Abisi kocamı işe almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kusacagim igrenc

Çocuğunuzun bakım parasını almadan mı gittiniz. O kart genellikle annenin üzerine çıkıyor zaten aile evine gittiğiniz gibi kart için kayıp ihbarı yapıp yenisini kendi ailenizin evine isteseniz çocuğa bakacak param var bize yatacak yer verin yeter diyebilirdiniz. Çocuğun tedavi ve rehabilitasyonu hatta bunlara ulaşımı bile ücretsiz zaten

Peki o adam siz terk etse ne yapacaksınız mecbur tutunacaksınız böyle düşünün konunuza yorum yapan herkesi mükemmel hayatı yok yani öyle rahat bi hayattan yorum yapmıyor buna rağmen kurtulun diyoruz
Bakım maaşını da alıp gideceği için konu sahibi aç ve açıkta kalacak yine kp bakacak

Bence boyle birini alacak bir kurum zor bulunur.Oz abisi bile illallah etmis demek ki.
Miki kim demek istiyorum.Abisine miki mi diyorsunuz ? Yanlis mi anliyorum.?
Sen kocana "MAL" dedikten sonra alan olmaz bence.
Ayrica alinacak gibi de degil acikcasi.

bana nedense gerçek gelmedi konu sahibi, bir insan bu kadar bile isteye low bir hayat yaşayamaz gibime geliyor, ne bu sosyal deney falan mı ?
Size normal gelmeyen her şey sahte zaten. Bu ülke palu ailesini gördü, herkes bizler kadar cesur ve aklı başında değil maalesef

Size normal gelmeyen her şey sahte zaten. Bu ülke palu ailesini gördü, herkes bizler kadar cesur ve aklı başında değil maalesef

bana normal gelmemesinin sebebi yazış şeklindeki tutarsızlıklar. bilmeden eksiyi basmışsınız ama bu da benim görüşüm, burada ne sosyal deneyler görüldü bundan haberiniz de vardır umarım.

bana normal gelmemesinin sebebi yazış şeklindeki tutarsızlıklar. bilmeden eksiyi basmışsınız ama bu da benim görüşüm, burada ne sosyal deneyler görüldü bundan haberiniz de vardır umarım.
Üyelik süreme bakarsanız görmüş olduğumu anlarsınız. Siz hayatı sadece kkdaki sosyal deneyler sanıyorsunuz galiba, sokakta gördüğünüz 10 kadından 4ü konu sahibi kadar tutarsız hayatlar yaşıyor. Sizin gerçek sosyal çevreniz çok elit olmalı ki tutarsızları göremiyorsunuz. Konu sahibinin eski konularına bakarsanız tutarsızlığının gayet gerçek olduğunu görürsünüz

Çok çok benzer hayatlar yakınımda var, iyi kalmış olanlara kapımı açıyorum ama inanır mısınız, eninde sonunda o yapıya gidiyorlar, kopmuyorlar ordan. Onlar kopmayınca da o zincir kırılmıyor, o yapı devam ediyor.

10 kadından 4’ünün tutarsız hayatlar yaşadığı kanısına siz mi vardınız hayatı sosyal deneylerden ibaret zannetmiyorum zira çok acı gördüm, bir çoğunu da bizzat kendim yaşadım. bunun konuya inanmamamla ne alakası var??

bana göre konu gerçek değil hanımefendi, neden olduğunu bir bir size açıklayacak kadar vaktim yok. siz inanırsınız veya inanmazsınız beni çok da alakadar etmiyor açıkçası. herkesin görüşüne saygım var.

ay çeksin çilesini o halde ellemeyin, içime fenalık geldi gerçekten.insanlar bu hayatı minimum şikayetle ve bile isteye nasıl kabul edebilir..

Sahte konuları şikayet ediyoruz, insanları suçlamıyoruz. Ben o ailelerin çocuklarını eğitiyorum çoğu zaman, size istatistiksel kanıt sunmak zorunda değilim.

Sahte konuları şikayet ediyoruz, insanları suçlamıyoruz. Ben o ailelerin çocuklarını eğitiyorum çoğu zaman, size istatistiksel kanıt sunmak zorunda değilim.

bana sahte gelmişse gayet sahte der geçerim saygı çerçevesi içerisinde. yorum özgürlüğüm de var, size ne oluyor anlamadım?

Boşan...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…