Daha önce o boşanma davası açtım geçen sene farklı bir nedenden dolayı dini olarakbir bagi bosadim iki bağımiz kaldı ama değişen bişey yok ne yapayım kredi yüzünden evliligimi bitireyim of of yani oda ise yaramıyor ailemi istemeyeni bende istemem diyoBen eşimin eline mahkeme cebini verirdim. Ömür boyu ben yiyemedim al sen ye diyemem.
Çok s..k..çok sevilir denir bizim burda bu konuda haklısın bari ailesi sevse eşimi değerli olsa onların gözüne girmek için herseyi yapıyoBöyle adamları aç susuz bırakıcaksın arkadaş. Si..... en yaranıyomuş derler ya. Kocanda harbi şeymiş yani.
Annemle konuştum babama soyleyecem dedim ki babam kalp hastası ameliyatli kızım baban işin içine girerse gelip evde oturman lazım 10 bin için yuvanimi yikacan Allah büyük elbet onlarin ayaklarını dolar birbirine senin rizan yok hayır gormezler o arabadan dedi sen tevekkül et Allah a bırak üzülme üzüntülü sutude bebege verme hastalanir olan kızına yuvana olur dediNeden geri bastınız?
Siz haklısınız sonuna kadar.
Araba benim zaten 30 bin birikmisim vardı kendime araba alacam dedim ,eşim o parayı istedi kredi borçları için altı ay sonra kredi çekip araba aldı ...sonra ogrendimki benim paranin bi kısmını ailesine göndermiş ses etmedim ama bune ya sinirden nasıl yazıyorum bilmiyorum
Annesinin ev kirası için 3 bin göndermiş hayrim olsun dedim ama iyilikten anlamıyormus demek bunlarsenin emeginle biriktirdiğin parayı utanmadan ailesine mi göndermiş. Senin düşmanı uzakta aramana gerek yok konu sahibi. Yılanın büyüğünü koynunda besliyorsun.
Ailesine geri iade et o zaman. Hiç tereddüt etmezdim. Elalemi bekleyemem. O zaman sizin ailenize de eşit yardım yapsın. 10 abisine 10 sizin ailenize.Daha önce o boşanma davası açtım geçen sene farklı bir nedenden dolayı dini olarakbir bagi bosadim iki bağımiz kaldı ama değişen bişey yok ne yapayım kredi yüzünden evliligimi bitireyim of of yani oda ise yaramıyor ailemi istemeyeni bende istemem diyo
Mesele para değil, eşinin tutumu. Bugün krediyi kurtarirsin yarın başka bir şey çıkartır. Kardeşin kefil olmanızı istediğinde yanasmamis. Senin aileni yok sayıp kendi ailesine yagdirmasi iki yuzluluk.Annesinin ev kirası için 3 bin göndermiş hayrim olsun dedim ama iyilikten anlamıyormus demek bunlar
Arabasını satmış Doblo tarzında araba alacakmis büyük araba kuruyemiş Salça satıyor fabrikadan ayrıldı bu is icin iyi kazaniyormus da nedense bizim kredi bittiği zaman arabasını degistiriyoBenim anlamadığım abisi 10 bin tllik arabayı nereden bulmuş en kötüsü 18 binden basliyo iş yapacak adam girer bi ise çalışır calisasi yok kafasinada koymuş birilerini borca sokmaya kaç senedir doğru dürüst gorusulmedigine göre uzakta yasaniliyo galiba yani esiniz kredi çekse bile abisinin araba alıp iş yapip para kazanıp borcunu ödeyeceğini nereden biliyo kendisi de kredi cekemedigine göre uzun süredir bi ışte çalışmıyor parayı çarçur edip isi yapadim elimde para yok sen öde demicegini nereden biliyor ülke ne durumda belli değil ekonomi ortada çok şükür borcunuzu bitirmissiniz insan bi daha riske neden girmek ister eşinize böyle anlatin kredi faizlerinin alıp yurudugunden ülke ekonomisinden yaşayacağınız zorluklardan abisinin bildiğiniz bu tarz saçma olayları varsa onlari soyleyin
Aynen ilk yıl iki bilezik verdim kardeşine üstüne yattı ben cingar cikarinca kv yaptı gecen sene diger kardeşi 10 binliralik zincirimi istedi vermedim yemedigim laf kalmadı ailesinden bu senede kredi çıktı seneye ne çıkar bilmiyorum ...asıl sorun tabiki eşim en kötüsü her seferinde beni suçlu haksız bulmasiMesele para değil, eşinin tutumu. Bugün krediyi kurtarirsin yarın başka bir şey çıkartır. Kardeşin kefil olmanızı istediğinde yanasmamis. Senin aileni yok sayıp kendi ailesine yagdirmasi iki yuzluluk.
Satmadan once biraz birikim yapaydi o zaman size mi guvenmis ki kardeşine guvenmis belli borca sokunArabasını satmış Doblo tarzında araba alacakmis büyük araba kuruyemiş Salça satıyor fabrikadan ayrıldı bu is icin iyi kazaniyormus da nedense bizim kredi bittiği zaman arabasını degistiriyo
Geçen hafta babam araba aldı borcla bizden kredi istemedi tenezzül bile etmez benim ailem ...bu kadar cirkef geri kafalı aile gormedim sonradan görme hepsiAilesine geri iade et o zaman. Hiç tereddüt etmezdim. Elalemi bekleyemem. O zaman sizin ailenize de eşit yardım yapsın. 10 abisine 10 sizin ailenize.
Nasıl istiyorlar utanmadan ya? Diyecek söz bulamıyorum.Aynen ilk yıl iki bilezik verdim kardeşine üstüne yattı ben cingar cikarinca kv yaptı gecen sene diger kardeşi 10 binliralik zincirimi istedi vermedim yemedigim laf kalmadı ailesinden bu senede kredi çıktı seneye ne çıkar bilmiyorum ...asıl sorun tabiki eşim en kötüsü her seferinde beni suçlu haksız bulmasi
Kardeşini tanıyor adam biliyor çekeceğiniSatmadan once biraz birikim yapaydi o zaman size mi guvenmis ki kardeşine guvenmis belli borca sokun
İnanın üç yılım ailesiyle ve eşimle bogusmakla geçti ne evliligimden bişey anladım ne kendimden sürekli aynı konular aynı tartışmalar geçen yıl bitirecektim bu işi niye döndüm boşanmak tan cok pişmanımNasıl istiyorlar utanmadan ya? Diyecek söz bulamıyorum.
Allah kolaylık versin bende ayni sizin gibi üç senelik evliyim evlilikten bişey anlayamadım ailesiyle bogusmaktan bizde bide kv bi tek esime yüklenmek ister hep ama eşimden hayrsiz evlatta yoktur siz dede öyledir eminimİnanın üç yılım ailesiyle ve eşimle bogusmakla geçti ne evliligimden bişey anladım ne kendimden sürekli aynı konular aynı tartışmalar geçen yıl bitirecektim bu işi niye döndüm boşanmak tan cok pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?