Abimle küsüm

Abiniz ayıp etmiş umarım hatasını anlar.

Zorunuza gidiyordur ama kardeş de bir yere kadar.
Anlatmiyorsa çözülmesini de istemiyor demekki.
Ara bulmak için hiç çabası da yoksa sizde salın gitsin.
Evet ben onun hakkındaki bilgileri annemden öğreniyorum o anneme bile ne beni ne bebeğimi soruyormuş..

Tam olarak hissettiğim ve düşündüğümde aslına bakarsan buydu

Evet gözünün üstünde kaşın var gibi sebepler söylemiş onlarda size yazdıklarım başka birşey annemlerde bilmiyor

Adam Allah aşkında hamileyim bikere destek olmamış, bebeğim olmuş lohusayım gelmemiş sence senin yazdıklarını soracak ruh hali o an kalmışmıdır bende… anlatmak isteyen zaten yazdığım mesaja tenezzül edip derdiki sana yazıklar olsun sende bana bunu bunu yaptın… yaptığım ufak bir hatam olsaydı kim olursa olsun cevap verirdi diye düşünüyorum

Yaa işte ben onu yük gibi hissetmemiştim hiç sonradan ne olduysa oldu. Hani geçinemesek kavgalar etsek dediğin doğru kurtuldum der sevinirdim şimdi sadece bilmiyorum ve bilmediğim şeyde içimde yara yaptı. Şu konuda çok haklısın bana kıymet vermiyor ve harcayacak ömrümde yok ama gönül işte akıl işte biyerlede saklı duruyor bende ve bazen dert oluyor

Allah içine bana düştüğü gibi kor düşürsün ne diyim…

Benim abim karısının beyniyle çalıştığı için 14 yıldır küsüz. Üstelik sadece benimle de değil. Diğer iki ablam da küsler senelerdir.

Umrum da mı hayır?

Önceden çok şeye üzülürdüm.. Orta yaşlara girince anca anladım, kimse için değmez dedim.

Sende yok yere üzme kendini.

Allah içine bana düştüğü gibi kor düşürsün ne diyim…
Yuhhhh insan kardesine bu bedduayi eder mi be. Tam sizi hakli buluyordum ki sunu okuyunca kesinlikle sorunlu biri oldugunuzu dusunmeye basladim.

Allah bilir ne yaptinizda mesaja bile cevap vermeyecek duruma getirdiniz.

Yuhhhh insan kardesine bu bedduayi eder mi be. Tam sizi hakli buluyordum ki sunu okuyunca kesinlikle sorunlu biri oldugunuzu dusunmeye basladim.

Allah bilir ne yaptinizda mesaja bile cevap vermeyecek duruma getirdiniz.
Bana o beddua yengeye edildi gibi geldi.

B beklenenan41 galiba ev meselesinden başladı olay. Kimi Allah razı olsun bu evi bulmamıza aracı oldu der, kimi de o ne karışıyor bizim aklımız yok mu der. Abinize uygun gelmiş ev almışlar ama yenge hırs yapmış belki de. "Ev aldırdım" lafını başka yerde de kullandıysanız zoruna gitmiştir. Suçlusunuz haksızsınız demiyorum herkes ister kardeşi ev sahibi olsun. Gelin belki de o semtte oturmak istemiyordu ama kocasına söz geçiremedi. Bunlar sadece olasılık. Ama eğer eve kinlendiyse her yaptığnız her söylediğiniz batmıştır.

Benim çocuğum oynarken oyuncak kutusunu kenara koysanız, keşke ben kaldırsaydım derim ne var bunda. Abinize "otlakçılığa mı başladın" şakası da ciddiye alınacak kadar kötü bir şey değil ama işte diğer tarafta bire bin katıp devamlı konusu yapılırsa etkilenmiştir. Bak çocuğun bile oyuncağına tahammül edemiyor evinde kalıyoruz diye bize otlakçı diyor demiştir. Belki de söylemediğiniz yapmadığınız şeyleri bile abartarak anlatmıştır.

Eğer karısının dolduruşlarına ve manipülasyonlarına göre hareket ediyorsa görüşmeyin olsun bitsin. Aynı anneden çıkmış aynı evde büyümüşsünüz, abiniz sizi tanıyor. Neyi söyleyip neyi söylemeyeceğinizi biliyor olması lazım. Üzüntünüzü anlıyorum ama siz de onlar yokmuş gibi davranın. Mutlaka bir gün bir yerde çözülür bu olay.

Yaw yengeye etse kaç yazar oda ya kocasindan ta evladindan görür. Yani yine ucu kardesine dokunacak

Benim 3 tane dayım var. Bir hayırları var mı dersen yok. Psikolojinizi bozduğunuza değmez ancak anlattığınız şeyler çok basit. Anlatmadığınız ya da farkında olamadığınız başka şeyler de olabilir mi?

Benim de bir erkek kardesim var. Canimizi sikan bir durum oldu mu tartisir sonra da bir iki güne barışırız. Biriktirmeyiz yani , SMS atmayız direkt ararız. Siz neden bu kadar biriktirip gönül koydunuz ki karşılıklı ?

Bir de annenizin tutumu çok ilginç, neden sizi barıştırmıyor? Bizimki mesela biz küs olsak kardeşimle hoşuna gider, çünkü öyle bi insan. O yüzden küsmeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…