazi olaylari izleyince duyunca kimseye guvenim kalmadi.. herkesin gozu digerinin namusunda kimin eli kimin cebinde belli degil..

Durum boyle olmasa bile annende kalmalari gerekirdi..

Artik olan olmus, kan bagi degil can bagi gerek.. abin diye gorusmek zorunda degilsin omrun boyu.. birak bence oldugu gibi kabullen.. olmuyorsa olmuyordur.

Ben öyle bişeyede karışan biri değilim gelinin ne alıp veremediği oldu ki acaba böyle bişey yaptı eğer o yaptıysa bu dünyada da iki yakası bir araya gelmesin inş

Desenize beterin beteri var.. Allah ıslah etsin

Bilmiyorum ya o kadar adım atmıştımki bağımı koparmadan önce artık o bir adım da uçurum gibi geliyor atarsam düşerim gibi

A
Benim aklıma sadece şu geldi..annenize bir şey anlatamadığı için ...eşiniz yan gözle kardeşinizin karısına bakacak bir tip mi ?
yok yaa Allah göstermesin de alakası yok eşim kesinlikle öyle biri değiil, eşimden yana gram bu konuda tereddütüm yok

Ben öyle bişeyede karışan biri değilim gelinin ne alıp veremediği oldu ki acaba böyle bişey yaptı eğer o yaptıysa bu dünyada da iki yakası bir araya gelmesin inş
Biz yengemlere hiç karismadik. Aksine onlar bizimle ugrasti. Biz oralı bile olmadik. Bu arada bu yengemler kocalarını da doldurarak iki abimı birbirine düşman etti. Onlar da senelerdir konuşmuyor. Bu saatten sonrada bir daha konuşacaklarini sanmam.

Nefret ediyorum bu durumlardan .Aynı aile doğup büyüyüp çocukluğunu geçiriyorsun yıllar sonra yaklaşık 20_25 sene sonra biri dan diye evinizin ortasina düşüyor .Dışarıdan gelmiş birisi herşeyin önüne geçiyor .

Abinizin eşiyle iyi değilseniz abinizle de iyi olamazsınız, çünkü gelin abiyi dürttükce abi de size kinleniyor haliyle , etrafımda örnekleri çok fazla ...

Abin senin evine gelmek istemiyor bebek kuvozdeykren hastaneye geldi demiştin.Amna takmışlar .Senin evde ne yasadilarsa çok buyutmusler gözlerinde.Kucucuk bebeği gormeyecek kadar ne kin varmış bunlarda.

Abin dört kardesinede küs yani.İki abla bir abi birde siz.Gerçekten çok üzücü geliyor bana bu tür seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…