yok canım maalesef ben her gün ptt de kredi veriyorum, aşırı kolay. Eşin kredi çekebilir, bunu engeleyemezsin. Yani ben asla çektirtmem, evi yıkarım yine çektirtmem, çünkü ödemicekler size yıkacaklar borcu belli.En başta sert tepki verip aileme söyleyip evi terk etseydim bunları yasamazdim burda hatalı benim kesinlikle ama insan hiç mi değişmez bazı olayları kendi gözüyle gördü ama yok bana sirnasiyo şimdi benden onay almak için ama alamiycak ararım bankaları dedim eşimin kredi çekmesini istemiyorum derim dedim hayatta cekemezsin dedim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorum
Hadi ya bak bu kötüymus işteYok. Notu iyiyse hemen verirler. 10bin icin baNkaya bile gitmiyosun. Telefondan basvurunca hemen hesabina geciyolar.
Yarın sabah güzel güzel yine konusacam olmazsa aileme soyleyecemyok canım maalesef ben her gün ptt de kredi veriyorum, aşırı kolay. Eşin kredi çekebilir, bunu engeleyemezsin. Yani ben asla çektirtmem, evi yıkarım yine çektirtmem, çünkü ödemicekler size yıkacaklar borcu belli.
Oooo ne kavgalar ettik bi bilsen tam borç bitmiş bebeğimiz olmuş oh rahatladik dedik bugun akşam eşimle konuşurken yine içine ettiler mutlulugumunKusura bakma ama bunca seyi nasil sindirdin? Benim dugun takilarimi alacaklar, baska bir zaman bileziklerimi alip geri odemeyecekler,ufacik bir zincirime göz koyup kadinligima laf edecekler,araba için 30 bin liramin bir kismini yiyecekler..Off ben daraldim sinir kupu oldum burada.O kocani gerekirse tehdit et cemkir asla kredi cektirme
bence de eğer onun ailesi varsa senin de var,bazen büyüklerden destek almak iyidirYarın sabah güzel güzel yine konusacam olmazsa aileme soyleyecem
Bir hafta önce babam da araba aldı borcla bbabam bizden istemedi kredi hem abisinin evi bağı arsası var satsin bağını alsın bi zahmet bizemi sordu arabasını değiştirmeyibence de eğer onun ailesi varsa senin de var,bazen büyüklerden destek almak iyidir
Yasal olarak eksık bi bilgim olabilir bilen varsa aydınlatsın ama eslerde kredi çekilirken ıkı tarafında imzası getekmıyor nuİyi geceler hanımlar çok ama çok sinirliyim bu akşam eşimin abisi aradı ki zaten sadece para için arar icimden kesin yine para mevzusudur dedim ve dediğim çıktı esimden 10 binlira kredi çekmesini istedi esimde tamam ben bakarım bankalara dedi ....benim tabi içim içimi yiyo sinirden kesinlikle Hayır dedim eşimde abim diyo nasıl yok derim diyo ya bu adam düğünde bize bişey takmadi bebeğim oldu altin takmadi eşim onun hem kızına hem oğluna çeyrek takmış ayrıca uc yıldır hal hatır için aramayan adam sadece bu zamana kadar dört kez oda para için aramış, istemememin diger nedeni daha önce eşimin diger kardeşine iki bilezik vermiştim yapmadı en son kavga çıkardım kv yaptı onun yerine sonra diger bir kardeşi zincirimi istedi vermedim kadinligima kadar laf etti tüm ailenin içinde neler neler dedi yetmedi düğünümde gelen altınları kv ve iki kaynim alıp yediler odemesi bize düştü halen her düğüne altın parası isterler ....zamanında o kadar kavga ettimki eşimle boşanma noktasından döndük kaç kez ...stresten dış gebelik oldum düşük yaptım....kısacası ailesi sadece yiyici tipler geçen ay araba kredimiz bitti nerden ogrenmisse bu ay bizden kredi çekmemizi istiyor beyfendi ...açıkçası güvenmiyorum bu zamana kadar sadece bizi somuren insana doğal olarak güvenmiyorum ve biliyorum ki bi sıkıntı çıkacak .. eşim oder diyo bu adamın düzgün işi bile yok araba alacakmis iş yapacakmis onla ...kızlar ne yapayim da eşim o krediyi çekmesin akıl istiyorum sizden
Şeytan değil melektir o..Adamı ikna etsem yalanı da uydururum adam ailem diyince titreyen tiplerden ofof seytan diyo ara kv yi ağzına geleni söyle
Çok Afedersin hepsi aynı mal yine beni suçlarlar iki kardeşi daha var eşimin onlardan niye istemiyo diyorum neymiş biri dindarmis kredi cekmezmis namaz bile kilmaz ama dindar oluyor digerinin de borcu varmış o yüzden benden istiyo diyo hemen kardeşlerine kılıf uyudurdu eşim sabah ola hayrola sinirden uykum kaçtı kendimi reçel yapmaya verdimNe
Şeytan değil melektir o..
