Çekerse bu evliliği bitiririm o kadar gözüm döndüKocanda iş yok o sülükler emer emer durur yine gıkı çıkmaz onun pasif mi nedir? Onlar senin kadınlığına laf ederken o napıyordu merak ettim ya çok sinirlendim akşam akşam ne yap et engel ol yine de on bin az para mı üstünüze kalır o saf kocan yine öder kuzu kuzu
Nasıl borca soksam acabaSen
Sen borca sok o zaman şöyle kallavisinden
Ya sen ara hayır de ya da ben Kv arayıp geçmişi hatırlatıp bana ettikleri lafları söyleyip hayır diyicem de o zman eşin arayıp bankaya sordum kendi kredimi de düzenli ödemediğim için kredi vermiyorlar desin veya abi ben krediden yeni kurtuldum bi daha uğraşmak istemiyorum sen gir başla birini bul desinGüzellik le söyledim kizdimda nasıl hayir diyeyim diyo kafayı yiyecem ya
Valla konuş ağır ağır hakediyor kocamÇok basit ha-yır dili bu iki heceyi söylemekten mi aciz? yolunmaya mı doymamış ?ağır konuşucam bu gidişle neyse ben susayım
Aile zaten problem de kusura bakma ama eşin de az değil. Onun ailesi artık sizsiniz. Sen böyle Bi şeyi o istemediği halde yapsan Nasıl olurdu acaba?Adamı ikna etsem yalanı da uydururum adam ailem diyince titreyen tiplerden ofof seytan diyo ara kv yi ağzına geleni söyle
Bi araba alınacaksa bana alacaksın de kredi çekip sana alsınNasıl borca soksam acaba
Valla krediyi çektir ona o parayada altın al döviz al yap birşeyler ama o kan emiciler sadece borç kısmını bilsinNasıl borca soksam acaba
Gardasim deyip titriyorduKocanda iş yok o sülükler emer emer durur yine gıkı çıkmaz onun pasif mi nedir? Onlar senin kadınlığına laf ederken o napıyordu merak ettim ya çok sinirlendim akşam akşam ne yap et engel ol yine de on bin az para mı üstünüze kalır o saf kocan yine öder kuzu kuzu
Of var ya lanet geldi şu aileci erkeklerdenGardasim deyip titriyordu
Eve sokayim en iyisi onun içinde birikim lazım ama yada kp çektim ikinciyi cekemiycem dedirteyimValla krediyi çektir ona o parayada altın al döviz al yap birşeyler ama o kan emiciler sadece borç kısmını bilsin
Kuru yemiş Salça satacakmis arabasını satmış büyüğünu alacakmis güyaNe is yapacakmis abisi arabayla? Nasil odeyecekmis krediyi yani?
Aynen aynen ev borcuna sok ya da kredi notumuz düşük de daha önce kredi çekip ödemeleri aksattıysanız yutarlar bu zokayı ama senin eşini frenlemen lazım şöyle eli kolu bağlansınEve sokayim en iyisi onun içinde birikim lazım ama yada kp çektim ikinciyi cekemiycem dedirteyim
Kocanda is yok valla. Kaynanaya kayna hic kusur bulmaya gerek yok. Demekki yuz buluyolar kocandan habire istiyolar o da veriyor.Kuru yemiş Salça satacakmis arabasını satmış büyüğünu alacakmis güya
Benim arabayi o kullaniyordu anahtari alacam kusura bakma kullanamazsin git kendine al diycem yada arabayi degistirtecem bir üst modeliyle bunlar seçeneklerBi araba alınacaksa bana alacaksın de kredi çekip sana alsın
Haklısın gücü anca bana yetiyorKocanda is yok valla. Kaynanaya kayna hic kusur bulmaya gerek yok. Demekki yuz buluyolar kocandan habire istiyolar o da veriyor.
En başta sert tepki verip aileme söyleyip evi terk etseydim bunları yasamazdim burda hatalı benim kesinlikle ama insan hiç mi değişmez bazı olayları kendi gözüyle gördü ama yok bana sirnasiyo şimdi benden onay almak için ama alamiycak ararım bankaları dedim eşimin kredi çekmesini istemiyorum derim dedim hayatta cekemezsin dedim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorumValla şunu yap, bunu yap demicem, zaten yapmadıkları şey kalmamış sen bunu engelleyememişsin, bu saatten sonra da hiç bi şey yapamazsın acı gerçek. Altınlarını alan, birikmişlerini alıp harcayan bi aileye 10 bini de çekip vericeksiniz siz, yani sende de sorun var eşinde de. Sırf eşine suç bulmuyorum, yaptırtımayacaksın, boşanma aşamasına gelmişsin yine değişmemiş, ya hemen yarın gidip sen kredi çekip borca giriceksin ya da o parayı abiye vericeksiniz, ben sizin için başka bir çözüm göremedim
Yok. Notu iyiyse hemen verirler. 10bin icin baNkaya bile gitmiyosun. Telefondan basvurunca hemen hesabina geciyolar.En başta sert tepki verip aileme söyleyip evi terk etseydim bunları yasamazdim burda hatalı benim kesinlikle ama insan hiç mi değişmez bazı olayları kendi gözüyle gördü ama yok bana sirnasiyo şimdi benden onay almak için ama alamiycak ararım bankaları dedim eşimin kredi çekmesini istemiyorum derim dedim hayatta cekemezsin dedim böyle bir hakkım varmı onuda bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?