Abisine kredi cekecekmis mis mis

bir avukata danis tebbir koydurabiliyorsun diye duydum. yani o zaman krediyi senin imzan olmadan cekemez diye biliyorum. ama en iyisini avukat bilir. avukata danis tam olarak bilgi sahibi degilim
Bankada çalışan arkadaş var rahat çeker dedi ihtiyaç kredisi olarak engel olamıyormusum

Şu erkekler evlendikten sonra ailesinin artık eşi olduğunu öğrenmeli!Ailem ailem onlar diyorlar ya, karın ne oluyor ev arkadaşınmı??
Güldürdün beni geçen sene teline ev arkadaşın diye kaydettim kendi nomu çıldırdı bu ne dedi ...öyle görüyorsun beni dedim ben senin ailen değilim sadece aynı evi paylaşıyoruz dedim

Size bişey sormak istiyorum aynı sorunları bende yaşıyorum ev masraflarını nasıl yapıyorsunuz ben maaş kartımı hiç vermem de bişey lazım olunca mecbur para vermek zorunda kalıyorum. Siz hiç ev masraflarına para harcamiyirmusunuz traylaylay

Aynen olmadığı için kredi çekemiyor evi arsası bağı var onların üstüne cekebilirmi acaba nilen arkadaslar varmi acaba
calismiyosa zor ama siz bir kaç bankayı arayip bilgi alabilirsiniz arayın sorun eger ki çekebiliyor derse ler sizde bunu öne sürün kendin çeksin deyin

Bizde yeni 20 bin çektik ama benden imza falan istemediler galiba meblağ la ilgili o dediğiniz
Ev kredisi çektiyseniz ,eş imzası alınır çünkü evlilik birliği içerisinde alınan bir gayrimenkule ipotek tesis ediliyor .tüketici kredisinde ise iki seçenek vardır ,ya kefilsiizndşr yada eşiniz başkasına kefil olmustur ,eş rızası isteniyordur

İkinci çocuk yapmayı düşünmuyorum o yüzden kızımda Allah ın hikmeti işte ....sonra bana yüzümü asip konusmayinca evimizin huzurunu bozuyon diyo şaka gibi

Kim için evini kiraya veriyorsa onun evinde kalacak neyin kafasını yaşıyor bu kv ....şans şans bak diğer eltilerine ses etmiyo üstüne totolarini kaldiriyo sana rahat vermiyo şans bu bu sansizlikta bizi bulur zaten

Kim için evini kiraya veriyorsa onun evinde kalacak neyin kafasını yaşıyor bu kv ....şans şans bak diğer eltilerine ses etmiyo üstüne totolarini kaldiriyo sana rahat vermiyo şans bu bu sansizlikta bizi bulur zaten
Tirsiyodur diğer eltilerden

Eve girmek için biraz birikim lazım bir sene 30 bn gibi toplasak sonra arabayi satariz az da altın var satariz diye düşünürken abi çıktı totodan
O sizi dusunmuyoki siz de kredi için dusunmeyin onu. Benim Pederde böyle,kendi ailesine para yedirir daha. Ben istesem vermez,yegenlerine binlerle. Annem ev aldı, o ancak araba alabildi 25 seneden fazladır memur bir de. Sinir oluyorum su tipteki erkeklere , Allah yardımcınız olsun

Aynen olmadığı için kredi çekemiyor evi arsası bağı var onların üstüne cekebilirmi acaba nilen arkadaslar varmi acaba
Geliri uygunsa onları göstermesine bile gerek olmaz. Banka kredi vermiyorsa ödeyeceğine inanmıyor demektir benim gözümde. Sağlık falan gibi bir sıkıntısı olsa neyse diyeceğim de araba almak için sizin kredi çekmeniz çok anlamsız...

Gelir gösteremezse kredi çekmesi cok zor

Sanirim sorunuz bana :şimdi biz ev aldık ikimiz de kredi cektik 2 yıl oldu.benim 1100 tl kredi onun 2500 tl.onun dışında ben çocukların tüm ihtiyaçlarını ve mutfak masraflarını karşılıyorum. Hafta sonu dışarı çıkınca çoğunlukla masraflari ben öderim. Evin faturalarını arabanın masraflarını o karşılar.
Sürekli param yok der yakınir. Ama umrumda değil cebinde 5 kuruş varsa bana vermek ona zulüm gelirken ailesine verirdi üstelik bana verdiği harçlığı da isterdi onların yanında verirdim mecbur.üstümüze başımıza bişey alsak morali bozulur yemek yesek dışarda surat asardı. Aldığımdan da yedigimden de bişey anlamazdım .hep stres halindeydi. 100 tl harcamak yine 300 tl harcadık derdi.sanki toplama çıkarma bilmiyorum.ailesine verdigimizle bir ev alırdım düşün.
Ama şimdi rahatım. Kendim kazanıyor kendim yiyorum birikim de yapıyorum. O da ne hali varsa görsün.

Aynen oyle allah yardımcımız olsun insallah sizde dedigim gibi bankaları arayip araştırma yapin kayniniza kredi verirlermi diye sanki kendiniz cekecekmis gibi görüşün bankalar eğer arsa ev falan varsa ipotek yapip veriyorsa kredi bunu öne sürün gerçi vermeselerde esinizin çekmemesi lazım ailenin babası değil yaa

Kon
Konut değil ihtiyaç kredisi bizimkisi

O kendini öyle görüyor üç yıl önce kp öldü abi var süs sadece reis bu oldu bankaya kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…