Bu arada insanlar eskiden borç isterdi şimdi benim için kredi çek.. olmayan paraya göz dikiyolar ya pess..kendisi niye çekmiyor çünkü banka vermez ona.. bankaların güvenmediği adama ben niye güvenim.
Bu arada sizin birikmiş paranızı kv gile göndermiş ses etmemişsiniz ya inanamıyorum. Bence o konudan başlayın bütün herşeyi dökün o evde kıyameti kopartın. Yetmesin kb, kayın kim varsa arayın..yoksa olmayan paranız gitti gider. Sonra da sizin araba gider. .
Sabah olsun konusacam inşallah yok der abisine kızlar dua edin de adam dönsün kredidenYa adam ac mi acikta mi? Keyfi icin ben neden strese gireyim? Is yeri batiyordur falan acil ihtiyaci vardir yine bir derece anlarimda ne gerek var kredinizi bitirmeye durduk yere? Ya size lazim olursa yarin birgun? Hayat bu belli olmaz.
30 bin birikmis kendi ailenden mi oyleyse esinin yaptigi telbiyesizlik kredi cekmesine asla izin vermeAraba benim zaten 30 bin birikmisim vardı kendime araba alacam dedim ,eşim o parayı istedi kredi borçları için altı ay sonra kredi çekip araba aldı ...sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim ama bune ya sinirden nasıl yazıyorum bilmiyorum
Bizde yeni 20 bin çektik ama benden imza falan istemediler galiba meblağ la ilgili o dediğinizBu yaz eşim kredi çekti.Bir ev alacaktık belli bir miktar paramız vardı 60 bin tl kredi çektik.Bunun için banka benden imza istedi.Kredilerde eş onayı isteniyor diye biliyorum ancak bu onay tüketici, konut vs ile yada meblağ ile alakası var mı onu bilmiyorum.Eğer her türlü kredide eş onayı isteniyorsa imza atmazsın eşinde çekemez.
bir avukata danis tebbir koydurabiliyorsun diye duydum. yani o zaman krediyi senin imzan olmadan cekemez diye biliyorum. ama en iyisini avukat bilir. avukata danis tam olarak bilgi sahibi degilimEn başta sert tepki verip aileme söyleyip evi terk etseydim bunları yasamazdim burda hatalı benim kesinlikle ama insan hiç mi değişmez bazı olayları kendi gözüyle gördü ama yok bana sirnasiyo şimdi benden onay almak için ama alamiycak ararım bankaları dedim eşimin kredi çekmesini istemiyorum derim dedim hayatta cekemezsin dedim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorum
olabilir canım bilmiyorum.daha önce yazdığım gibi biz 60 bin ve konut kredisi çekmiştik.Bizde yeni 20 bin çektik ama benden imza falan istemediler galiba meblağ la ilgili o dediğiniz
Bende duydum sonuçta ödenemezse eşiniz kadar siZde borçlu oluyorsunuz imzayı atma o kadarBu yaz eşim kredi çekti.Bir ev alacaktık belli bir miktar paramız vardı 60 bin tl kredi çektik.Bunun için banka benden imza istedi.Kredilerde eş onayı isteniyor diye biliyorum ancak bu onay tüketici, konut vs ile yada meblağ ile alakası var mı onu bilmiyorum.Eğer her türlü kredide eş onayı isteniyorsa imza atmazsın eşinde çekemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?