Eşim annesine söylemiş kredim bitti diye abisi de ordan öğrendi zarEşine açık açık söyle senin ve çocuğunun da rızkı var o parada. Kredi ödemesini geciktirmiştik o nedenle kredi çekemiyorum desin hem sizin gönlünüz olur hem de eşiniz mahçup olmaz
Aynen abisini kramazmis beyfendi eğer kredi cekersen valizini al git dedimKusura bakma da senin eşinde iş yok.
Onca şey olurken eşin bostan korkuluğu gibi durmuş belli ki ve de akıllanmamış.
Eşin çıkıp "ben evli barklı adamım, bize de para lazım kusura bakmayın" dese kim sizi para için arayabilir ki?
Annesi de yememiş içmemiş oğluna yetiştirmişEşim annesine söylemiş kredim bitti diye abisi de ordan öğrendi zar
Kız kardeşim ev alicakti kefil olmasını istedi eşimden olmadı ama abisine kredi için tama diyo ...on yargilisin diyo bana yaOf cok sınır bozucu bu erkeklerı anlamıyorum ya bı turlu anlamıyorlar kafaları basmıyo sizde dıyın kendi abim bile istese kredi cekmem bu devırde eşiniz abısıne borcum cıktı onu odemem lazım desın kesınlıkle kredı cekmesın
Öğrensinler bunda Bi şey yok ki. Ödemeleri geciktirmiştik bir iki sefer kredi çekemiyoruz o yüzden diyecek. Böyle bir durum var. Yani eğer ödemeyi 1 ay geciktirseydiniz kredi almak istediğinizde zorluk yaşardınız. Bankalar vermez.Eşim annesine söylemiş kredim bitti diye abisi de ordan öğrendi zar
Güzellik le söyledim kizdimda nasıl hayir diyeyim diyo kafayı yiyecem yaEşini al karşına geçmişi hatırlat, ve ben kredi çekmeni istemiyorum de !! eşinin karakterini bilemem benim eşim olsa ve krediyi çekmek istese kavga ederdim!! valla hic kusura bakmasın kimse, hayatta herşey karşılıklıdır madem onlar size Zaman'ında yardımcı olmadı sizde olmayın !!
Adamı ikna etsem yalanı da uydururum adam ailem diyince titreyen tiplerden ofof seytan diyo ara kv yi ağzına geleni söyleÖğrensinler bunda Bi şey yok ki. Ödemeleri geciktirmiştik bir iki sefer kredi çekemiyoruz o yüzden diyecek. Böyle bir durum var. Yani eğer ödemeyi 1 ay geciktirseydiniz kredi almak istediğinizde zorluk yaşardınız. Bankalar vermez.
Çok basit ha-yır dili bu iki heceyi söylemekten mi aciz? yolunmaya mı doymamış ?ağır konuşucam bu gidişle neyse ben susayımGüzellik le söyledim kizdimda nasıl hayir diyeyim diyo kafayı yiyecem ya
Sen borca sok o zaman şöyle kallavisindenAdamı ikna etsem yalanı da uydururum adam ailem diyince titreyen tiplerden ofof seytan diyo ara kv yi ağzına geleni söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?